Sessie Proeven aan stembevrijding en stemhealing (1,5 uur)

Ontmoeten, onderzoeken, je stem laten horen: wat is jouw verlangen en hoe kan ik je begeleiden?

Wat biedt het jou?

In een veilige setting luister ik écht naar jou, wat je verlangen is en of ik je daarbij kan begeleiden. Je kunt onderzoeken wat stembevrijding je daarin kan brengen. Zo help ik je onderzoeken of en wat ik voor je kan betekenen en op welke wijze ik je het beste kan begeleiden.

Wat kun je verwachten?

We maken kennis met elkaar. Ik luister naar je, stel vragen om helder te krijgen wat je verlangt en of ik je kan begeleiden naar het vervullen daarvan. Ook laat ik je ervaren wat stembevrijding en stemhealing is.

Wat vragen we van jou?

Ter voorbereiding verzoek ik je vooraf te mailen wat jouw verlangen is en welke stappen je hoopt te gaan zetten.

Voor wie?

Voor moedige mensen die - ook al is het spannend - een commitment willen aangaan om zichzelf te bevrijden en daarin willen investeren. Die willen onderzoeken of stembevrijding en stemhealing daarin een weg is voor hen en of ze die samen met mij willen inslaan.

Wat zeggen anderen?

Jeanet 58

De eerste keer was spannend, maar daarna keek ik elke week uit naar de volgende sessie met Jacky. Elke keer weer was het een verrassing welke blokkade of oude ervaring ik onder begeleiding van Jacky mocht ‘bevrijden’ . Na 7 weken was er meer dan mijn leerdoel bereikt; inzicht, bewustwording, alles mag er zijn, ik mag gelukkig zijn! Ik kan me vrij en volwassen uiten, yeah! Dankjewel Jacky

Cynthia 46

Jacky geeft haar cliënten de ruimte hun eigen weg te vinden en te luisteren naar hun innerlijke stem. Ik gaf mezelf -in het vertrouwen dat ik in ‘goede’ handen was- toestemming om remmingen los te laten en mijn stem naar buiten te brengen. Zo ontstond mijn ‘lijflied’, met de woorden "leven, ademen, stromen en ziel". Mijn innerlijke stem laten horen heeft mij dicht bij mezelf gebracht.

Praktische informatie

De sessie is live in Maarssen om de week op maandag en dinsdag. Op alle andere werkdagen in Nij Beets of online. Je kunt de afspraak zelf inplannen via www.calendly.com/jackypeeters/sessie. Voel je welkom om mij te mailen of te bellen om een afspraak te maken. Je kunt de sessie boeken als je bent ingeschreven voor mijn inspiratiemails. Een eerste sessie ontvang je eenmalig voor 111 euro. Voor een korte kennismaking van een half uur kijk je bij Gratis Proeven aan stembevrijding.

Prijs en tijdsduur

Deze activiteit duurt 1,5 uur en de investering is 111 euro.

Programma

Deze activiteit duurt 1,5 uur en is gratis

Het Resultaat

Ervaren van je zingende stem, voelen en uiten van je emotie van dat moment, veiligheid en vertrouwen, van hoofd naar lijf, openen van je hart, begrip voor wat er in je leeft. Na deze sessie weet je of stembevrijding bij mij iets voor je is, of wij matchen en zo ja, hoe ik je ga begeleiden door middel van stembevrijding.

Data

Deze activiteit wordt gehouden

Over de locatie

Online of live bij Jacky

Meer info? Kijk hier.

Aanmelden voor 'Sessie Proeven aan stembevrijding en stemhealing (1,5 uur)'

Aanmelding 'Sessie Proeven aan stembevrijding en stemhealing (1,5 uur)' geslaagd!

Plan nu meteen een afspraak in.
Plan een afspraak in
Oeps... er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Jacky Peeters op het strand

Voor wie?

“The wound is where the light gets in” Rumi
Ik begeleid graag mensen die met mij de diepte in willen om zichzelf  via hun stem te bevrijden. En wel op een speelse manier. Herken jij je in verlangens als: : “ik wil mijn échte zelf bevrijden”; “ik wil mijn ziel laten zingen”; ik wil mijn gevoelens leren voelen en uiten”; ik wil voluit leven en liefhebben”; ik wil mijn stem laten klinken”; ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten” of “ik wil me vrij kunnen uiten”, dan klikt het waarschijnlijk wel tussen ons.

Op deze manier groeien en jezelf bevrijden vraagt moed, inzet en investering. Je bent bereid om dat allemaal in te zetten, omdat je vindt dat je het waard bent. Moedig ben je, als je mét je angst stappen durft te zetten; Je verlangt ernaar je hart te openen, al heb je wonden; Je kiest voor liefde, niet voor angst; Je verlangt ernaar jezelf te kunnen dragen in elke omstandigheid, in elke emotie: echte vrijheid. Je wil jouw unieke stem en jouw waarheid ontdekken en uiten. En tot slot: je voelt dat je dit proces met mij wilt aangaan en daarin wilt investeren in een commitment met jezelf.

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies breng ik mijzelf in, waarmee ik jou uitnodig om jezelf te openen. Met mijn sterke inlevingsvermogen schept ik alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Ik combineer diepgang met speelsheid. Zo leid ik je naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Ik daag je altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.