Winterretreat Stembevrijding: De stilte, de stem & je hart (10-17 februari 2023 in Hemelum)

Werkelijk transformerend in jezelf voelen en uiten! Ook met paardencoaching op Valentijn.

Wat biedt het jou?

Deze retreat bied jou de gelegenheid diep de ervaring van je stem in te duiken, in een groep. Het is een vervullende ervaring om jezelf écht te kunnen laten zien en horen. De combinatie met naar binnen keren in de stilte versterkt de authenticiteit van je stem, de waarheid die jij wilt uiten. De winter is hiervoor een heel passend seizoen. Alles in jou mag er zijn: Je schoonheid, je talent, je licht. Maar ook je beperkingen, je gestuntel, je schaduw en je gedoe zijn welkom. Je mag ervaren dat alles in jou er toe doet; dat er werkelijk naar je geluisterd wordt; dat er ruimte is voor jou; dat jij je plek mag innemen in de groep en daarmee in de wereld. Ons verblijf in een ruime en werkelijk prachtige boerderij in Hemelum ondersteunt daar in hoge mate bij.

Wat kun je verwachten?

Je wordt door mij meegenomen op een bevrijdende reis naar jezelf. Naar jezelf echt laten horen en zien in een veilige setting. Mijn partner Jan en kok/muzikant Clementine ondersteunen mij. Het programma is intens en er is tegelijkertijd voldoende ruimte om met jezelf te zijn, te integreren en te genieten van de omliggende natuur. De retreat bied jou de mogelijkheid te oefenen met jezelf zijn in vrijheid, in verbinding met anderen. Je wordt steeds uitgenodigd jouw waarheid te voelen, te volgen en te uiten. Deelnemers aan de vorige tien retreats ervaarden prachtige kwaliteiten als ruimte, openheid, blijdschap en dankbaarheid een diepe nawerking van de retreat in het dagelijks leven. Naast stembevrijding en stemhealing vormen opstellingen en helend tekenen onderdeel van deze winterretreat. Ook zal Bettie Groenwold (transformational coaching met paarden) je in Elahuizen begeleiden naar de verbinding met je hart. Op Valentijnsdag.

Wat vragen we van jou?

We vragen van jou vertrouwen en moed. De moed om jezelf te ontmoeten, te laten zien en horen. Te delen wat je wensen zijn, wat er in je omgaat, steeds je eigen beweging te volgen. Ook als je dat eng of spannend vindt. Sterker nog, wij bieden je juist veel oefening door je hiertoe uit te nodigen. Verder vragen we de bereidheid te investeren in je groei en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gevoelens en ervaringen.

Voor wie?

Voor moedige mensen die stappen durven te zetten als het spannend is. Voor mensen die hun ware zelf willen bevrijden via hun unieke stem. Mannen en vrouwen, alleen of samen, van 18 tot 98 jaar.

Wat zeggen anderen?

Renee 27

De retreat bij Jacky en Jan was magisch. Zo'n mooi cadeau voor mijzelf. In die week heb ik een enorme kracht in mijzelf mogen ontdekken. Een geschenk om te mogen ervaren. Er is veel geheeld en ik heb enorme shifts gemaakt. Alles stroomde en dat doet het nog steeds in mijn leven. Heel dankbaar voor Jacky en Jan. Heel dankbaar voor die prachtige week.

Sjoerd 47

De retreat met Jacky en Jan is bijzonder. Er is een magische wereld en dat werd zichtbaar tijdens de stembevrijdingsweek. Ik bleek dingen te kunnen waarvan ik niet wist dat ik ze kon. Jacky en Jan bieden echt een veilige omgeving waarin zelfexpressie er helemaal mag zijn. Zo mooi en bevrijdend! Een retreat die ik iedereen toewens.

Praktische informatie

Geheel verzorgd verblijf bij "It flinkeboskje" in tweepersoonskamers, inclusief alle heerlijke vegetarische maaltijden. Er is plaats voor in totaal 10-12 deelnemers. Voor deelname maken we graag even (online) kennis.

Prijs en tijdsduur

Deze activiteit duurt van vrijdagavond 10 februari tot vrijdagochtend 17 februari 2023 na het ontbijt en de investering is 1599 euro. Omdat ik in 2023 15 jaar stembevrijder ben, ontvang je een vroegboekkorting van 150 euro als jij je vóór 1 januari 2023 inschrijft.

