Algemene Voorwaarden

Aansprakelijkheid

Jacky Peeters en/of Jan Boellaard kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fysieke, psychische of andere schade of letsel opgelopen tijdens een workshop, cursus, retreat of individuele sessie.

Aanmelding

Bij aanmelding via het inschrijfformulier of via email, ben je aangemeld voor een sessie, traject, workshop, cursus of retreat. Je verbindt je hiermee aan betaling. Aanmelding voor cursussen/workshops vindt plaats op basis van volgorde van binnenkomst.

Betaling

Betaling op rekening NL97 ASNB 8832 951045 t.n.v. J.M.E. Peeters, Nij Beets, bij aanmelding en uiterlijk op de dag van een sessie. Voor trajecten, workshops, cursussen, retreats en sessies geldt dat je investering bij aanmelding dient te worden overgemaakt. Je ontvangt hiervoor een betaalverzoek of maakt het zelf over naar dit nummer. Indien je een factuur wilt ontvangen, komt er 21% BTW bij het bedrag van je investering. Contant betalen tijdens een individuele sessie of losse workshop is in overleg mogelijk. Ook is betaling van het traject in termijnen in overleg mogelijk.

Annulering

 • Individuele sessies
  Bij annulering van een individuele sessie binnen 24 uur voor aanvang van een sessie/traject is het hele bedrag verschuldigd.
 • Trajecten
  Een traject kan na aanvang niet worden geannuleerd. Bij aanvang van het traject worden 7 of 5 (indien in combinatie met de online training) sessies gepland. De periode tussen sessies is bij bij voorkeur maximaal een maand.
  Binnen het traject is het wenselijk sessies zo min mogelijk te verplaatsen. Dit kan als dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch wordt gemeld.
 • Avond- of dagworkshops
  Kosteloos annuleren is mogelijk tot 1 maand voor aanvang.
  Uitgezonderd online workshops, die kunnen tot een week voor aanvang worden geannuleerd.
 • Weekenden stembevrijding en stemhealing zonder verblijf
  Kosteloos annuleren is mogelijk tot 1 maand voor aanvang.
 • Retreats (weekenden en weken) naar Samaya, Schiermonnikoog, Friesland, Centro Punta de Couso en andere locaties
  Na aanmelding kan de retreat niet meer worden geannuleerd. We raden aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Restitutie

Er vindt geen restitutie plaats. Eventuele tegoeden (alleen indien afgesproken met Jacky) dienen binnen een jaar te worden besteed.

Vertrouwelijk

Jacky Peeters en Jan Boellaard zullen je gegevens vertrouwelijk behandelen. Zie hiervoor ook het Privacystatement

Aanmelding betekent akkoord gaan met deze voorwaarden.

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.