Ervaringen

Bekijk hier de ervaringen van andere klanten

Etoile 50

Ik heb letterlijk en figuurlijk mijn eigen plek ingenomen waardoor ik mijn innerlijke rust heb gevonden
Jacky Peeters - ervaringen
Het weekend was onvergetelijk. Door de familieopstelling kan ik nu uit liefde en vertrouwen leven. Het heeft een positief effect gehad op de relatie met mijzelf en anderen. Zingen is mijn grootste passie, maar ik vond mijn stem en mezelf nooit goed genoeg en kon er zelf niet van genieten. Ik beleefde de allermooiste ervaring toen ik mijn eigen lied mocht zingen en daar zelf zo van genoot!

Jeanet 58

"Ik kan me vrij en volwassen uiten, yeah!"
Jacky Peeters - ervaringen
De eerste keer was spannend, maar daarna keek ik elke week uit naar de volgende sessie met Jacky. Elke keer weer was het een verrassing welke blokkade of oude ervaring ik onder begeleiding van Jacky mocht ‘bevrijden’ . Na 7 weken was er meer dan mijn leerdoel bereikt; inzicht, bewustwording, alles mag er zijn, ik mag gelukkig zijn! Ik kan me vrij en volwassen uiten, yeah! Dankjewel Jacky

Loes 27

“Ik heb nu vertrouwen in wat het leven mij biedt”
Jacky Peeters - ervaringen
"Jacky geeft ruimte om stem te geven aan mijn diepste gevoelens. Zij loodst mij door mijn barrières heen. Ik heb nu vertrouwen in wat het leven mij biedt. Mijn ziel heeft leren spreken. Ik heb leren uitdragen wie ik echt van binnen ben."

Bianca 31

“Verruimend en bevrijdend”
Jacky Peeters - ervaringen
Ik heb de sessie als verruimend en bevrijdend ervaren. Heel bijzonder!

Jovita 48

In de veilige setting van Jacky kon ik de boosheid en het verdriet over mijn overleden man enorm de ruimte geven. Ik voel me nu vrijer en lichter.
Jacky Peeters - ervaringen
In het weekend Stembevrijding en Opstellingen kon ik de boosheid die binnen mij leefde zo enorm de ruimte geven, samen met het verdriet van het niet goed afscheid hebben kunnen nemen van mijn overleden man. Ik voel me nu vrijer en lichter en ik ervaar een ontspannen buik. Een intense, prachtige ervaring die kon ontstaan in de veilige setting die Jacky neerzet en het vertrouwen dat ze geeft.

Renata 47

"Aangeraakt door de liefde zelf"
Jacky Peeters - ervaringen
Jacky en Jan zongen voor mijn bekken dat chronisch pijn doet. De dag erna nog voelde ik mij opgetild, zelfs verliefd door hun helende zang. Aangeraakt door de liefde zelf.

Esther 34

Een erg krachtige workshop als je het mij vraagt. Juist omdat het buiten mijn comfortzone was, kwam ik mezelf in alle facetten tegen.
Jacky Peeters - ervaringen
Het weekend heeft op een diep level nog doorgewerkt. Ik ben erg blij met de stappen die ik gezet heb door de setting die jullie hebben gecreëerd, de begeleiding natuurlijk en jullie aanwezigheid. Een erg krachtige workshop als je het mij vraagt, juist omdat het zo buiten je/mijn comfortzone was, kom je jezelf in alle facetten tegen.

Willemien 49

"Het maakte letterlijk iets los van binnen"
Jacky Peeters - ervaringen
Een mooie manier om op een andere manier met mijn gevoel om te gaan. Het voelde heel natuurlijk en maakte letterlijk iets los van binnen: het gaf ruimte. De online lessen bieden de veiligheid van thuis en tegelijkertijd heerste er een open sfeer waar iedereen in zijn waarde gelaten werd. Jacky en Jan zijn fijne mensen om mee te werken: toegankelijk en waar!

