Stembevrijding en stemhealing in Utrecht.

Leer jezelf écht te uiten en ervaar dat jij er mag zijn, precies zoals je bent. Dit is wat ik jou kan brengen met stembevrijding en stemhealing. Ik stimuleer je toe te laten, te ervaren en te zingen wat er in je leeft. Dat geeft ruimte en vertrouwen. Als alles in jou er mag zijn, dan ben je vrij.  En kan écht contact ontstaan. Dan kan de liefde stromen. Meld je nu aan voor een workshop, cursus of ga er meteen helemaal voor met een traject. Jaarlijks zijn er meerdere weekenden “stembevrijding en opstellingen” en een retreat op een fantastische plek.

Stembevrijding is nu, tijdens de Coronacrisis, extra belangrijk.

Als jij nu voelt dat het tijd is je ware zelf te bevrijden via je stem, schrijf je dan in voor mijn inspiratie-mails. Je ontvangt dan meteen mijn gratis chakra-klankmeditatie om jezelf in balans te brengen en je stem te openen. Tevens kom je in aanmerking voor een gratis sessie “proeven aan stembevrijding” om te verkennen wat ik voor je kan betekenen.

Wil jij je niet langer inhouden?

Steeds duidelijker voel je: dit ben ik niet écht. Ik houd me in. Laat mijn waarheid niet horen. Mijn stem is geblokkeerd.Ik wil het anders, want zo kan het niet langer. Ik wil mijn angsten aankijken en mijn trauma’s transformeren. Het is tijd om mijn ware zelf te laten horen en zien. Openbreken. En, oh, wat spannend!

Wil jij je vrij kunnen uiten?

Je stem laten horen. Dat je emoties en behoeften durft te voelen, ook al ben je bang. Je wilt echt nee kunnen zeggen en voluit JA. Je verlangt ernaar los te laten wat niet meer past. Je bent bereid je  muren te laten smelten om je kwetsbaarheid te tonen. Je voelt dat het tijd is om thuis te komen en écht contact met anderen aan te gaan.

Wil je open, stralend en vrij zijn?

Als je al die verlangens eenvoudig kunt vervullen. Met je eigen stem, jouw unieke instrument dat je altijd en overal bij je hebt. Dat je door te zingen wat er in je leeft kunt ervaren: ik ben waardevol. Met alles wat ik ben, doe ik ertoe. Mijn hart is open, mét haar wonden. Ik straal met het vertrouwen dat ik liefde ben. Vrij.

Laat je inspireren door Jacky

Voor oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen. Ontvang nu meteen mijn gratis chakra klankmeditatie.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Jacky Peeters

Loes (27)

“Ik heb nu vertrouwen in wat het leven mij biedt”
Loes - Jacky Peeters
"Jacky geeft ruimte om stem te geven aan mijn diepste gevoelens. Zij loodst mij door mijn barrières heen. Ik heb nu vertrouwen in wat het leven mij biedt. Mijn ziel heeft leren spreken. Ik heb leren uitdragen wie ik echt van binnen ben."

Theo (55)

“Jacky brengt transformaties teweeg”
Loes - Jacky Peeters
Jacky kan goed invoelen wat mensen en situaties nodig hebben en weet met haar brede ervaring precies de juiste interventies te doen om werkelijke transformaties teweeg te brengen.
Bekijk alle ervaringen

Wat is stembevrijding?

Zing jezelf vrij.
Tijdens stembevrijding zing jij jezelf vrij. Je laat  jouw klanken en jouw zingende stem horen. Jouw waarheid wordt erkend in een veilige en speelse setting. Stembevrijding helpt onder andere bij het aan het licht brengen en loslaten van blokkades, angst en trauma. Dit brengt jou een gevoel van vrijheid, verbondenheid en vertrouwen. Je ontdekt dat alles in jou er écht toe doet.

Wat is stemhealing?

Stromen, verbinden, integreren
Bij stemhealing zing en drum ik helende klanken voor en/of samen met jou. Hier gaat het om toe-zingen. Je leert te ontvangen, je voelt de levensstroom in jezelf en je ontspant diep. Stemhealing trilt door blokkades heen, laat wat vastzit stromen en brengt balans en integratie.
Jacky Peeters vrijheid

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.

Cadeau van Jacky

Ontvang nu mijn chakraklankmeditatie om je energie in balans te brengen en je stem én daarmee jezelf te openen. Ook ontvang je dan mijn inspirerende mails met oefeningen en wonderbaarlijke verhalen.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Button Text