Zomerweekend Stembevrijding en Opstellingen in Maarssen (aan de Vecht) 24-26 juni (exclusief verblijf)

Voel en uit wat er in je leeft én vind jouw plek met deze bijzondere combinatie!

Wat biedt het jou?

Je stembevrijden in een groep geeft je mooie kansen om te oefenen jezelf te uiten in aanwezigheid van anderen. Het is spannend en tegelijkertijd magisch mooi om je te laten horen en daarin door anderen gehoord te worden. Het is kwetsbaar, naakt en daardoor juist zo bevrijdend. Door in het diepe te springen, te zingen wat er uit jou blijkt te komen, gaat je energie stromen. Ga je voelen: dit ben ik écht. Soms komen er onverwacht emoties los, zoals boosheid of diep verdriet. En in het toelaten en uiten daarvan ligt altijd het geschenk van ruimte en blijdschap verborgen. De unieke combinatie met opstellingen maakt dat systemische verstrikkingen helder worden. Zo kan de cursus je helpen je plek in te nemen, te ervaren dat je er altijd bij hoort en kun je lasten die niet van jou zijn loslaten.

Wat kun je verwachten?

Met en zonder woorden, zingend en klinkend, samen en op jezelf ga je onderzoeken en uiten wat er in je leeft. Met alle ruimte voor jou en jouw persoonlijke proces. Dat is wat dit weekend stembevrijding en opstellingen jou kan brengen. In een veilige en speelse setting ga jij de diepte in. In een liefdevolle en open sfeer. Doortastend begeleiden Jacky en Jan jou naar de kern en wat bij jou in het licht wil komen. Intuïtief gaan we in op wat zich in het moment aandient. We combineren het stembevrijdende werk met opstellingen en stemhealings. Zo ervaar je hoe helend het is om voor elkaar te zingen. Ook met de bezielende en transformerende begeleiding van onze sjamanendrums.

Wat vragen we van jou?

Kom met een open en nieuwsgierige houding en openheid voor jouw ervaringen in het moment. We vragen je steeds goed voor jezelf te zorgen en te vragen wat je nodig hebt. Daar bieden wij alle ruimte voor. Omarm wat zich ook voordoet. Geef je over aan je stem en wat de opstellingen je laten zien. Laat je verrassen en sta open voor wonderen.

Voor wie?

Als jij jezelf wilt bevrijden via je stem Als jij bereid bent te voelen wat er in je leeft en de moed hebt om dit, eventueel met je angst, te uiten.

Wat zeggen anderen?

Elly 71

"Door traumatische ervaringen in mijn jeugd had ik altijd een bibberende, haperende stem. Ik heb nu een vollere stem én ik accepteer het als mijn stem door emoties wat minder klinkt. Jacky stimuleert op geheel eigen wijze omdat eruit te laten komen wat er altijd al uit wilde."

Etoile 50

Het weekend was onvergetelijk. Door de familieopstelling kan ik nu uit liefde en vertrouwen leven. Het heeft een positief effect gehad op de relatie met mijzelf en anderen. Zingen is mijn grootste passie, maar ik vond mijn stem en mezelf nooit goed genoeg en kon er zelf niet van genieten. Ik beleefde de allermooiste ervaring toen ik mijn eigen lied mocht zingen en daar zelf zo van genoot!

Praktische informatie

De eerstvolgende mogelijkheid is het weekend van vrijdagavond 24 tot en met 26 juni in Maarssen Verblijf in de omgeving verzorg jezelf. Wij kunnen suggesties doen. Je investering voor het weekend is 333 euro. Je betaalt dit bij inschrijving via een betaalverzoek of maakt het zelf over. Daarnaast betaalt je cash 12 euro voor 2 lunches op zaterdag en zondag en op zaterdagavond is er een gezamenlijke maaltijd voor 10 euro. Het is een exclusieve training met maximaal 8 deelnemers.

Prijs en tijdsduur

Deze activiteit duurt van vrijdagavond 19.00 uur tot en met zondagmiddag 17 uur en de investering is 333 euro.

Programma

We starten op vrijdagavond om 19 uur tot 22.00 uur. Zaterdag en zondag starten we om 10.00 uur en eindigen we rond 17 uur. Het programma wordt afgestemd op de deelnemers. Je kunt verwachten dat we zangmeditaties doen, lichaamswerk met klank, zingen met elkaar, in tweetallen en individueel. We combineren het op unieke wijze met opstellingen. We werken diepgaand, in een veilige en speelse setting.
Deze activiteit duurt van vrijdagavond 19.00 uur tot en met zondagmiddag 17 uur en is gratis

Het Resultaat

Ruimte Opluchting Openheid Dankbaarheid Ontroering Levenslust Speelsheid Open hart

Data

Deze activiteit wordt gehouden 24 tot en met 26 juni 2022

Over de locatie

We geven de training op Molenweg 1 in Maarssen. De ruimte ligt bij een woonboot aan de Vecht. Parkeren verzoeken we je bij de sportvelden aan de Sportparkweg te doen en dan naar de locatie te wandelen. De Molenweg is de laatste weg naar links voor de rotonde. Loop door (de weg gaat met een bocht naar links) en ga bij de carport linksaf. Volg de schutting tot je rechtsaf 2 bruine beuren ziet. Bel hier aan.

Meer info? Kijk op:

Aanmelden voor 'Zomerweekend Stembevrijding en Opstellingen in Maarssen (aan de Vecht) 24-26 juni (exclusief verblijf)'

Aanmelding 'Zomerweekend Stembevrijding en Opstellingen in Maarssen (aan de Vecht) 24-26 juni (exclusief verblijf)' geslaagd!

Plan nu meteen een afspraak in.
Plan een afspraak in
Oeps... er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Jacky Peeters op het strand

Voor wie?

“The wound is where the light gets in” Rumi
Ik begeleid graag mensen die met mij de diepte in willen om zichzelf  via hun stem te bevrijden. En wel op een speelse manier. Herken jij je in verlangens als: : “ik wil mijn échte zelf bevrijden”; “ik wil mijn ziel laten zingen”; ik wil mijn gevoelens leren voelen en uiten”; ik wil voluit leven en liefhebben”; ik wil mijn stem laten klinken”; ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten” of “ik wil me vrij kunnen uiten”, dan klikt het waarschijnlijk wel tussen ons.

Op deze manier groeien en jezelf bevrijden vraagt moed, inzet en investering. Je bent bereid om dat allemaal in te zetten, omdat je vindt dat je het waard bent. Moedig ben je, als je mét je angst stappen durft te zetten; Je verlangt ernaar je hart te openen, al heb je wonden; Je kiest voor liefde, niet voor angst; Je verlangt ernaar jezelf te kunnen dragen in elke omstandigheid, in elke emotie: echte vrijheid. Je wil jouw unieke stem en jouw waarheid ontdekken en uiten. En tot slot: je voelt dat je dit proces met mij wilt aangaan en daarin wilt investeren in een commitment met jezelf.
Waarom Jacky

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies breng ik mijzelf in, waarmee ik jou uitnodig om jezelf te openen. Met mijn sterke inlevingsvermogen schept ik alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Ik combineer diepgang met speelsheid. Zo leid ik je naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Ik daag je altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.