Roos 57

"Mijn kleine 'ik' kan nu spelen, lachen en zingen"
Jacky Peeters - ervaringen
Toen Jan en Jacky voor me zongen kwam er onverwacht oude angst en pijn naar boven. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Zij begeleidden me hier liefdevol en met de juiste aanwijzingen in. Mijn kleine "ik" staat niet meer tegen een muur gedrukt, maar kan nu spelen, lachen en zingen. Ik ben Jacky en Jan erg dankbaar voor deze mooie stemhealing.

Jade 35

Wat voel ik mij sterker en meer Jade. Ik heb privé en in mijn werk nieuwe keuzes en plannen durven maken.
Jacky Peeters - ervaringen
Via klanken, zingen, trancereizen, opstellingen en het herontdekken van mijn innerlijk kind, kwam ik steeds meer antwoorden tegen op mijn leervraag: "Hoe kan ik meer ruimte innemen hier op aarde?". Al die tijd kwam ik in contact met een beeld dat ik een koningin ben. Een die leiderschapskwaliteiten, warmte, empathie en liefde. kan tonen. Aan anderen én mezelf. Ik durf nu die ruimte in te nemen.

Cynthia 46

Geef jezelf toestemming jouw unieke schoonheid - jouw ziel - te laten zingen.
Jacky Peeters - ervaringen
Jacky geeft haar cliënten de ruimte hun eigen weg te vinden en te luisteren naar hun innerlijke stem. Ik gaf mezelf -in het vertrouwen dat ik in ‘goede’ handen was- toestemming om remmingen los te laten en mijn stem naar buiten te brengen. Zo ontstond mijn ‘lijflied’, met de woorden "leven, ademen, stromen en ziel". Mijn innerlijke stem laten horen heeft mij dicht bij mezelf gebracht.

Carla 58

"Jacky, jij bent echt een topper"
Jacky Peeters - ervaringen
“Ik was echt klaar met mezelf. Boos dat ik mijn hele leven al voor anderen zorgde. En ik maakte me overal zorgen over. Door het traject bij Jacky is er een andere Carla tevoorschijn gekomen. Assertiever en krachtiger. Ik durf nu te uiten wat ik voel en ik kan op een goede manier nee zeggen."

Geziena 70

Ik heb genoten van de geweldige retreat, de sfeer van eenheid die we met elkaar hadden. Ik voel me echt bevrijd met deze vernieuwde versie van mezelf.
Jacky Peeters - ervaringen
Ik ben je zo dankbaar, Jacky. Vrij en blij zijn wie je bent. Jezelf durven uiten met al je emoties naar ware vrijheid. Ik heb mijn ware stem ontdekt en het heeft me echt bevrijd. Ook Jan ben ik dankbaar voor de klanken die hij me gespiegeld heeft en Clementine is een fantastische kokkin met haar verrukkelijke maaltijden. Wat een geweldig team zijn jullie met z'n drieën.

Eyal 32

Het stembevrijdingsweekend was amazing. Zo veel is geraakt. Zo veel is helder geworden en geheeld. Ik voel me gezegend en vervuld!
Jacky Peeters - ervaringen
Ik had een prachtig helend stembevrijdingsweekend bij Jacky en Jan. Wow, amazing! Het raakte zó veel in mijn systeem. Zo veel is helder geworden en geheeld. Ik hou ervan dit werk te doen met mooie, liefhebbende, zorgzame en getalenteerde mensen om mij te helpen. Zo dankbaar dat deze mensen op mijn pad komen. Ik voel me gezegend en vervuld.

Henk 62

"Het is feest in mij"
Jacky Peeters - ervaringen
"Wow, wat een waardevolle sessie… Dankjewel voor de liefdevolle aandacht en de helende klanken. Ik ben echt een stap dichter bij mezelf gekomen. Ondanks de slapeloze nacht voor de sessie, kon ik moeiteloos terugreizen naar het ongeschonden kind in mij. Dankbaar dat ik dat lijntje nu weer kan vinden. Het is feest in mij! 💝"

Camiel 38

"Ik accepteer de dingen nu zoals ze zijn"
Jacky Peeters - ervaringen
"Ik ben gaan kiezen voor gezondheid in relaties. Ik maak gemakkelijker verbinding, terwijl de contacten dieper gaan. Ik sta nu zowel sterk als zacht in het leven."