Programma

Het programma wordt inhoudelijk afgestemd op de deelnemers en het groepsproces. Jan en ik spelen in op wat zich in het moment voordoet. Stembevrijding en stemhealing in combinatie met stiltemomenten vormen de hoofdmoot. Daarnaast oopstellingen die organisch ontstaan, helend tekenen en innerlijk kindwerk. Begeleiding met drums en gitaar. Ook wordt er een dagdeel (2 uur in kleine groep) met paarden gewerkt. Er is voldoende ruimte voor ontspanning en integratie. Je kunt dagelijks rekenen op een ochtendmeditatie voor het ontbijt en minimaal 2 groepsworkshops in de ochtend en middag en/of avond.
Deze activiteit duurt van vrijdagavond 10 februari tot vrijdagochtend 17 februari 2023 na het ontbijt en is gratis

Het Resultaat

Je geeft jezelf een onvergetelijk cadeau. Je vermogen tot toelaten, voelen en uiten van emoties neemt toe. Je hart en stem openen. Je leert de kracht van stilte kennen. Je zult ruimte, vrijheid en speelsheid ervaren. Je leert jezelf te zijn en jezelf authentiek te uiten in een groep. Hier-en-nu ervaren neemt toe Je vermogen te voelen (fysiek en emotioneel) neemt toe. Je ontvangt tools om in het dagelijks leven te blijven oefenen met stembevrijding. Je ontvangt inzicht in patronen en handvatten om deze te transformeren. Je leert je eigen stem inzetten ter heling van jezelf en anderen Je zelfvertrouwen neemt toe. Je ervaart hoe het is om jezelf écht te laten en horen en zien in een veilige setting.

Data

Deze activiteit wordt gehouden 10 tot 17 februari 2023

Over de locatie

De boerderij op de locatie "It Flinkeboskje" is met veel sfeer gebouwd in 1927. Prachtig en vriendelijk ingericht. Samen met het vrijstaande buitenhuis zijn er 9 slaapkamers en 6 badkamers. Er is voldoende ruimte om samen te zijn en op jezelf te genieten. Je verblijft op een ruime, sfeervolle kamer met 1 andere persoon. Deze prachtige boerderij is landelijk opgemerkt door bladen en TV.

Meer info? Kijk op:

Aanmelden voor 'Winterretreat Stembevrijding: De stilte, de stem & je hart (10-17 februari 2023 in Hemelum)'

Aanmelding 'Winterretreat Stembevrijding: De stilte, de stem & je hart (10-17 februari 2023 in Hemelum)' geslaagd!

Plan nu meteen een afspraak in.
Plan een afspraak in
Oeps... er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Jacky Peeters op het strand

Voor wie?

“The wound is where the light gets in” Rumi
Ik begeleid graag mensen die met mij de diepte in willen om zichzelf  via hun stem te bevrijden. En wel op een speelse manier. Herken jij je in verlangens als: : “ik wil mijn échte zelf bevrijden”; “ik wil mijn ziel laten zingen”; ik wil mijn gevoelens leren voelen en uiten”; ik wil voluit leven en liefhebben”; ik wil mijn stem laten klinken”; ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten” of “ik wil me vrij kunnen uiten”, dan klikt het waarschijnlijk wel tussen ons.

Op deze manier groeien en jezelf bevrijden vraagt moed, inzet en investering. Je bent bereid om dat allemaal in te zetten, omdat je vindt dat je het waard bent. Moedig ben je, als je mét je angst stappen durft te zetten; Je verlangt ernaar je hart te openen, al heb je wonden; Je kiest voor liefde, niet voor angst; Je verlangt ernaar jezelf te kunnen dragen in elke omstandigheid, in elke emotie: echte vrijheid. Je wil jouw unieke stem en jouw waarheid ontdekken en uiten. En tot slot: je voelt dat je dit proces met mij wilt aangaan en daarin wilt investeren in een commitment met jezelf.
Waarom Jacky

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies breng ik mijzelf in, waarmee ik jou uitnodig om jezelf te openen. Met mijn sterke inlevingsvermogen schept ik alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Ik combineer diepgang met speelsheid. Zo leid ik je naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Ik daag je altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.