Workshop stembevrijding 27 januari 2022 Utrecht

Met stembevrijding direct naar jouw kern

Wat biedt het jou?

Tijdens deze workshop kun je ervaren hoe eenvoudig en diepgaand stembevrijding is. Door toe te laten wat er in je leeft en dit zingend te uiten -wat spannend en naakt kan voelen - kom je direct tot de kern. Want als je zingt wat er in je is, komt jouw waarheid naar buiten. En dat geeft ervaringen als ruimte, opluchting, vreugde, dankbaarheid en openheid. Stembevrijding verbindt én bevrijdt.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze avond neemt Jacky je mee op stembevrijdingsreis, direct naar de kern. Beweging en klank, zingen in de groep en Jacky's sjamanen-drum vormen basiselementen. Verder ontvouwt de workshop zich in het moment. Uitbundig en expressief of juist zacht en verstild. Jacky gaat in op wat er omhoog komt uit de individuele deelnemers. Ze doet dit op veilige en directe wijze, zodat je buiten je comfort zone durft te stappen. Dat werk bevrijdend en brengt jou bij de kern.

Wat vragen we van jou?

Een open en nieuwsgierige houding en vermogen tot zelfreflectie

Voor wie?

Voor mensen die zichzelf willen bevrijden via hun stem. Voor mensen die de moed hebben om stappen te zetten mét spanning en angst. Je bent welkom als het helemaal nieuw voor je is én als je al (veel) ervaring hebt.

Wat zeggen anderen?

Theo 55

Jacky kan goed invoelen wat mensen en situaties nodig hebben en weet met haar brede ervaring precies de juiste interventies te doen om werkelijke transformaties teweeg te brengen.

Helga 43

"Stembevrijding was een nieuwe ervaring na talloze klassieke zanglessen. Met geduld, wijsheid en zonder enig oordeel luistert Jacky. Ze kan hart-rakende woorden in een lied feilloos herkennen en open bespreken zodat deelnemers deze met open hart en bevrijde stem écht zingen. Het heeft ook mijn stem geopend en mijn zingen voorgoed veranderd."

Praktische informatie

9 december van 19.00 tot 22.00 uur

Prijs en tijdsduur

Deze activiteit duurt van 19.00 tot 22.00 uur en de investering is 60 euro.

Programma

Deze activiteit duurt van 19.00 tot 22.00 uur en is gratis

Het Resultaat

Kracht Kwetsbaarheid Openheid Ruimte Verbinding Vrijheid opluchting Dankbaarheid

Data

Deze activiteit wordt gehouden 27 januari

Over de locatie

Maximaal Gezond Centrum Utrecht is de plek voor jouw gezondheid, welzijn en vitaliteit in Leidsche Rijn en omgeving. Positieve gezondheid.
Info over de locatie

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Bel ‭(06) 42 35 38 64

Aanmelden voor 'Workshop stembevrijding 27 januari 2022 Utrecht'

Aanmelding 'Workshop stembevrijding 27 januari 2022 Utrecht' geslaagd!

Plan nu meteen een afspraak in.
Plan een afspraak in
Oeps... er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Jacky Peeters op het strand

Voor wie?

“The wound is where the light gets in” Rumi
Ik begeleid graag mensen die met mij de diepte in willen om zichzelf  via hun stem te bevrijden. En wel op een speelse manier. Herken jij je in verlangens als: : “ik wil mijn échte zelf bevrijden”; “ik wil mijn ziel laten zingen”; ik wil mijn gevoelens leren voelen en uiten”; ik wil voluit leven en liefhebben”; ik wil mijn stem laten klinken”; ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten” of “ik wil me vrij kunnen uiten”, dan klikt het waarschijnlijk wel tussen ons.

Op deze manier groeien en jezelf bevrijden vraagt moed, inzet en investering. Je bent bereid om dat allemaal in te zetten, omdat je vindt dat je het waard bent. Moedig ben je, als je mét je angst stappen durft te zetten; Je verlangt ernaar je hart te openen, al heb je wonden; Je kiest voor liefde, niet voor angst; Je verlangt ernaar jezelf te kunnen dragen in elke omstandigheid, in elke emotie: echte vrijheid. Je wil jouw unieke stem en jouw waarheid ontdekken en uiten. En tot slot: je voelt dat je dit proces met mij wilt aangaan en daarin wilt investeren in een commitment met jezelf.
Waarom Jacky

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies breng ik mijzelf in, waarmee ik jou uitnodig om jezelf te openen. Met mijn sterke inlevingsvermogen schept ik alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Ik combineer diepgang met speelsheid. Zo leid ik je naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Ik daag je altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.