Clara

Wat een geweldige meditatie!
Jacky Peeters - ervaringen
Ik heb er zo veel aan, ik doe het zo vaak mogelijk! En voel me al veel beter. Voel ook mijn vastgezeten blokkades, en bevrijding in mijn lichaam!

Josje 32

"Jacky zette mij in mijn kracht"
Jacky Peeters - ervaringen
"Hoewel ik Jacky nog niet gezien had, voelde de healing op afstand heel veilig. Ik voelde diepe oude energieën de ruimte krijgen om te helen. Ook zette ze mij in mijn kracht en gaf ze me ruimte om bij mijn gevoell te komen. Daardoor ontstond het besef en het vertrouwen dat ik feilloos weet wat ik nodig heb."

Cintha 60

Het was helend en bevrijdend klank te geven aan het diepe verlangen van mijn zielendoel.
Jacky Peeters - ervaringen
Meteen de eerste sessie bij Jacky bracht me bij m'n zielendoel. Zo fijn om via de reis naar binnen, begeleid door de drum en Jacky's stem contact te maken met het pas geïncarneerde kind dat nog volledig bewust was van haar doel. Het was helend en bevrijdend om klank te geven aan dit diepe verlangen. Dankzij de fijne begeleiding van Jacky kwam er veel aan het licht inclusief contact met mijn gids.

Theo 55

“Jacky brengt transformaties teweeg”
Jacky Peeters - ervaringen
Jacky kan goed invoelen wat mensen en situaties nodig hebben en weet met haar brede ervaring precies de juiste interventies te doen om werkelijke transformaties teweeg te brengen.

Selina 17

"Jacky laat mij dingen in mijn lichaam voelen wat ik niet zelf kan voelen"
Jacky Peeters - ervaringen
"Als ik bij Jacky geweest ben voel ik mij altijd een stuk lichter. Het lijkt dan alsof ik al mijn zorgen en problemen even weg zijn. Jacky laat mij dingen in mijn lichaam voelen wat ik niet zelf kan voelen. Ik kom graag bij Jacky."

Stephan 49

Na het loslaten van mijn boosheid, is liefde voelbaar voor mij
Jacky Peeters - ervaringen
Tijdens Jacky's energetische huisreiniging bleek dat ik mijn moeder had los te laten. Tevens kwam een opgesloten boosheid naar mijn, al lang geleden, overleden vader naar boven. In een traject zijn we hier mee bezig gegaan, waarna de boosheid heeft plaatsgemaakt voor een bepaalde vorm van liefde die voor mij nu voelbaar is. Nu ben ik vrij om mijn energie te gebruiken om andere mensen te helpen.

Gijs 46

"Onze patronen werden meteen zichtbaar"
Jacky Peeters - ervaringen
"Toen we samen zongen onder begeleiding van Jacky en Jan, merkte ik meteen dat ik me aan ging passen aan Bea. In plaats van mijn eigen klanken te maken, paste ik ze aan zodat het harmonieus zou klinken. Relatiezingen maakt die patronen meteen zichtbaar. Bijzonder, want het is al langer onze wens om meer op onszelf te staan in onze relatie."

Niki 31

De pijn is lichter en vooral ervaar ik vrede en vreugde om het "niets hoeven"
Jacky Peeters - ervaringen
De stemhealing heeft een enorm krachtig effect gehad, nog dagen lang erna. De pijn in mijn rug is lichter en vooral ervaar ik vrede en vreugde om het "niets hoeven" waar ik met Jacky over sprak. Daardoor voel ik meer energie en een bodempje van kracht om dingen weer langzaam te beginnen. Ik ben heel dankbaar dat je er bent.

