Traject stembevrijding en stemhealing

Deze commitment aan jezelf brengt wonderen teweeg: voelen, uiten, je plek innemen, vrijheid.

Wat biedt het jou?

Met een traject ga je een commitment met jezelf aan ten aanzien van een specifiek verlangen over een vastgestelde periode. Het proces is volledig op maat. Ik begeleid jou ook tussen de sessies door. Je krijgt na elke sessie opdrachten voor thuis, meditaties op maat en de mogelijkheid mij dagelijks te whatsappen. Een traject biedt je de mogelijkheid fundamentele stappen te zetten in de bevrijding van jezelf. Om je échte zelf te ontdekken, te ervaren en te bevrijden via je stem. Door (liefst) dagelijks te zingen wat er in je leeft. Je telkens over te geven aan de klanken die uit jou willen komen. Steeds opnieuw je weerstand omarmen, je verlangens ervaren en loslaten wat je niet meer dient. Ruimte geven aan alles wat in jou aan het licht wil komen. Onderdrukte emoties, beperkende overtuigingen, blokkades in je lijf en ook trauma’s als dat aan de orde is. Jij gaat jouw waarheid (er)kennen en uiten. Je ontspant, je gaat jezelf op waarde schatten en accepteren. Je zelfvertrouwen neemt toe. De kracht van stembevrijding zit in het steeds weer toelaten en uiten wat er in je leeft. Een traject brengt dat in je systeem. Dat geeft levenslust en bevrijding.

Wat kun je verwachten?

Wat vragen we van jou?

Ik vraag van jou vertrouwen, openheid, verantwoordelijkheid voor je proces en commitment.

Voor wie?

Dit traject is écht iets voor jou als je jezelf herkent in verlangens als: "ik wil mijn échte zelf bevrijden", "ik wil mijn ziel laten zingen", "ik wil leren te zijn met wat er is", "ik wil leren mijn gevoelens te erkennen en te uiten", "ik wil voluit leven en liefhebben", "ïk wil mijn unieke stem laten klinken, "ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten". Dat soort intenties. Dat vergt moed, inzet en investering. Moedig ben je als je mét je angst stappen durft te zetten. Verder ben je iemand die ernaar verlangt het hart te openen, ook al heb je wonden. Je kiest voor liefde. Last but not least: je wilt dat doen via je stem en in een 1-op-1 setting met mij, Jacky. Je voelt dus een klik. De ervaring is te vergelijken met een trancereis naar diepe delen in jezelf die aan het licht willen komen. Naast je eigen stem, zul je regelmatig ook de mijne en die van de drum horen om je te begeleiden op je reis. Een avontuur naar vrijheid en écht contact.

Wat zeggen anderen?

Carla 58

“Ik was echt klaar met mezelf. Boos dat ik mijn hele leven al voor anderen zorgde. En ik maakte me overal zorgen over. Door het traject bij Jacky is er een andere Carla tevoorschijn gekomen. Assertiever en krachtiger. Ik durf nu te uiten wat ik voel en ik kan op een goede manier nee zeggen."

Jeanet 58

De eerste keer was spannend, maar daarna keek ik elke week uit naar de volgende sessie met Jacky. Elke keer weer was het een verrassing welke blokkade of oude ervaring ik onder begeleiding van Jacky mocht ‘bevrijden’ . Na 7 weken was er meer dan mijn leerdoel bereikt; inzicht, bewustwording, alles mag er zijn, ik mag gelukkig zijn! Ik kan me vrij en volwassen uiten, yeah! Dankjewel Jacky

Praktische informatie

Je investering voor een traject bedraagt 1111 euro. Bij aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met verzoek tot betaling. Betaling in 2 of 3 termijnen is ook mogelijk indien gewenst. Als je een factuur wenst, komt er 21% BTW bij je investering. Je kunt de sessies live bij Jacky of online via zoom ontvangen. Als je ver weg woont is dit laatste écht een mooie optie. Een mix van beide is ook mogelijk. Op maandag en dinsdag geef ik de live-sessies op Molenweg 1 in Maarssen en op woensdag, donderdag- en vrijdagochtend op Ripen 12 in Nij Beets (Friesland). Online sessies zijn op al deze dagen mogelijk.

Prijs en tijdsduur

Deze activiteit duurt 5 sessies van 1,5 uur live of online in combinatie met mijn online training (14 weken) en de investering is 1111 euro.

Programma

Deze activiteit duurt 5 sessies van 1,5 uur live of online in combinatie met mijn online training (14 weken) en is gratis

Het Resultaat

Mede afhankelijk van de focus van jouw traject zijn dit mogelijke resultaten: Transformatie van blokkades, trauma's en beperkende overtuigingen. Je plek innemen. Ruimte innemen. Van hoofd naar lijf, van denken naar voelen. Emoties toelaten en kunnen en durven uiten. Jezelf kunnen dragen als je getriggerd wordt en je hierover kunnen uiten. Eigenwaarde. Verlangens, behoeften en grenzen voelen en uiten. Open hart en stem. Helderder kunnen communiceren. Zang en klank durven en kunnen inzetten voor jezelf in het dagelijks leven. Verbinding, levensvreugde en vrijheid. Jezelf kunnen zijn en uiten. Zelf (vertrouwen).

Data

Deze activiteit wordt gehouden

Over de locatie

Online, live bij Jacky of buiten - op een veilige plek in de natuur.

Meer info? Kijk hier.

Aanmelden voor 'Traject stembevrijding en stemhealing'

Aanmelding 'Traject stembevrijding en stemhealing' geslaagd!

Plan nu meteen een afspraak in.
Plan een afspraak in
Oeps... er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Jacky Peeters op het strand

Voor wie?

“The wound is where the light gets in” Rumi
Ik begeleid graag mensen die met mij de diepte in willen om zichzelf  via hun stem te bevrijden. En wel op een speelse manier. Herken jij je in verlangens als: : “ik wil mijn échte zelf bevrijden”; “ik wil mijn ziel laten zingen”; ik wil mijn gevoelens leren voelen en uiten”; ik wil voluit leven en liefhebben”; ik wil mijn stem laten klinken”; ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten” of “ik wil me vrij kunnen uiten”, dan klikt het waarschijnlijk wel tussen ons.

Op deze manier groeien en jezelf bevrijden vraagt moed, inzet en investering. Je bent bereid om dat allemaal in te zetten, omdat je vindt dat je het waard bent. Moedig ben je, als je mét je angst stappen durft te zetten; Je verlangt ernaar je hart te openen, al heb je wonden; Je kiest voor liefde, niet voor angst; Je verlangt ernaar jezelf te kunnen dragen in elke omstandigheid, in elke emotie: echte vrijheid. Je wil jouw unieke stem en jouw waarheid ontdekken en uiten. En tot slot: je voelt dat je dit proces met mij wilt aangaan en daarin wilt investeren in een commitment met jezelf.

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies breng ik mijzelf in, waarmee ik jou uitnodig om jezelf te openen. Met mijn sterke inlevingsvermogen schept ik alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Ik combineer diepgang met speelsheid. Zo leid ik je naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Ik daag je altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.