Cursus stembevrijding en opstellingen

Onderzoek en uit wat er in je leeft

Wat biedt het jou?

Je stembevrijden in een groep geeft je mooie kansen om te oefenen jezelf te uiten in aanwezigheid van anderen. Het is spannend en tegelijkertijd magisch mooi om je te laten horen en daarin door anderen gehoord te worden. Het is kwetsbaar, naakt en daardoor juist zo bevrijdend. Door in het diepe te springen, te zingen wat er uit jou blijkt te komen, gaat je energie stromen. Ga je voelen: dit ben ik écht. Soms komen er onverwacht emoties los, zoals boosheid of diep verdriet. En in het toelaten en uiten daarvan ligt altijd het geschenk van ruimte en blijdschap verborgen.

Wat kun je verwachten?

Met en zonder woorden, zingend en klinkend, samen en op jezelf ga je onderzoeken en uiten wat er in je leeft. Met alle ruimte voor jou en jouw persoonlijke proces. Dat is wat dit weekend stembevrijding en opstellingen jou kan brengen. In een veilige en speelse setting ga jij de diepte in. In een liefdevolle en open sfeer. Doortastend begeleiden Jacky en Jan jou naar de kern en wat bij jou in het licht wil komen. Intuïtief gaan we in op wat zich in het moment aandient. We combineren het stembevrijdende werk met opstellingen en stemhealings. Zo ervaar je hoe helend het is om voor elkaar te zingen. Ook met de bezielende en transformerende begeleiding van onze sjamanendrums en de gitaar van Clementine, onze host.

Wat vragen we van jou?

Kom met een open en nieuwsgierige houding en openheid voor jouw ervaringen in het moment. We vragen je steeds goed voor jezelf te zorgen en te vragen wat je nodig hebt. Daar bieden wij alle ruimte voor. Omarm wat zich ook voordoet. Geef je over aan je stem en wat de opstellingen je laten zien. Laat je verrassen en sta open voor wonderen.

Voor wie?

Wat zeggen anderen?

Elly 71

"Door traumatische ervaringen in mijn jeugd had ik altijd een bibberende, haperende stem. Ik heb nu een vollere stem én ik accepteer het als mijn stem door emoties wat minder klinkt. Jacky stimuleert op geheel eigen wijze omdat eruit te laten komen wat er altijd al uit wilde."

Anna 59

Door middel van de combinatie van stembevrijding en opstellingen heb ik tijdens het weekend en in aansluitende sessies een rouwproces kunnen aangaan ten aanzien van een patroon van voortdurend mijzelf belasten. Uitmondend in jarenlang ver over mijn grenzen gaan tot ik niet meer kon. Uiteindelijk heb ik dit oeroude patroon kunnen teruggeven aan mijn voorouders. Wat een bevrijding.

Praktische informatie

Prijs en tijdsduur

Deze activiteit duurt van vrijdagavond 19 uur tot en met zondagmiddag 17 uur en de investering is 295 euro.

Programma

Deze activiteit duurt van vrijdagavond 19 uur tot en met zondagmiddag 17 uur en is gratis

Het Resultaat

Data

Deze activiteit wordt gehouden van 21 tot en met 23 augustus

Over de locatie

Info over de locatie

Andere activiteiten

Retreat

Dé week die je leven transformeert in Keltisch Spanje.
Meer informatie

Relatiezingen

Ontmoet elkaar op geheel nieuwe wijze door Relatiezingen. Verrassend, bevrijdend en verbindend.
Meer informatie

Online cursus stembevrijding

Zing jezelf vrij vanuit je eigen huis
Meer informatie

Aanmelden voor 'Cursus stembevrijding en opstellingen'

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps... er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop stem je ermee in dat je jezelf of jouw kind aanmeldt voor de activiteit 'Cursus stembevrijding en opstellingen'. Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters en verbindt je hiermee tot betaling (banknummer NL39 INGB 0007956713 t.n.v. J.M.E. Peeters, Vleuten).

Voor wie?

“The wound is where the light gets in” Rumi
Ik begeleid graag mensen die met mij de diepte in willen om zichzelf  via hun stem te bevrijden. En wel op een speelse manier. Herken jij je in verlangens als: : “ik wil mijn échte zelf bevrijden”; “ik wil mijn ziel laten zingen”; ik wil mijn gevoelens leren voelen en uiten”; ik wil voluit leven en liefhebben”; ik wil mijn stem laten klinken”; ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten” of “ik wil me vrij kunnen uiten”, dan klikt het waarschijnlijk wel tussen ons.

Op deze manier groeien en jezelf bevrijden vraagt moed, inzet en investering. Je bent bereid om dat allemaal in te zetten, omdat je vindt dat je het waard bent. Moedig ben je, als je mét je angst stappen durft te zetten; Je verlangt ernaar je hart te openen, al heb je wonden; Je kiest voor liefde, niet voor angst; Je verlangt ernaar jezelf te kunnen dragen in elke omstandigheid, in elke emotie: echte vrijheid. Je wil jouw unieke stem en jouw waarheid ontdekken en uiten. En tot slot: je voelt dat je dit proces met mij wilt aangaan en daarin wilt investeren in een commitment met jezelf.

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies brengt Jacky zichzelf in, waarmee ze jou uitnodigt om jezelf te openen. Met haar sterke inlevingsvermogen schept ze alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Jacky combineert diepgang met speelsheid. Zo leidt ze jou naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Jacky daagt jou altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.