Hellen 44

"Mijn zoontje kon eindelijk rustig slapen"
Jacky Peeters - ervaringen
"In ons huurhuis uit 1900 gebeurde onverklaarbare dingen als mijn zoontje in de buurt was. Een loodzwaar beeld viel zomaar om, de glazen douchecabine viel in 1000 stukken en lampen vielen zomaar uit het plafond. Hij zag een verschijning en durfde niet te slapen. Na de stemhealing hielden deze gebeurtenissen op, de verschijning werd nooit meer gezien en mijn zoontje sliep."

Eva 42

“Er zijn geen muurtjes meer”
Jacky Peeters - ervaringen
“Ik ben zangeres en ik verlangde ernaar op het podium te zingen vanuit mijn ware zelf. Tijdens het traject zijn er lagen afgepeld; er zijn geen muurtjes meer. Nu durf ik tijdens optredens mijn kwetsbaarheid te tonen. Ik kan mijn licht laten schijnen.".

Ruben 43

"Ik voelde meteen dat ik bij Jacky moest zijn"
Jacky Peeters - ervaringen
"Dank je voor deze kans, deze sessie en voor je aandacht en je energie! Ik vond het erg fijn. Ik voelde al dat ik bij je moest zijn. Daarom wil ik verder met jou, in een traject”

Marjolein 52

Ik mag nu mijn eigen pad kiezen en dat voelt heel erg goed.
Jacky Peeters - ervaringen
Ik paste mij altijd aan, wilde het iedereen naar de zin maken en schoof mijn gevoelens en behoeften aan de kant. Daar was ik klaar mee. De behoefte om mezelf te laten horen en zien was heel groot geworden. Door met Jacky zingend naar binnen te keren en mijn belemmeringen te onderzoeken, opende ik mij en ging ik van me laten horen. Ik mag nu mezelf zijn, voel me rustiger en heb vertrouwen gekregen.

Herman en Gaya

Het was overweldigend verbindend om elkaar te ontmoeten in klank en trilling.
Jacky Peeters - ervaringen
Op de dag dat we gingen samenwonen deden we een sessie relatiezingen. Deze verbindende ceremonie was zo intiem, puur en in contact met onze zielen dat we er eigenlijk geen woorden voor hebben. Het stroomde naar en door elkaar. Het was overweldigend verbindend om elkaar te ontmoeten in klank en trilling; zo een bekrachtiging van onze liefde. Ik noem het relatieringen, zo......ja, ik wil. Veel dank!

Jan 56

Vrij om uit te drukken wat ik wil
Jacky Peeters - ervaringen
Al van jongs af had ik moeite om me uit te spreken. Onder de liefdevolle en deskundige begeleiding van Jacky zijn we samen de verschillende ervaringen langsgegaan en deze op allerhande manieren bezongen, beschreeuwd, bekeken en opgesteld. De sessies hebben veel voor me betekend, veel is losgekomen en verwerkt. Hierdoor voel ik me lichter, ik kan me vrij uitdrukken en ben helderder. Dank je wel.

Twan

"Veilig en tegelijk intiem"
Jacky Peeters - ervaringen
Ik was benieuwd of stembevrijding online mogelijk is. Het viel me enorm mee. Het voelde veilig, vanuit mijn eigen plek. En tegelijkertijd is het intiem, omdat je iedereen in zijn eigen omgeving hoort en ziet.

Sjouke 56

"Ik wist niet dat ik zoveel kon voelen."
Jacky Peeters - ervaringen
Jacky straalt rust uit en heeft aandacht voor je. Ik mocht mijn vergeten kind weer in mijn armen nemen, inzichten krijgen en loslaten waar ik last van had. In een weekend met ook opstellingen ontdekte ik dat ik veel meer kan voelen dan ik wist. Ik mocht geven en ontvangen en sta nu veel positiever in het leven. Bedankt voor deze les en ervaring.

