Sessie stembevrijding en stemhealing

Een reis naar binnen en naar buiten: met jouw stem, mijn stem en de drum.

Wat biedt het jou?

Ruimte voor jou. Om jezelf te laten horen en zien in een veilige setting, zonder oordeel. Je mag je stem openen en oefenen in overgave aan je stem. Je kunt onderzoeken, ervaren en uiten wat er in je leeft. Ruimte brengen in je weerstand en je spanning door er klank aan te geven. Wat je tot nu toe onderdrukt hebt omdat je het niet durfde te voelen, kan naar boven komen. Emoties, beperkende overtuigingen, blokkades, trauma’s. Je kunt het allemaal ademend en zingend voelen, naar buiten brengen en transformeren. En vervolgens het lied van jouw ziel gaan zingen. Jouw ware zelf naar buiten laten komen. Krachtig en kwetsbaar. Vol vreugde, dankbaarheid en vrijheid.

Wat kun je verwachten?

Een sessie met mij kun je het beste met een open houding en nieuwsgierig tegemoet treden. Laat je verrassen. De sessies zijn volledig op maat en afgestemd op waar jij aan toe bent. JIj bent verantwoordelijk voor je eigen proces. ik ben er om je te begeleiden en je het vertrouwen te geven dat je het kunt. Dat je kunt zingen, dat het safe is om je gevoelens toe te laten en te uiten. De ervaring is te vergelijken met een trancereis naar diepe delen in jezelf die aan het licht willen komen. Naast je eigen stem, zul je regelmatig ook de mijne en die van de drum horen om je te begeleiden op je reis. Een avontuur naar vrijheid en écht contact. Stembevrijding is iets wat je (dagelijks) beoefent. Een losse sessie kan geschikt zijn om de diepgang ervan te ervaren of een heel specifiek thema te verwerken. Meestal zal een traject de bevrijding brengen waar je naar verlangt. En de kracht van stembevrijding in je dagelijks leven helpen integreren.

Wat vragen we van jou?

Voor wie?

De sessie is live in Vleuten of online mogelijk. Voel je welkom mij te mailen of bellen om een afspraak te plannen. Het is ook mogelijk om alleen voor een stemhealing te kiezen. Dit is een passieve sessie waarbij je zit of ligt. Deze sessies worden door mij alleen of samen met mijn partner Jan gegeven. Mail of bel mij voor de mogelijkheden.

Wat zeggen anderen?

Camiel 38

"Ik ben gaan kiezen voor gezondheid in relaties. Ik maak gemakkelijker verbinding, terwijl de contacten dieper gaan. Ik sta nu zowel sterk als zacht in het leven."

Eva 42

“Ik ben zangeres en ik verlangde ernaar op het podium te zingen vanuit mijn ware zelf. Tijdens het traject zijn er lagen afgepeld; er zijn geen muurtjes meer. Nu durf ik tijdens optredens mijn kwetsbaarheid te tonen. Ik kan mijn licht laten schijnen.".

Praktische informatie

De sessie is live in Vleuten of online mogelijk. Voel je welkom mij te mailen of bellen om een afspraak te plannen.

Prijs en tijdsduur

Deze activiteit duurt anderhalf uur en de investering is 115 euro.

Programma

Deze activiteit duurt anderhalf uur en is gratis

Het Resultaat

Data

Deze activiteit wordt gehouden

Over de locatie

Info over de locatie

Andere activiteiten

Retreat

Dé week die je leven transformeert in Keltisch Spanje.
Meer informatie

Relatiezingen

Ontmoet elkaar op geheel nieuwe wijze door Relatiezingen. Verrassend, bevrijdend en verbindend.
Meer informatie

Online cursus stembevrijding

Zing jezelf vrij vanuit je eigen huis
Meer informatie

Aanmelden voor 'Sessie stembevrijding en stemhealing'

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps... er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop stem je ermee in dat je jezelf of jouw kind aanmeldt voor de activiteit 'Sessie stembevrijding en stemhealing'. Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters en verbindt je hiermee tot betaling (banknummer NL39 INGB 0007956713 t.n.v. J.M.E. Peeters, Vleuten).

Voor wie?

“The wound is where the light gets in” Rumi
Ik begeleid graag mensen die met mij de diepte in willen om zichzelf  via hun stem te bevrijden. En wel op een speelse manier. Herken jij je in verlangens als: : “ik wil mijn échte zelf bevrijden”; “ik wil mijn ziel laten zingen”; ik wil mijn gevoelens leren voelen en uiten”; ik wil voluit leven en liefhebben”; ik wil mijn stem laten klinken”; ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten” of “ik wil me vrij kunnen uiten”, dan klikt het waarschijnlijk wel tussen ons.

Op deze manier groeien en jezelf bevrijden vraagt moed, inzet en investering. Je bent bereid om dat allemaal in te zetten, omdat je vindt dat je het waard bent. Moedig ben je, als je mét je angst stappen durft te zetten; Je verlangt ernaar je hart te openen, al heb je wonden; Je kiest voor liefde, niet voor angst; Je verlangt ernaar jezelf te kunnen dragen in elke omstandigheid, in elke emotie: echte vrijheid. Je wil jouw unieke stem en jouw waarheid ontdekken en uiten. En tot slot: je voelt dat je dit proces met mij wilt aangaan en daarin wilt investeren in een commitment met jezelf.

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies brengt Jacky zichzelf in, waarmee ze jou uitnodigt om jezelf te openen. Met haar sterke inlevingsvermogen schept ze alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Jacky combineert diepgang met speelsheid. Zo leidt ze jou naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Jacky daagt jou altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.