Dagworkshop stembevrijding Boekel 15 januari 2022

Bevrijd jezelf via je eigen unieke zingende stem

Wat biedt het jou?

Tijdens deze dag kun jij ervaren hoe vrij het voelt om jouw waarheid zingend te uiten. Neem de kans om jezelf te laten horen en gehoord te worden. Om samen met en voor anderen te zingen. Je zult merken dat het je in verbinding brengt met jezelf en met anderen. Samen met mijn partner Jan, nodig ik je op speelse wijze uit om je te laten horen en zien zoals je écht bent. Een lichtvoetige en tegelijkertijd diepgaande dag om ruimte te maken voor jou en wat jij te uiten hebt. En als je het spannend vindt: kom dan vooral. Iedereen kan het.

Wat kun je verwachten?

We werken graag met wat zich in de deelnemers en de groep aandient. Je kunt verwachten dat we gaan zingen, mediteren en bewegen. Ook opstellingen ontstaan organisch uit de stembevrijdingsoefeningen. We werken met de hele groep, in subgroepjes en individueel als zich dat aandient. Met onze stemmen en drums nemen Jan en ik je mee op een bevrijdend avontuur

Wat vragen we van jou?

Kom met een open en nieuwsgierige houding en openheid voor jouw ervaringen in het moment. We vragen je steeds goed voor jezelf te zorgen en te vragen wat je nodig hebt. Daar bieden wij alle ruimte voor. Omarm wat zich ook voordoet. Geef je over aan je stem. Laat je verrassen en sta open voor wonderen.

Voor wie?

Als je kennis wilt maken met stembevrijding en opstellingen, als je al ervaring hebt én als je er niet genoeg van kunt krijgen Als je graag zingt, als je het spannend vind om te zingen, als je denkt te kunnen zingen én als je denkt niet te kunnen zingen Voor moedige mensen die met angst stappen durven te zetten

Wat zeggen anderen?

Theo 55

Jacky kan goed invoelen wat mensen en situaties nodig hebben en weet met haar brede ervaring precies de juiste interventies te doen om werkelijke transformaties teweeg te brengen.

Yvonne 36

Ontzettend bedankt voor de geweldige dag! Wat heb ik genoten. Ik geniet nog steeds na. Ik ben super dankbaar voor die dag en alles wat er heeft mogen plaatsvinden. Ik voel het veel meer stromen in mezelf. Ik voel veel meer warmte en liefde in mijn lijf. Mijn gedachten proberen het soms over te nemen, maar dat mag. Het is een proces. Mijn zoontje doet ook al mooi mee met zingen en uiten.

Praktische informatie

Bel of mail Jacky met vragen

Prijs en tijdsduur

Deze activiteit duurt 11 tot 18 uur en de investering is 111 euro.

Programma

Deze activiteit duurt 11 tot 18 uur en is gratis

Het Resultaat

Na een workshop stembevrijding ervaar jij bijvoorbeeld ruimte, lichtheid, speelsheid, dankbaarheid, verbinding, vrijheid, stroming, vertrouwen.

Data

Deze activiteit wordt gehouden 15 januari

Over de locatie

De Hemel op Aarde bij Ateljee13b
Info over de locatie

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Bel ‭(06) 42 35 38 64

Aanmelden voor 'Dagworkshop stembevrijding Boekel 15 januari 2022'

Aanmelding 'Dagworkshop stembevrijding Boekel 15 januari 2022' geslaagd!

Plan nu meteen een afspraak in.
Plan een afspraak in
Oeps... er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Jacky Peeters op het strand

Voor wie?

“The wound is where the light gets in” Rumi
Ik begeleid graag mensen die met mij de diepte in willen om zichzelf  via hun stem te bevrijden. En wel op een speelse manier. Herken jij je in verlangens als: : “ik wil mijn échte zelf bevrijden”; “ik wil mijn ziel laten zingen”; ik wil mijn gevoelens leren voelen en uiten”; ik wil voluit leven en liefhebben”; ik wil mijn stem laten klinken”; ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten” of “ik wil me vrij kunnen uiten”, dan klikt het waarschijnlijk wel tussen ons.

Op deze manier groeien en jezelf bevrijden vraagt moed, inzet en investering. Je bent bereid om dat allemaal in te zetten, omdat je vindt dat je het waard bent. Moedig ben je, als je mét je angst stappen durft te zetten; Je verlangt ernaar je hart te openen, al heb je wonden; Je kiest voor liefde, niet voor angst; Je verlangt ernaar jezelf te kunnen dragen in elke omstandigheid, in elke emotie: echte vrijheid. Je wil jouw unieke stem en jouw waarheid ontdekken en uiten. En tot slot: je voelt dat je dit proces met mij wilt aangaan en daarin wilt investeren in een commitment met jezelf.
Waarom Jacky

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies breng ik mijzelf in, waarmee ik jou uitnodig om jezelf te openen. Met mijn sterke inlevingsvermogen schept ik alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Ik combineer diepgang met speelsheid. Zo leid ik je naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Ik daag je altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.