Chantal 52

Jacky voelt goed aan wat nodig is om pijnpunten naar boven te laten komen
Jacky Peeters - ervaringen
Ik deed een weekend stembevrijding bij Jacky met als doel mijn zangschaamte te overwinnen. Het weekend bood ook de mogelijkheid een (familie)opstelling te doen. Jacky voelt goed aan wat nodig is om pijnpunten naar boven te laten komen. De inzichten die ik tijdens de opstelling heb opgedaan, helpen mij de verbinding met mijn kinderen te versterken. Een extra cadeautje bij het leren durven zingen.

Irene 67

De stembevrijdingsdag in "de Hemel op Aarde" was professioneel, vrolijk, diepgaand, kwetsbaar, helend en zacht.
Jacky Peeters - ervaringen
Ik heb genoten van de stembevrijdingsdag in "de Hemel op Aarde". Professioneel, vrolijk, diepgaand, kwetsbaar, helend en zacht. We voelden ons enorm welkom geheten ondanks dat we te laat waren Ook de groep vond ik bijzonder harmonieus Leuk om cadeau te geven. Dank voor jullie inzet.

Renee 27

Ik heb een enorme kracht in mijzelf mogen ervaren. Alles stroomde en dat doet het nog steeds.
Jacky Peeters - ervaringen
De retreat bij Jacky en Jan was magisch. Zo'n mooi cadeau voor mijzelf. In die week heb ik een enorme kracht in mijzelf mogen ontdekken. Een geschenk om te mogen ervaren. Er is veel geheeld en ik heb enorme shifts gemaakt. Alles stroomde en dat doet het nog steeds in mijn leven. Heel dankbaar voor Jacky en Jan. Heel dankbaar voor die prachtige week.

Ton 60

"Alles mag er nu zijn"
Jacky Peeters - ervaringen
Ik ben dankbaar voor die prachtige week met jullie samen. Ook met de moeilijke en verdrietige momenten. daar kwam later vaak weer ontlading en ontspanning van. Ik mocht zoveel van mezelf laten zien en zoveel van jullie zien. Alles mag er nu zijn. Ik kan er mee zijn en er uitdrukking aan geven. Wat wil ik nog meer?

Astrid 52

"Een nieuw licht op mijn leven"
Jacky Peeters - ervaringen
Ik ben dankbaar voor de bijzondere, verrassende ervaring: een trancereis door mijn lichaam en leven, in diepe ontspanning genietend van jullie klanken. Was ontroerend en helend en met geweldig resultaat: de pijn in mijn voet was verdwenen en er heeft een systemische verschuiving plaatsgevonden. Een nieuw licht op mijn leven.

Nancy 52

Het weekend was hart en keel openend. Dit voelt als thuiskomen!
Jacky Peeters - ervaringen
Wauw wat was dit bevrijdend, magisch, intens, angsten in de ogen kijkend, het mooiste cadeau aan mijzelf, verlichtend, ruimte scheppend en vooral hart en keel openend!! Wat ben ik jullie dankbaar, dit had ik nooit alleen gekund. Blij dat ik de moed had om jullie toe te laten. Wat een veilige bedding van liefde. Ik voel mij gezien en gehoord. Dankbaar to the moon and back. Het voelt als thuiskomen!

Mientje 69

"Mijn huis werd eindelijk verkocht"
Jacky Peeters - ervaringen
"Na de dood van mijn man wilde ik opnieuw beginnen en verhuizen. Echter, het lukte me 7 jaar lang niet om ons huis te verkopen. Tijdens de stemhealing bleek dat er nog veel onverwerkt verdriet in de weg zat. Het huis hield me als het ware vast, tot ik de uitgestelde emoties naar mijn overleden man alsnog gevoeld en geuit had. Daarna ging het stromen en datzelfde jaar nog verkocht ik het huis."

