Online workshop stembevrijding

Maak kennis met stembevrijding, eenvoudig vanuit huis

Wat biedt het jou?

Je ontdekt je eigen stem op een nieuwe manier. Je zet de eerste stappen op het gebied van zingen wat in je leeft. Je zult de bevrijdende effecten van jouw stem meteen kunnen ervaren.

Wat kun je verwachten?

Ontdek wat stembevrijding jou kan brengen. Wij, Jacky en Jan, stellen ons voor. Je proeft met enkele oefeningen aan stembevrijding en kunt deze daarna meteen thuis toepassen. Ook beantwoorden we vragen.

Wat vragen we van jou?

Nieuwsgierigheid en een open houding

Voor wie?

Als je ernaar verlangt je te laten horen en zien. Als je je stem wilt ontdekken. Als je je wilt uiten. Als je buiten je comfortzone wilt stappen

Wat zeggen anderen?

Twan

Ik was benieuwd of stembevrijding online mogelijk is. Het viel me enorm mee. Het voelde veilig, vanuit mijn eigen plek. En tegelijkertijd is het intiem, omdat je iedereen in zijn eigen omgeving hoort en ziet.

Willemien 49

Een mooie manier om op een andere manier met mijn gevoel om te gaan. Het voelde heel natuurlijk en maakte letterlijk iets los van binnen: het gaf ruimte. De online lessen bieden de veiligheid van thuis en tegelijkertijd heerste er een open sfeer waar iedereen in zijn waarde gelaten werd. Jacky en Jan zijn fijne mensen om mee te werken: toegankelijk en waar!

Praktische informatie

De workshop duurt van 19.30 tot 21.00 via Zoom. Zorg dat je ruimte voor jezelf hebt waar je niet gestoord wordt en waar je kunt zitten en bewegen. Graag afmelden als je na aanmelding onverhoopt toch niet kunt deelnemen.

Prijs en tijdsduur

Deze activiteit duurt 1,5 uur en de investering is 15 euro.

Programma

Deze activiteit duurt 1,5 uur en is gratis

Het Resultaat

Mogelijke resultaten zijn openheid, energie, in het moment zijn, uit je hoofd in je lijf, ruimte, vrijheid, dankbaarheid, plezier, geraaktheid.

Data

Deze activiteit wordt gehouden 24 februari

Over de locatie

Info over de locatie

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Bel ‭(06) 42 35 38 64

Aanmelden voor 'Online workshop stembevrijding '

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps... er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop stem je ermee in dat je jezelf of jouw kind aanmeldt voor de activiteit 'Online workshop stembevrijding '. Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters en verbind je hiermee tot betaling (banknummer NL16 ASNB 8830264245 t.n.v. J.M.E. Peeters, Vleuten) en ontvangst van de inspiratiemails.
Jacky Peeters op het strand

Voor wie?

“The wound is where the light gets in” Rumi
Ik begeleid graag mensen die met mij de diepte in willen om zichzelf  via hun stem te bevrijden. En wel op een speelse manier. Herken jij je in verlangens als: : “ik wil mijn échte zelf bevrijden”; “ik wil mijn ziel laten zingen”; ik wil mijn gevoelens leren voelen en uiten”; ik wil voluit leven en liefhebben”; ik wil mijn stem laten klinken”; ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten” of “ik wil me vrij kunnen uiten”, dan klikt het waarschijnlijk wel tussen ons.

Op deze manier groeien en jezelf bevrijden vraagt moed, inzet en investering. Je bent bereid om dat allemaal in te zetten, omdat je vindt dat je het waard bent. Moedig ben je, als je mét je angst stappen durft te zetten; Je verlangt ernaar je hart te openen, al heb je wonden; Je kiest voor liefde, niet voor angst; Je verlangt ernaar jezelf te kunnen dragen in elke omstandigheid, in elke emotie: echte vrijheid. Je wil jouw unieke stem en jouw waarheid ontdekken en uiten. En tot slot: je voelt dat je dit proces met mij wilt aangaan en daarin wilt investeren in een commitment met jezelf.

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies breng ik mijzelf in, waarmee ik jou uitnodig om jezelf te openen. Met mijn sterke inlevingsvermogen schept ik alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Ik combineer diepgang met speelsheid. Zo leid ik je naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Ik daag je altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.