Weekretreat Stembevrijding bij Centro Punta de Couso, Galicië (Spanje) (Nog 2 plaatsen, 1 in optie)

Werkelijk transformerend in het jezelf voelen, laten horen en zien in vrijheid én verbinding.

Wat biedt het jou?

De retreat biedt je de gelegenheid diep de ervaring van je stem in te duiken, in een groep. Het is een vervullende ervaring om jezelf écht te kunnen laten zien en horen. Je schoonheid, je authenticiteit. Maar ook je beperkingen, je gestuntel, je schaduw mogen er zijn. je mag ervaren dat alles in jou er toe doet. Ervaren dat er werkelijk naar je geluisterd wordt. Dat er ruimte is voor jou. Dat jij je plek mag innemen in de groep en daarmee in de wereld. Ons verblijf bij Centro Punta de Couso van soundhealer Jacomina Kistemaker, vlakbij de oceaan, ondersteunt hier in hoge mate bij.

Wat kun je verwachten?

Je wordt door mij meegenomen op een bevrijdende reis naar jezelf. Naar jezelf echt laten horen en zien in een veilige setting. Mijn partner Jan ondersteunt mij. Het programma is intens én speels, en er is tegelijkertijd voldoende ruimte om met jezelf te zijn, te integreren en te genieten van de prachige tuin, de idylische strandjes en de oceaan. De retreat biedt je de mogelijkheid te oefenen met jezelf zijn in vrijheid, in verbinding met anderen. Je wordt steeds uitgenodigd jouw waarheid te voelen, te volgen en te uiten. Deelnemers aan de vorige 14 retreats ervaarden prachtige kwaliteiten als ruimte, openheid, blijdschap en dankbaarheid. Naast stembevrijding en stemhealing vormen opstellingen en helend tekenen onderdeel van deze retreat.

Wat vragen we van jou?

We vragen van jou vertrouwen en moed. De moed om jezelf te laten zien en horen. Te delen wat je wensen zijn, wat er in je omgaat, steeds je eigen beweging te volgen. Ook als je dat eng of spannend vindt. Sterker nog, wij bieden je juist veel oefening door je hiertoe uit te nodigen. Verder vragen we de bereidheid te investeren in je groei en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gevoelens en ervaringen.

Voor wie?

Voor moedige mensen die stappen durven te zetten als het spannend is. Voor mensen die hun ware zelf willen bevrijden via hun unieke stem. Mannen en vrouwen, alleen of samen, van 18 tot 98 jaar.

Wat zeggen anderen?

Ton 60

Ik ben dankbaar voor die prachtige week met jullie samen. Ook met de moeilijke en verdrietige momenten. daar kwam later vaak weer ontlading en ontspanning van. Ik mocht zoveel van mezelf laten zien en zoveel van jullie zien. Alles mag er nu zijn. Ik kan er mee zijn en er uitdrukking aan geven. Wat wil ik nog meer?

Renee 27

De retreat bij Jacky en Jan was magisch. Zo'n mooi cadeau voor mijzelf. In die week heb ik een enorme kracht in mijzelf mogen ontdekken. Een geschenk om te mogen ervaren. Er is veel geheeld en ik heb enorme shifts gemaakt. Alles stroomde en dat doet het nog steeds in mijn leven. Heel dankbaar voor Jacky en Jan. Heel dankbaar voor die prachtige week.

Praktische informatie

Verblijf in één van de 2 huizen van "Centro Punto de Couso", in tweepersoonskamers, inclusief alle heerlijke maaltijden. Dichtbij de oceaan, alsof je aan het einde van de wereld bent aangekomen. Voor deelname maken we graag even (online) kennis. Er geldt een vroegboekkorting van 100 euro tot 1 mei 2024. Je investering is exclusief de reis. Ga je vliegen dan kun je naar Porto of Vigo en van daaruit verder per bus en taxi.