Jane 46

Mijn cirkel is rond. Dank je wel Jacky voor je magisch werk en begeleiding: diepgaand, kwetsbaar, intens, vrolijk, helend, verrassend, zacht, veilig,
Jacky Peeters - ervaringen
Regelmatig werd ik overvallen door een blokkade in mijn keel en één ding wist ik: "klaar ermee, het moet eruit!" Bij Jacky werd meteen zoveel geraakt: wauw amazing wat een match en direct JA gezegd op het stembevrijdingstraject. Jacky stimuleert op unieke wijze om eruit te laten komen wat er alijd al uit wilde. Ik zal het woord ‘stembevrijding’ nooit meer vergeten, want is ongelooflijk bevrijdend.

Elly 71

“Dat wat er altijd al uitwilde, kon ik eindelijk uiten”
Jacky Peeters - ervaringen
"Door traumatische ervaringen in mijn jeugd had ik altijd een bibberende, haperende stem. Ik heb nu een vollere stem én ik accepteer het als mijn stem door emoties wat minder klinkt. Jacky stimuleert op geheel eigen wijze omdat eruit te laten komen wat er altijd al uit wilde."

Silvia 48

Hoe mooi is het om toegezongen te worden door jezelf en anderen
Jacky Peeters - ervaringen
Het weekend zelf was een reis vanuit de baarmoeder naar buiten. Hoe mooi is het om toegezongen te worden door jezelf en anderen! Hoe helend is het dat ik heb mogen ervaren hoe het was om vast te zitten in het geboortekanaal. Om opnieuw geboren te worden en de essentie rond het bijna geaborteerd worden te verwerken. Ik heb de kring vrouwen waar ik bij hoor en blijf horen mogen zien.

Marga

Ik voel me na het traject opener, meer in contact met mijn hart en mijn relaties zijn verbeterd.
Jacky Peeters - ervaringen
Het stembevrijdingstraject bij Jacky kan ik je van harte aanbevelen. Jacky is een liefdevol, inspirerend, betrokken en bevlogen persoon. Zij helpt je op verschillende manieren om je doelen te bereiken en te werken aan thema's die op dat moment aan de orde zijn. Ik voel me na het traject opener, meer in contact met mijn hart en mijn relaties zijn verbeterd.

Yvonne 36

Ik voel veel meer stromen in mezelf. En veel meer warmte en liefde in mijn lijf.
Jacky Peeters - ervaringen
Ontzettend bedankt voor de geweldige dag! Wat heb ik genoten. Ik geniet nog steeds na. Ik ben super dankbaar voor die dag en alles wat er heeft mogen plaatsvinden. Ik voel het veel meer stromen in mezelf. Ik voel veel meer warmte en liefde in mijn lijf. Mijn gedachten proberen het soms over te nemen, maar dat mag. Het is een proces. Mijn zoontje doet ook al mooi mee met zingen en uiten.

Helga 43

"Lief zijn naar mezelf heeft mijn zingen voorgoed veranderd"
Jacky Peeters - ervaringen
"Stembevrijding was een nieuwe ervaring na talloze klassieke zanglessen. Met geduld, wijsheid en zonder enig oordeel luistert Jacky. Ze kan hart-rakende woorden in een lied feilloos herkennen en open bespreken zodat deelnemers deze met open hart en bevrijde stem écht zingen. Het heeft ook mijn stem geopend en mijn zingen voorgoed veranderd."

Anna 59

"Heling van voorouders"
Jacky Peeters - ervaringen
Door middel van de combinatie van stembevrijding en opstellingen heb ik tijdens het weekend en in aansluitende sessies een rouwproces kunnen aangaan ten aanzien van een patroon van voortdurend mijzelf belasten. Uitmondend in jarenlang ver over mijn grenzen gaan tot ik niet meer kon. Uiteindelijk heb ik dit oeroude patroon kunnen teruggeven aan mijn voorouders. Wat een bevrijding.

