Novemberweekend Stembevrijding in Maarssen op 25 en 26 november

Adem in en komt tot rust. Adem uit en zing

Wat biedt het jou?

Je stem bevrijden in een groep geeft je mooie kansen om te oefenen jezelf te uiten in aanwezigheid van anderen. Het is spannend en tegelijkertijd magisch mooi om je te laten horen en daarin door anderen gehoord te worden. Het is kwetsbaar, naakt en daardoor juist zo bevrijdend. Door in het diepe te springen, te zingen wat er uit jou blijkt te komen, gaat je energie stromen. Ga je voelen: dit ben ik écht. Soms komen er onverwacht emoties los, zoals boosheid of diep verdriet. En in het toelaten en uiten daarvan ligt altijd het geschenk van ruimte en blijdschap verborgen. De stilte helpt je steeds terug te keren naar binnen. Daarna kunnen vanuit de stilte weer nieuwe trillingen ontstaan. Deze 2 dagen met naar keuze heerlijk biologisch eten (2 lunches en een diner) maken dat je dit weekend een diepe én speelse reis in jezelf en je stem kunt maken, in verbinding met anderen. De overnachting regel je zelf en de maaltijden betaal je naar keuze cash op 25 november.

Wat kun je verwachten?

Met en zonder woorden, zingend en klinkend, samen en op jezelf ga je onderzoeken en uiten wat er in je leeft. Met alle ruimte voor jou en jouw persoonlijke proces. Dat is wat dit weekend stembevrijding jou kan brengen. In een veilige en speelse setting ga jij de diepte in. In een liefdevolle en open sfeer. Doortastend begeleiden Jacky en Jan jou naar de kern en wat bij jou in het licht wil komen. Intuïtief gaan we in op wat zich in het moment aandient. We combineren het stembevrijdende werk met stilte en stemhealings. Soms ontstaan er ook spontaan opstellingen. Zo ervaar je hoe helend het is om voor elkaar te zingen. Ook met de bezielende en transformerende begeleiding van onze sjamanendrums.

Wat vragen we van jou?

Kom met een open en nieuwsgierige houding en openheid voor jouw ervaringen in het moment. We vragen je steeds goed voor jezelf te zorgen en te vragen wat je nodig hebt. Daar bieden wij alle ruimte voor. Omarm wat zich ook voordoet. Geef je over aan je stem en wat de opstellingen je laten zien. Laat je verrassen en sta open voor wonderen.

Voor wie?

Voor moedige mensen die met angst en spanning stappen durven te zetten naar bevrijding van zichzelf. Voor mensen die verbinding zoeken met zichzelf en anderen. Voor mensen die zichzelf willen laten horen en zien zoals ze écht zijn

Wat zeggen anderen?

Etoile 50

Het weekend was onvergetelijk. Door de familieopstelling kan ik nu uit liefde en vertrouwen leven. Het heeft een positief effect gehad op de relatie met mijzelf en anderen. Zingen is mijn grootste passie, maar ik vond mijn stem en mezelf nooit goed genoeg en kon er zelf niet van genieten. Ik beleefde de allermooiste ervaring toen ik mijn eigen lied mocht zingen en daar zelf zo van genoot!

Nieske 60

Heb al zoveel therapieen gevolgd. Vond deze het spannendst...en ben zo blij en dankbaar dat ik dit heb gedaan. Niet onterecht dat ik het zo spannend vond, omdat het zo dichtbij mijn diepste kwetsbaarheden kwam. Ontdekken, dat ik mijn eigen, eigenste stem mag hebben en uiten... Goud waard. Dank jullie Jacky en Jan, voor de begeleiding en begeleiding bij mijn proces!

Praktische informatie

Het weekend bestaat uit 2 dagen en vindt plaats bij Natuur- en Gezondheidscentrum "Voel je lekker in je vel." Je bent zaterdagochtend 25 november vanaf 10.00 uur welkom en we sluiten deze dag af met een diner rond 18 uur. Zondag starten we om 10 uur en eindigen rond 17 uur. Je kiest zelf of je gebruik wilt maken van de maaltijden en ook je overnachting organiseer je zelf. Je kunt dus ook vanuit je eigen huis deelnemen. Maximaal 14 deelnemers

Prijs en tijdsduur

Deze activiteit duurt van zaterdagochtend 10.00 uur tot en met zondagmiddag 17.00 uur en de investering is 333 euro.

Programma

Deze activiteit duurt van zaterdagochtend 10.00 uur tot en met zondagmiddag 17.00 uur en is gratis

Het Resultaat

Ontspanning Zelfvertrouwen Dankbaarheid Open hart Open stem Ruimte Thuis zijn bij jezelf Verbinding Bevrijding Speelsheid Transformatie

Data

Deze activiteit wordt gehouden 25 en 26 november 2023

Over de locatie

Natuur- en Gezondheidscentrum "Voel je lekker in je Vel". Tuinbouwweg 19b Maarssen

Meer info? Kijk hier.

Aanmelden voor 'Novemberweekend Stembevrijding in Maarssen op 25 en 26 november '

Aanmelding 'Novemberweekend Stembevrijding in Maarssen op 25 en 26 november ' geslaagd!

Plan nu meteen een afspraak in.
Plan een afspraak in
Oeps... er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Jacky Peeters op het strand

Voor wie?

“The wound is where the light gets in” Rumi
Ik begeleid graag mensen die met mij de diepte in willen om zichzelf  via hun stem te bevrijden. En wel op een speelse manier. Herken jij je in verlangens als: : “ik wil mijn échte zelf bevrijden”; “ik wil mijn ziel laten zingen”; ik wil mijn gevoelens leren voelen en uiten”; ik wil voluit leven en liefhebben”; ik wil mijn stem laten klinken”; ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten” of “ik wil me vrij kunnen uiten”, dan klikt het waarschijnlijk wel tussen ons.

Op deze manier groeien en jezelf bevrijden vraagt moed, inzet en investering. Je bent bereid om dat allemaal in te zetten, omdat je vindt dat je het waard bent. Moedig ben je, als je mét je angst stappen durft te zetten; Je verlangt ernaar je hart te openen, al heb je wonden; Je kiest voor liefde, niet voor angst; Je verlangt ernaar jezelf te kunnen dragen in elke omstandigheid, in elke emotie: echte vrijheid. Je wil jouw unieke stem en jouw waarheid ontdekken en uiten. En tot slot: je voelt dat je dit proces met mij wilt aangaan en daarin wilt investeren in een commitment met jezelf.

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies breng ik mijzelf in, waarmee ik jou uitnodig om jezelf te openen. Met mijn sterke inlevingsvermogen schept ik alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Ik combineer diepgang met speelsheid. Zo leid ik je naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Ik daag je altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Als je klikt op “Accepteren”, ga je ermee akkoord dat ik cookies opsla op jouw apparaat waarmee ik de website personaliseer, analyseer en vermarkt. Bekijk het Privacy-statement voor meer informatie.