Online cursus stembevrijding en 3 sessies van 1 uur

Ervaar de bevrijding van uiten wat in je leeft, individueel met Jacky en online in een groep.

Wat biedt het jou?

Met dit aanbod kun je kennismaken met stembevrijding of het stembevrijdende zingen weer eens een boost geven. We zien elkaar wekelijks 1,5 uur, terwijl jij zelf thuis oefent. Dit kan jou stimuleren ook dagelijks thuis meer te zingen wat er in je leeft en het gemakkelijker maken jouw waarheid in dagelijkse situaties te gaan uiten. Verder kun je tijdens deze cursus op een laagdrempelige manier je stem en zingen onderzoeken en de bevrijdende kracht ervan ervaren. Daarnaast mag je in 3 individuele sessies van een uur met Jacky enkele thema's dieper uitwerken. Deze sessies zijn live of online.

Wat kun je verwachten?

Al klinkt het misschien spannend: het is in feite heel simpel. Tijdens de cursus leer je zingen wat er in je leeft. Dat geeft ruimte, je levensenergie gaat stromen en je opent je stem. Je krijgt handvatten om dit in je dagelijks leven toe te passen, zodat je je vrijer gaat uiten, je zelfvertrouwen groeit en je laat je emoties gemakkelijker toe. Online stembevrijding is anders dan live. Er is aan de ene kant meer afstand, aan de andere kant is het ook intiem omdat je elkaar in de thuissituatie ziet en hoort. Stembevrijding is voor veel mensen spannend. Daarom kan online ook een veilige eerste stap op dit gebied zijn. Aan de andere kant is de kracht van stembevrijding ook dat het zo bevrijdend is, omdat het je uit je comfortzone haalt. Met veel plezier nemen we je mee op dit online stembevrijdingsavontuur. Met dit speciale aanbod krijg je ook nog eens de ervaring van individueel de diepte ingaan met Jacky

Wat vragen we van jou?

Nieuwsgierigheid en een open houding

Voor wie?

Als je je wilt laten horen en zien zoals je echt bent. Als je je stem wilt ontdekken en openen. Als je ernaar verlangt jezelf te bevrijden via je stem Als je wilt kennismaken met stembevrijding of het juist weer op een eenvoudige manier een boost wilt geven.

Wat zeggen anderen?

Twan

Ik was benieuwd of stembevrijding online mogelijk is. Het viel me enorm mee. Het voelde veilig, vanuit mijn eigen plek. En tegelijkertijd is het intiem, omdat je iedereen in zijn eigen omgeving hoort en ziet.

Willemien 49

Een mooie manier om op een andere manier met mijn gevoel om te gaan. Het voelde heel natuurlijk en maakte letterlijk iets los van binnen: het gaf ruimte. De online lessen bieden de veiligheid van thuis en tegelijkertijd heerste er een open sfeer waar iedereen in zijn waarde gelaten werd. Jacky en Jan zijn fijne mensen om mee te werken: toegankelijk en waar!

Praktische informatie

De groepsworkshops worden gegeven via Zoom. Zorg voor een rustige setting waar je niet gestoord wordt en waar je zowel kunt zitten als bewegen. De individuele sessies met Jacky vinden plaats in Vleuten (live) of online.

Prijs en tijdsduur

Deze activiteit duurt 3 avonden van elk 1,5 uur en 3 sessies van 1 uur met Jacky en de investering is 333 euro.

Programma

Deze activiteit duurt 3 avonden van elk 1,5 uur en 3 sessies van 1 uur met Jacky en is gratis

Het Resultaat

Een open stem en hart, leren voelen en uiten van jezelf en je emoties, zelfvertrouwen, ruimte innemen en ervaren en bevrijding. Je laten horen en gehoord worden. Voelen: ik doe er toe en alles in mij mag er zijn

Data

Deze activiteit wordt gehouden 10, 17 en 24 maart

Over de locatie

Info over de locatie

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Bel ‭(06) 42 35 38 64

Aanmelden voor 'Online cursus stembevrijding en 3 sessies van 1 uur'

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps... er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop stem je ermee in dat je jezelf of jouw kind aanmeldt voor de activiteit 'Online cursus stembevrijding en 3 sessies van 1 uur'. Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters en verbind je hiermee tot betaling (banknummer NL16 ASNB 8830264245 t.n.v. J.M.E. Peeters, Vleuten) en ontvangst van de inspiratiemails.
Jacky Peeters op het strand

Voor wie?

“The wound is where the light gets in” Rumi
Ik begeleid graag mensen die met mij de diepte in willen om zichzelf  via hun stem te bevrijden. En wel op een speelse manier. Herken jij je in verlangens als: : “ik wil mijn échte zelf bevrijden”; “ik wil mijn ziel laten zingen”; ik wil mijn gevoelens leren voelen en uiten”; ik wil voluit leven en liefhebben”; ik wil mijn stem laten klinken”; ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten” of “ik wil me vrij kunnen uiten”, dan klikt het waarschijnlijk wel tussen ons.

Op deze manier groeien en jezelf bevrijden vraagt moed, inzet en investering. Je bent bereid om dat allemaal in te zetten, omdat je vindt dat je het waard bent. Moedig ben je, als je mét je angst stappen durft te zetten; Je verlangt ernaar je hart te openen, al heb je wonden; Je kiest voor liefde, niet voor angst; Je verlangt ernaar jezelf te kunnen dragen in elke omstandigheid, in elke emotie: echte vrijheid. Je wil jouw unieke stem en jouw waarheid ontdekken en uiten. En tot slot: je voelt dat je dit proces met mij wilt aangaan en daarin wilt investeren in een commitment met jezelf.

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies breng ik mijzelf in, waarmee ik jou uitnodig om jezelf te openen. Met mijn sterke inlevingsvermogen schept ik alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Ik combineer diepgang met speelsheid. Zo leid ik je naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Ik daag je altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.