Clara 70

Mijn keel is open en ik ben dicht bij mezelf gekomen
Jacky Peeters - ervaringen
De week van Schier heeft me zo goed gedaan, ik ben zo blij dat ik de stembevrijding heb gedaan. Mijn stem klinkt beter, ik heb veel minder druk op mijn stem met zingen doordat ik heb geleerd mijn kaken los te laten en daardoor een open keel te krijgen! Wauw!!!!! Ik heb veel goeie inzichten gekregen door onze gesprekken met elkaar en ben daardoor dicht bij mij zelf gekomen

Sjoerd 47

Ik bleek dingen te kunnen waarvan ik niet wist dat ik ze kon. Zo mooi en bevrijdend!
Jacky Peeters - ervaringen
De retreat met Jacky en Jan is bijzonder. Er is een magische wereld en dat werd zichtbaar tijdens de stembevrijdingsweek. Ik bleek dingen te kunnen waarvan ik niet wist dat ik ze kon. Jacky en Jan bieden echt een veilige omgeving waarin zelfexpressie er helemaal mag zijn. Zo mooi en bevrijdend! Een retreat die ik iedereen toewens.

Judith 49

Ik heb leren vertrouwen op mijn innerlijke vrijheid, licht en wijsheid; op mijn heldere "allesheid"
Jacky Peeters - ervaringen
Tsjonge wat heb ik in jouw bijzijn en professionele begeleiding prachtige innerlijke reizen gemaakt. Geen makkelijke, maar wel zeer verlichtende en opruimende. Dank dat je me hebt helpen loslaten wat me niet langer diende en me hebt leren vertrouwen op die prachtige bron van innerlijke vrijheid, licht en wijsheid, op mijn heldere ‘allesheid’.

Rosalie 17

"Ik kan altijd alles zeggen"
Jacky Peeters - ervaringen
"Ik kom al van jongs af aan bij Jacky. Hierdoor hebben we een hele goede band opgebouwd. Er hangt altijd een heel fijne en veilige sfeer en ik kan altijd alles zeggen. Ik voel me altijd heel veel beter als ik bij haar ben geweest"

Edith 60

"Ik voelde mij helemaal veilig bij Jacky, mede door haar mooie openheid, zonder enig verlies aan professionaliteit"
Jacky Peeters - ervaringen
In de sessies stembevrijding heeft Jacky mij heel liefdevol mijn innerlijke reis laten maken. Ik voelde me helemaal veilig bij Jacky mede doordat zij situaties en gevoelens kon herkennen en dit ook uitsprak. Hierbij voelde ik een mooie openheid van haar, zonder iets van haar professionaliteit te verliezen. Zij is een waarachtige coach.

Lin Ye 47

Jacky ervaar ik als deskundig, liefdevol en verbindend.
Jacky Peeters - ervaringen
Ik heb enorm genoten van mijn individuele traject met Jacky de afgelopen maanden. In dit traject heb ik kunnen ervaren dat ik enorm ben gegroeid de laatste jaren. Ook heb ik gevoeld dat "geluid maken met mijn stem" mij enorm kan doen gronden. Jacky ervaar ik als zeer deskundig, liefdevol en verbindend.

Barbi

"Met de vibraties losten mijn emotionele blokkades op"
Jacky Peeters - ervaringen
Het was een heel positieve ervaring. Aan het begin voelde ik veel emotionele blokkades maar met de vibraties van de stem van Jacky en Jan losten deze op. Dank jullie wel!

Irene

Ik had me geen betere gids kunnen wensen
Jacky Peeters - ervaringen
Bij de eerste kennismaking met Jacky werd er al zoveel geraakt. De warmte en veiligheid die ik voelde bij Jacky en de trilling van de drum maakten mij duidelijk dat ik een traject mocht ingaan. Ik liet me door haar begeleiden naar het hervinden van mijn stem en de connectie met mijzelf. Ik had me geen betere gids kunnen wensen. Ik voel me erg dankbaar en gun iedereen deze waardevolle ervaring.
Waarom Jacky

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies breng ik mijzelf in, waarmee ik jou uitnodig om jezelf te openen. Met mijn sterke inlevingsvermogen schept ik alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Ik combineer diepgang met speelsheid. Zo leid ik je naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Ik daag je altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.