Proeven aan stembevrijding en stemhealing

Voel of wij een klik hebben en kijk of stembevrijding en stemhealing iets voor jou is

Wat biedt het jou?

We kunnen samen onderzoeken of en wat ik voor je kan betekenen en op welke wijze ik je het beste kan begeleiden. Ook kun je ervaren of stembevrijding iets voor je is.

Wat kun je verwachten?

We maken kennis met elkaar. Ik luister naar je, stel vragen om helder te krijgen wat je verlangt en of ik je kan begeleiden naar het vervullen daarvan. Ook zal ik een of twee oefeningen aanbieden waarin je kunt ervaren wat stembevrijding is en wat het je biedt. Mogelijk dient zich iets aan wat verdere uitdieping behoeft in een sessie of traject.

Wat vragen we van jou?

Voor wie?

Wat zeggen anderen?

Bianca 31

Ik heb de sessie als verruimend en bevrijdend ervaren. Heel bijzonder!

Ruben 43

"Dank je voor deze kans, deze sessie en voor je aandacht en je energie! Ik vond het erg fijn. Ik voelde al dat ik bij je moest zijn. Daarom wil ik verder met jou, in een traject”

Praktische informatie

De sessie is live in Vleuten of online mogelijk. Voel je welkom om mij te mailen of te bellen om een afspraak te maken. De sessie ter waarde van 65 euro is gratis als je je inschrijft voor mijn inspiratiemails.

Prijs en tijdsduur

Deze activiteit duurt 45 minuten en de investering is 65 euro.

Programma

Deze activiteit duurt 45 minuten en is gratis

Het Resultaat

Na deze sessie weet je of stembevrijding bij mij iets voor je is, of wij matchen en zo ja, hoe ik je ga begeleiden door middel van stembevrijding en stemhealing.

Data

Deze activiteit wordt gehouden

Over de locatie

Info over de locatie

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.

Aanmelden voor 'Proeven aan stembevrijding en stemhealing'

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps... er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop stem je ermee in dat je jezelf of jouw kind aanmeldt voor de activiteit 'Proeven aan stembevrijding en stemhealing'. Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters en verbindt je hiermee tot betaling (banknummer NL39 INGB 0007956713 t.n.v. J.M.E. Peeters, Vleuten).

Voor wie?

“The wound is where the light gets in” Rumi
Ik begeleid graag mensen die met mij de diepte in willen om zichzelf  via hun stem te bevrijden. En wel op een speelse manier. Herken jij je in verlangens als: : “ik wil mijn échte zelf bevrijden”; “ik wil mijn ziel laten zingen”; ik wil mijn gevoelens leren voelen en uiten”; ik wil voluit leven en liefhebben”; ik wil mijn stem laten klinken”; ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten” of “ik wil me vrij kunnen uiten”, dan klikt het waarschijnlijk wel tussen ons.

Op deze manier groeien en jezelf bevrijden vraagt moed, inzet en investering. Je bent bereid om dat allemaal in te zetten, omdat je vindt dat je het waard bent. Moedig ben je, als je mét je angst stappen durft te zetten; Je verlangt ernaar je hart te openen, al heb je wonden; Je kiest voor liefde, niet voor angst; Je verlangt ernaar jezelf te kunnen dragen in elke omstandigheid, in elke emotie: echte vrijheid. Je wil jouw unieke stem en jouw waarheid ontdekken en uiten. En tot slot: je voelt dat je dit proces met mij wilt aangaan en daarin wilt investeren in een commitment met jezelf.

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies breng ik mijzelf in, waarmee ik jou uitnodig om jezelf te openen. Met mijn sterke inlevingsvermogen schept ik alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Ik combineer diepgang met speelsheid. Zo leid ik je naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Ik daag je altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.