Relatiezingen

Ontmoet elkaar op geheel nieuwe wijze door Relatiezingen. Verrassend, bevrijdend en verbindend.

Wat biedt het jou?

Relatiezingen is een vorm waarin je elkaar opnieuw kunt ontmoeten. Op speelse wijze, zonder maskers kunnen jullie je met elkaar verbinden. Uit jullie afzonderlijke klanken, autonoom gezongen, kan een nieuwe klank ontstaan: de samenklank. Juist door niet op zoek te zijn naar harmonie en afstemming; als het ook mag schuren, is harmonie authentiek als die vanzelf ontstaat. Het elkaar horen en samenzingen is ook een krachtige manier om patronen zichtbaar te laten worden, hier zonder oordeel naar te kijken en andere tonen te gaan zingen, dat wil zeggen, andere keuzes maken.

Wat kun je verwachten?

Jacky en Jan begeleiden jullie bij relatiethema’s door je te laten zingen wat er in je leeft. Coaching op de thema’s, individueel en samen zingen, opstellingen en stemhealing door Jacky en Jan leiden naar helderheid over jullie patronen, verbinding en bevrijding.

Wat vragen we van jou?

Voor wie?

Voor mensen die een liefdes- of andere belangrijke relatie met elkaar hebben. Als je patronen in de relatie wilt onderzoeken en doorbreken of als je elkaar eens op totaal nieuwe wijze wilt ontmoeten.

Wat zeggen anderen?

Wies en Robert 54 en 62

Samen zingen was voor ons een compleet andere manier van elkaar ontmoeten. We zijn al heel lang samen en dit voelde fris en nieuw. Speels en anders. Wij konden elkaars trilling voelen en weer nieuwsgierig zijn naar elkaar. In de samenklank vonden we een nieuwe manier van verbinden en communiceren, zonder woorden.

Gijs 46

"Toen we samen zongen onder begeleiding van Jacky en Jan, merkte ik meteen dat ik me aan ging passen aan Bea. In plaats van mijn eigen klanken te maken, paste ik ze aan zodat het harmonieus zou klinken. Relatiezingen maakt die patronen meteen zichtbaar. Bijzonder, want het is al langer onze wens om meer op onszelf te staan in onze relatie."

Praktische informatie

Prijs en tijdsduur

Deze activiteit duurt anderhalf tot twee uur en de investering is 190 euro.

Programma

Deze activiteit duurt anderhalf tot twee uur en is gratis

Het Resultaat

Data

Deze activiteit wordt gehouden

Over de locatie

Info over de locatie

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.

Aanmelden voor 'Relatiezingen'

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps... er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop stem je ermee in dat je jezelf of jouw kind aanmeldt voor de activiteit 'Relatiezingen'. Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters en verbindt je hiermee tot betaling (banknummer NL39 INGB 0007956713 t.n.v. J.M.E. Peeters, Vleuten).

Voor wie?

“The wound is where the light gets in” Rumi
Ik begeleid graag mensen die met mij de diepte in willen om zichzelf  via hun stem te bevrijden. En wel op een speelse manier. Herken jij je in verlangens als: : “ik wil mijn échte zelf bevrijden”; “ik wil mijn ziel laten zingen”; ik wil mijn gevoelens leren voelen en uiten”; ik wil voluit leven en liefhebben”; ik wil mijn stem laten klinken”; ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten” of “ik wil me vrij kunnen uiten”, dan klikt het waarschijnlijk wel tussen ons.

Op deze manier groeien en jezelf bevrijden vraagt moed, inzet en investering. Je bent bereid om dat allemaal in te zetten, omdat je vindt dat je het waard bent. Moedig ben je, als je mét je angst stappen durft te zetten; Je verlangt ernaar je hart te openen, al heb je wonden; Je kiest voor liefde, niet voor angst; Je verlangt ernaar jezelf te kunnen dragen in elke omstandigheid, in elke emotie: echte vrijheid. Je wil jouw unieke stem en jouw waarheid ontdekken en uiten. En tot slot: je voelt dat je dit proces met mij wilt aangaan en daarin wilt investeren in een commitment met jezelf.

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies breng ik mijzelf in, waarmee ik jou uitnodig om jezelf te openen. Met mijn sterke inlevingsvermogen schept ik alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Ik combineer diepgang met speelsheid. Zo leid ik je naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Ik daag je altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.