Weekendretreat Stembevrijding en opstellingen bij Samaya te Werkhoven (omgeving Utrecht, 2-4 juni, nog 1 extra plaats)

Adem in en komt tot rust. Adem uit en zing

Wat biedt het jou?

Je stem bevrijden in een groep geeft je mooie kansen om te oefenen jezelf te uiten in aanwezigheid van anderen. Het is spannend en tegelijkertijd magisch mooi om je te laten horen en daarin door anderen gehoord te worden. Het is kwetsbaar, naakt en daardoor juist zo bevrijdend. Door in het diepe te springen, te zingen wat er uit jou blijkt te komen, gaat je energie stromen. Ga je voelen: dit ben ik écht. Soms komen er onverwacht emoties los, zoals boosheid of diep verdriet. En in het toelaten en uiten daarvan ligt altijd het geschenk van ruimte en blijdschap verborgen. De unieke combinatie met opstellingen maakt dat systemische verstrikkingen helder worden. Zo kan de retreat je helpen je plek in te nemen, te ervaren dat je er altijd bij hoort en kun je lasten die niet van jou zijn loslaten. Een mooie extra is dat we ook het prachtige labyrint in de tuin van Samaya bij de training betrekken Deze weekendretreat met 2 overnachtingen in de verstilde sfeer van Samaya, met heerlijk biologisch eten, maakt dat je dit weekend een diepe én speelse reis in jezelf en je stem kunt maken, in verbinding met anderen.

Wat kun je verwachten?

Met en zonder woorden, zingend en klinkend, samen en op jezelf ga je onderzoeken en uiten wat er in je leeft. Met alle ruimte voor jou en jouw persoonlijke proces. Dat is wat deze weekendretreat stembevrijding en opstellingen jou kan brengen. In een veilige en speelse setting ga jij de diepte in. In een liefdevolle en open sfeer. Doortastend begeleiden Jacky en Jan jou naar de kern en wat bij jou in het licht wil komen. Intuïtief gaan we in op wat zich in het moment aandient. We combineren het stembevrijdende werk met opstellingen en stemhealings. Zo ervaar je hoe helend het is om voor elkaar te zingen. Ook met de bezielende en transformerende begeleiding van onze sjamanendrums. Als het weer het toelaat zijn we zowel binnen in de mooie Tuinzaal als buiten in de daaraan grenzende tuin die in november aan het loslaten is.

Wat vragen we van jou?

Kom met een open en nieuwsgierige houding en openheid voor jouw ervaringen in het moment. We vragen je steeds goed voor jezelf te zorgen en te vragen wat je nodig hebt. Daar bieden wij alle ruimte voor. Omarm wat zich ook voordoet. Geef je over aan je stem en wat de opstellingen je laten zien. Laat je verrassen en sta open voor wonderen.

Voor wie?

Voor moedige mensen die met angst en spanning stappen durven te zetten naar bevrijding van zichzelf. Voor mensen die verbinding zoeken met zichzelf en anderen. Voor mensen die zichzelf willen laten horen en zien zoals ze écht zijn

Wat zeggen anderen?

Etoile 50

Het weekend was onvergetelijk. Door de familieopstelling kan ik nu uit liefde en vertrouwen leven. Het heeft een positief effect gehad op de relatie met mijzelf en anderen. Zingen is mijn grootste passie, maar ik vond mijn stem en mezelf nooit goed genoeg en kon er zelf niet van genieten. Ik beleefde de allermooiste ervaring toen ik mijn eigen lied mocht zingen en daar zelf zo van genoot!

Heleen 59

Mijn stem is echt tot leven gekomen: ik zing en maak geluid om mijn lijf en emoties te voelen. Door de familieopstelling is er meer rust in mijn systeem gekomen, de orde is hersteld en het idee dat ik niet gezien werd/word is verdwenen. Zo mooi hoe Jacky iedereen uitnodigt om zich te openen en stappen te zetten in de weg naar bevrijding, hoe klein ook.

Praktische informatie

De weekendretreat vindt plaats van vrijdagavond 2 juni 19.00 tot en met zondagmiddag 4 juni 17 uur. Je bent welkom vanaf 18.30 na de avondmaaltijd. Je overnacht in een sfeervolle 2-persoonskamer of - tegen meerprijs van 69 euro - op een 1-persoonskamer. Maximaal 10 tot 12 deelnemers.

Prijs en tijdsduur

Deze activiteit duurt van vrijdagavond 19.00 uur tot en met zondagmiddag 17 uur en de investering is 699 euro. Als je voor 1 maart boekt neem je deel voor 649 euro

Programma

Deze activiteit duurt van vrijdagavond 19.00 uur tot en met zondagmiddag 17 uur en is gratis

Het Resultaat

Ontspanning Zelfvertrouwen Dankbaarheid Open hart Open stem Ruimte Thuis zijn bij jezelf Verbinding Bevrijding Speelsheid Transformatie

Data

Deze activiteit wordt gehouden 2 tot en met 4 juni 2023

Over de locatie

Conferentiecentrum Samaya

Meer info? Kijk hier.

Aanmelden voor 'Weekendretreat Stembevrijding en opstellingen bij Samaya te Werkhoven (omgeving Utrecht, 2-4 juni, nog 1 extra plaats)'

Aanmelding 'Weekendretreat Stembevrijding en opstellingen bij Samaya te Werkhoven (omgeving Utrecht, 2-4 juni, nog 1 extra plaats)' geslaagd!

Plan nu meteen een afspraak in.
Plan een afspraak in
Oeps... er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Jacky Peeters op het strand

Voor wie?

“The wound is where the light gets in” Rumi
Ik begeleid graag mensen die met mij de diepte in willen om zichzelf  via hun stem te bevrijden. En wel op een speelse manier. Herken jij je in verlangens als: : “ik wil mijn échte zelf bevrijden”; “ik wil mijn ziel laten zingen”; ik wil mijn gevoelens leren voelen en uiten”; ik wil voluit leven en liefhebben”; ik wil mijn stem laten klinken”; ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten” of “ik wil me vrij kunnen uiten”, dan klikt het waarschijnlijk wel tussen ons.

Op deze manier groeien en jezelf bevrijden vraagt moed, inzet en investering. Je bent bereid om dat allemaal in te zetten, omdat je vindt dat je het waard bent. Moedig ben je, als je mét je angst stappen durft te zetten; Je verlangt ernaar je hart te openen, al heb je wonden; Je kiest voor liefde, niet voor angst; Je verlangt ernaar jezelf te kunnen dragen in elke omstandigheid, in elke emotie: echte vrijheid. Je wil jouw unieke stem en jouw waarheid ontdekken en uiten. En tot slot: je voelt dat je dit proces met mij wilt aangaan en daarin wilt investeren in een commitment met jezelf.
Waarom Jacky

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies breng ik mijzelf in, waarmee ik jou uitnodig om jezelf te openen. Met mijn sterke inlevingsvermogen schept ik alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Ik combineer diepgang met speelsheid. Zo leid ik je naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Ik daag je altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.