Stemhealing en energiewerk voor je woning

Voel jij je niet lekker in je huis of voelt het niet prettig aan?

Wat biedt het jou?

Je huis in een spiegel voor jou en je huisgenoten. Een stemhealing voor je woning kan verrassend veel duidelijk maken over de bewoners, de onderlinge verbindingen en verstoringen. Ook kan het die verstrikkingen oplossen. Het kan ook zijn dat er nog oude energieën aan het huis verbonden zijn, waar jij en/of anderen (bijvoorbeeld kinderen of zelfs je huisdier) last van hebben. Net als jouw energie, kan ook de energie van een huis in balans worden gebracht. Het kan ook zijn dat je zaken rondom je huis of verkoop stroperig verlopen en dat een healing daar versoepeling in brengt.

Wat kun je verwachten?

Mogelijke resultaten kunnen zijn dat een huis snel verkocht wordt, dat zaken rond de verkoop op juist het kopen van een huis soepel gaan verlopen. Een reiniging kan helpen bij het je thuis en veilig voelen in je woning. Of ervoor zorgen dat het schoon en fris aanvoelt. Ook kan het behulpzaam bij het oplossen van onverklaarbare angsten van je kinderen.

Wat vragen we van jou?

Voor wie?

Wat zeggen anderen?

Mientje 69

"Na de dood van mijn man wilde ik opnieuw beginnen en verhuizen. Echter, het lukte me 7 jaar lang niet om ons huis te verkopen. Tijdens de stemhealing bleek dat er nog veel onverwerkt verdriet in de weg zat. Het huis hield me als het ware vast, tot ik de uitgestelde emoties naar mijn overleden man alsnog gevoeld en geuit had. Daarna ging het stromen en datzelfde jaar nog verkocht ik het huis."

Hellen 44

"In ons huurhuis uit 1900 gebeurde onverklaarbare dingen als mijn zoontje in de buurt was. Een loodzwaar beeld viel zomaar om, de glazen douchecabine viel in 1000 stukken en lampen vielen zomaar uit het plafond. Hij zag een verschijning en durfde niet te slapen. Na de stemhealing hielden deze gebeurtenissen op, de verschijning werd nooit meer gezien en mijn zoontje sliep."

Praktische informatie

Jacky komt met haar sjamanendrum en haar stem bij jou aan huis na telefonische voorbespreking. Onderstaande prijs is exclusief reistijd en -kosten.,

Prijs en tijdsduur

Deze activiteit duurt twee tot drie uur en de investering is 250 euro.

Programma

Deze activiteit duurt twee tot drie uur en is gratis

Het Resultaat

Data

Deze activiteit wordt gehouden

Over de locatie

Info over de locatie

Andere activiteiten

Retreat

Dé week die je leven transformeert in Keltisch Spanje.
Meer informatie

Relatiezingen

Ontmoet elkaar op geheel nieuwe wijze door Relatiezingen. Verrassend, bevrijdend en verbindend.
Meer informatie

Online cursus stembevrijding

Zing jezelf vrij vanuit je eigen huis
Meer informatie

Aanmelden voor 'Stemhealing en energiewerk voor je woning'

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps... er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop stem je ermee in dat je jezelf of jouw kind aanmeldt voor de activiteit 'Stemhealing en energiewerk voor je woning'. Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters en verbindt je hiermee tot betaling (banknummer NL39 INGB 0007956713 t.n.v. J.M.E. Peeters, Vleuten).

Voor wie?

“The wound is where the light gets in” Rumi
Ik begeleid graag mensen die met mij de diepte in willen om zichzelf  via hun stem te bevrijden. En wel op een speelse manier. Herken jij je in verlangens als: : “ik wil mijn échte zelf bevrijden”; “ik wil mijn ziel laten zingen”; ik wil mijn gevoelens leren voelen en uiten”; ik wil voluit leven en liefhebben”; ik wil mijn stem laten klinken”; ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten” of “ik wil me vrij kunnen uiten”, dan klikt het waarschijnlijk wel tussen ons.

Op deze manier groeien en jezelf bevrijden vraagt moed, inzet en investering. Je bent bereid om dat allemaal in te zetten, omdat je vindt dat je het waard bent. Moedig ben je, als je mét je angst stappen durft te zetten; Je verlangt ernaar je hart te openen, al heb je wonden; Je kiest voor liefde, niet voor angst; Je verlangt ernaar jezelf te kunnen dragen in elke omstandigheid, in elke emotie: echte vrijheid. Je wil jouw unieke stem en jouw waarheid ontdekken en uiten. En tot slot: je voelt dat je dit proces met mij wilt aangaan en daarin wilt investeren in een commitment met jezelf.

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies brengt Jacky zichzelf in, waarmee ze jou uitnodigt om jezelf te openen. Met haar sterke inlevingsvermogen schept ze alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Jacky combineert diepgang met speelsheid. Zo leidt ze jou naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Jacky daagt jou altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.