Prijs en tijdsduur

Deze activiteit duurt van maandagmiddag 16 september tot maandagochtend 23 september na het ontbijt en de investering is 1599 euro. Als je voor 1 mei 2024 inschrijft, bedraagt je investering 1499 euro

Programma

Het programma wordt inhoudelijk afgestemd op de deelnemers en het groepsproces. Jan en ik spelen in op wat zich in het moment voordoet. Stembevrijding en stemhealing vormen de hoofdmoot, naast opstellingen, helend tekenen en werken met het innerlijk kind. Begeleiding met onze sjamanendrums. Er is voldoende ruimte voor ontspanning en integratie. Je kunt dagelijks rekenen op een ochtendmeditatie voor het ontbijt en minimaal 2 groepsworkshops in de ochtend en middag en/of avond. Maximaal 12 deelnemers.
Deze activiteit duurt van maandagmiddag 16 september tot maandagochtend 23 september na het ontbijt en is gratis

Het Resultaat

Je geeft jezelf een onvergetelijk cadeau. Je vermogen tot toelaten, voelen en uiten van emoties neemt toe. Je hart en stem openen. Je zult ruimte, vrijheid en speelsheid ervaren. Je leert jezelf te zijn en jezelf authentiek te uiten in een groep. Hier-en-nu ervaren neemt toe Je vermogen te voelen (fysiek en emotioneel) neemt toe. Je ontvangt tools om in het dagelijks leven te blijven oefenen met stembevrijding. Je ontvangt inzicht in patronen en handvatten om deze te transformeren. Je leert je eigen stem inzetten ter heling van jezelf en anderen Je zelfvertrouwen neemt toe. Je ervaart hoe het is om jezelf écht te laten en horen en zien in een veilige setting.

Data

Deze activiteit wordt gehouden 16 tot en met 23 september 2024

Over de locatie

Centro Punta de Couso is het eigendom van soundhealer Jacomina Kistemaker. Het centrum ligt aan het eind van het Peninsula de Morrazo, in de provincie Pontevedra, Galicië. Het ligt in een spectaculaire setting met prachtige uitzichten and toegang tot strandjes, bossen en bergen aan de Atlantische kust.

Meer info? Kijk hier.

Aanmelden voor 'Weekretreat Stembevrijding bij Centro Punta de Couso, Galicië (Spanje) (Nog 2 plaatsen, 1 in optie)'

Aanmelding 'Weekretreat Stembevrijding bij Centro Punta de Couso, Galicië (Spanje) (Nog 2 plaatsen, 1 in optie)' geslaagd!

Plan nu meteen een afspraak in.
Plan een afspraak in
Oeps... er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Jacky Peeters op het strand

Voor wie?

“The wound is where the light gets in” Rumi
Ik begeleid graag mensen die met mij de diepte in willen om zichzelf  via hun stem te bevrijden. En wel op een speelse manier. Herken jij je in verlangens als: : “ik wil mijn échte zelf bevrijden”; “ik wil mijn ziel laten zingen”; ik wil mijn gevoelens leren voelen en uiten”; ik wil voluit leven en liefhebben”; ik wil mijn stem laten klinken”; ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten” of “ik wil me vrij kunnen uiten”, dan klikt het waarschijnlijk wel tussen ons.

Op deze manier groeien en jezelf bevrijden vraagt moed, inzet en investering. Je bent bereid om dat allemaal in te zetten, omdat je vindt dat je het waard bent. Moedig ben je, als je mét je angst stappen durft te zetten; Je verlangt ernaar je hart te openen, al heb je wonden; Je kiest voor liefde, niet voor angst; Je verlangt ernaar jezelf te kunnen dragen in elke omstandigheid, in elke emotie: echte vrijheid. Je wil jouw unieke stem en jouw waarheid ontdekken en uiten. En tot slot: je voelt dat je dit proces met mij wilt aangaan en daarin wilt investeren in een commitment met jezelf.

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies breng ik mijzelf in, waarmee ik jou uitnodig om jezelf te openen. Met mijn sterke inlevingsvermogen schept ik alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Ik combineer diepgang met speelsheid. Zo leid ik je naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Ik daag je altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.