Jacky ontwapent met haar openheid

Ik begeleid mensen intensief. Dus is het belangrijk dat we matchen. Door mezelf te laten zien, kun jij voelen of we een klik hebben. Voel je dat bij het lezen over mij, dan begeleid ik je met liefde op jouw pad naar bevrijding.
Ik geloof in wonderen. Mijn leven, waarin ik veel uitdagingen tegenkwam, is vol van magische gebeurtenissen. Mijn omgeving herkent dat: “dat is nou echt weer iets voor jou”. Mij openen voor steun en durven vragen helpen daarbij.

Mijn twee prachtige zonen, mijn geliefde, vrienden en klanten kenmerken mij als open, liefdevol en verbindend. Met moed en passie ga ik alles aan wat op mijn pad komt. Daarin heeft het aardse leven mij geleerd dat er grenzen zijn. En dat binnen die grenzen de mogelijkheden ook onbeperkt zijn. Voluit leven in liefde en vrijheid: daar zet ik mij 100% voor in. Opgegroeid in een onveilig gezin, leed ik lange tijd aan allerlei fysieke en psychische aandoeningen waaronder een angststoornis. Opgeleid tot gezondheidswetenschapper, lukte het mij niet te functioneren in de “werkende wereld”. Na 20 jaar therapie bracht stembevrijding rond 2000 een doorbraak en ommekeer. Het bracht me op een bevrijdend pad. Bevrijding van angst, ziekte en trauma. Ik leerde er letterlijk te ademen, mijn lichaam te  voelen en mijn emoties te uiten. Te onderzoeken wat er in mij leeft, mijn gevoelens, mijn behoeften en  deze - hoe spannend ook -  naar buiten te brengen. Dat is en blijft een voortdurende en rijke beoefening. Waarbij ik mijn zingende stem als het krachtigste instrument ervaar. Als ik me gevangen voel in iets, dan verhoogt stembevrijding mijn vibratie onmiddellijk. Ik geef mijn verzet tegen ongewenste ervaringen op en ervaar daar meteen ruimte in. Ik voel me dankbaar dat ik het mooie wat het mij geeft met hart en ziel kan doorgeven aan de mensen die mij weten te vinden voor begeleiding op hun pad naar vrijheid.

Naast de opleiding tot stembevrijder bij Jan Kortie en de internationale Soul Voice opleiding volgde ik trainingen en opleidingen in Helend tekenen (Kolam), systemisch werk (opstellingen), healing en reading, liefdesbang (Hannah Cuppen), spirituele relaties (Jan Geurtz),  kashmirische tantra (Abhika) en vrouwelijke seksualiteit (Sifra Nooter). Zo put ik uit een rijke schatkast aan tools en ervaringen om jou te begeleiden op jouw pad van zelfbevrijding.

Jacky en Jan

“Het doet er bij zingen erg toe of je man of vrouw bent” - Jan Kortie.
Jan Boellaard en ik zijn geliefden. Tijdens onze relatie is als vanzelf een samenwerking ontstaan. Wij zien het als onze roeping om de liefde die tussen ons stroomt te delen met anderen. Want uiteindelijk draait alles om liefde. Zingen en klanken ontvangen is hierbij het krachtigste instrument dat wij kennen. Samen begeleiden we hierbij in de vorm van Stembevrijding, Stemhealing en RelatieZingen.

Jan

Draagt bij door te zingen.
Een boek van Jan Geurtz bracht Jan in een klap op het spirituele pad. Door Jacky kwam hij in contact met Stembevrijding en Stemhealing. Hierin ontdekte hij de kracht van zingen en de drum om zichzelf en anderen te openen. Hij staat naast Jacky tijdens alle workshops om de groep mede te dragen en om zijn mannelijke energie en stem in te brengen. Jan houdt daarnaast van dansen en werkt parttime als werkplekbeheerder bij Labyrinth Onderzoek en Advies. Ook komt hij als Jan de Groene Computerman graag op de fiets langs om jouw computerproblemen op te lossen. Hij is vader van drie mooie zonen.

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.