1-daagse retreat Stembevrijding voor je relatie

Ontmoet elkaar op geheel nieuwe wijze door Relatiezingen. Verrassend, bevrijdend en verbindend.

Wat biedt het jou?

Relatiezingen is een vorm waarin je elkaar opnieuw kunt ontmoeten. Op speelse wijze, zonder maskers kunnen jullie je met elkaar verbinden. Uit jullie afzonderlijke klanken, autonoom gezongen, kan een nieuwe klank ontstaan: de samenklank. Juist door niet op zoek te zijn naar harmonie en afstemming; als het ook mag schuren, is harmonie authentiek als die vanzelf ontstaat. Het elkaar horen en samenzingen is ook een krachtige manier om patronen zichtbaar te laten worden, hier zonder oordeel naar te kijken en andere tonen te gaan zingen, dat wil zeggen, andere keuzes maken. Daarnaast is het een prachtige manier om je met elkaar te verbinden, werkelijk contact te maken.

Wat kun je verwachten?

Jacky & Jan begeleiden jullie bij relatiethema’s door je te laten zingen wat er in je leeft. Coaching op de thema’s, individueel en samen zingen, opstellingen en stemhealing leiden naar helderheid over jullie patronen, verbinding en bevrijding. Daarnaast kan het een mooie verbindende ceremonie zijn.

Wat vragen we van jou?

Voor wie?

Voor mensen die een liefdes- of andere belangrijke relatie met elkaar hebben. Als je patronen in de relatie wilt onderzoeken en doorbreken of als je elkaar eens op totaal nieuwe wijze wilt ontmoeten. Als je een bijzondere ceremonie wilt bij samenwonen, huwelijk, afscheid of andere levensgebeurtenis.

Wat zeggen anderen?

Herman en Gaya

Op de dag dat we gingen samenwonen deden we een sessie relatiezingen. Deze verbindende ceremonie was zo intiem, puur en in contact met onze zielen dat we er eigenlijk geen woorden voor hebben. Het stroomde naar en door elkaar. Het was overweldigend verbindend om elkaar te ontmoeten in klank en trilling; zo een bekrachtiging van onze liefde. Ik noem het relatieringen, zo......ja, ik wil. Veel dank!

Praktische informatie

Het relatiezingen bieden we aan in de vorm van een 1-daagse-retreat. We verwachten jullie rond 10 uur in onze yurt in Friesland en ronden rond 15.30 weer af. Een lunch is inbegrepen.

Prijs en tijdsduur

Deze activiteit duurt 10 tot 15.30 en de investering is 725 euro.

Programma

Deze activiteit duurt 10 tot 15.30 en is gratis

Het Resultaat

Diepere of vernieuwde verbinding Liefde stroomt Elkaar écht (weer) zien Werkelijk luisteren Open hart Tools voor thuis

Data

Deze activiteit wordt gehouden

Over de locatie

Meer info? Kijk hier.

Aanmelden voor '1-daagse retreat Stembevrijding voor je relatie'

Aanmelding '1-daagse retreat Stembevrijding voor je relatie' geslaagd!

Plan nu meteen een afspraak in.
Plan een afspraak in
Oeps... er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Jacky Peeters op het strand

Voor wie?

“The wound is where the light gets in” Rumi
Ik begeleid graag mensen die met mij de diepte in willen om zichzelf  via hun stem te bevrijden. En wel op een speelse manier. Herken jij je in verlangens als: : “ik wil mijn échte zelf bevrijden”; “ik wil mijn ziel laten zingen”; ik wil mijn gevoelens leren voelen en uiten”; ik wil voluit leven en liefhebben”; ik wil mijn stem laten klinken”; ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten” of “ik wil me vrij kunnen uiten”, dan klikt het waarschijnlijk wel tussen ons.

Op deze manier groeien en jezelf bevrijden vraagt moed, inzet en investering. Je bent bereid om dat allemaal in te zetten, omdat je vindt dat je het waard bent. Moedig ben je, als je mét je angst stappen durft te zetten; Je verlangt ernaar je hart te openen, al heb je wonden; Je kiest voor liefde, niet voor angst; Je verlangt ernaar jezelf te kunnen dragen in elke omstandigheid, in elke emotie: echte vrijheid. Je wil jouw unieke stem en jouw waarheid ontdekken en uiten. En tot slot: je voelt dat je dit proces met mij wilt aangaan en daarin wilt investeren in een commitment met jezelf.

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies breng ik mijzelf in, waarmee ik jou uitnodig om jezelf te openen. Met mijn sterke inlevingsvermogen schept ik alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Ik combineer diepgang met speelsheid. Zo leid ik je naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Ik daag je altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.