Ervaringen

Bekijk hier de ervaringen van andere klanten

Astrid 52

"Een nieuw licht op mijn leven"
Jacky Peeters - ervaringen
Ik ben dankbaar voor de bijzondere, verrassende ervaring: een trancereis door mijn lichaam en leven, in diepe ontspanning genietend van jullie klanken. Was ontroerend en helend en met geweldig resultaat: de pijn in mijn voet was verdwenen en er heeft een systemische verschuiving plaatsgevonden. Een nieuw licht op mijn leven.

Twan

"Veilig en tegelijk intiem"
Jacky Peeters - ervaringen
Ik was benieuwd of stembevrijding online mogelijk is. Het viel me enorm mee. Het voelde veilig, vanuit mijn eigen plek. En tegelijkertijd is het intiem, omdat je iedereen in zijn eigen omgeving hoort en ziet.

Neeltje 53

Geen zwamverhalen: come to the point! Je biedt een veilig luisterend oor en haalt de kern er telkens weer uit. Erg bedankt voor het prachtige traject.
Jacky Peeters - ervaringen
Vanaf de allereerste sessie sprak je doortastende manier van werken me erg aan: geen zwamverhalen, come to the point! Meteen kwam bij mij het 'leren zorgen voor mezelf" naar boven en dat heeft afgelopen jaar veel in gang gezet. Dank je wel dat je een veilig luisterend oor voor mij wilde zijn en er de kern telkens weer uithaalde. Een duwtje was daardoor iedere keer al voldoende. Super!

Jitske 43

"Wat ik vooral meeneem is niet denken maar doen, voelen en daar uiting aan geven middels klank, tekenen, dansen, lachen en huilen!"
Jacky Peeters - ervaringen
Je hebt me regelmatig uit mijn hoofd in mijn lijf gekregen, met verrassende ervaringen tot gevolg. Niet denken, maar doen, voelen en daar uiting aan geven middels klank, tekenen, dansen, lachen en huilen. Loslaten dat dingen mooi moeten zijn, goed moeten zijn, want daarmee raak ik weg van de kern en van mijn hart. Ik voel me verbonden met de mensen om me heen, met de natuur en mijzelf.

Gerda 60

Een magisch weekend van verbinding en bevrijding. Het voelde als een veilige cocon waarin we allemaal onszelf konden zijn zonder oordeel.
Jacky Peeters - ervaringen
Het was een buitengewone reis naar binnen. Het was verbindend, herkenbaar, open, kwetsbaar, bevrijdend en gevuld met liefde. IEr was ruimte voor tranen en verdriet, maar ook voor lachen en plezier. Ik kan het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en innerlijke transformatie. Dit weekend zal voor altijd in mijn hart blijven resoneren.

Jade 35

Wat voel ik mij sterker en meer Jade. Ik heb privé en in mijn werk nieuwe keuzes en plannen durven maken.
Jacky Peeters - ervaringen
Via klanken, zingen, trancereizen, opstellingen en het herontdekken van mijn innerlijk kind, kwam ik steeds meer antwoorden tegen op mijn leervraag: "Hoe kan ik meer ruimte innemen hier op aarde?". Al die tijd kwam ik in contact met een beeld dat ik een koningin ben. Een die leiderschapskwaliteiten, warmte, empathie en liefde. kan tonen. Aan anderen én mezelf. Ik durf nu die ruimte in te nemen.

Judith 49

Ik heb leren vertrouwen op mijn innerlijke vrijheid, licht en wijsheid; op mijn heldere "allesheid"
Jacky Peeters - ervaringen
Tsjonge wat heb ik in jouw bijzijn en professionele begeleiding prachtige innerlijke reizen gemaakt. Geen makkelijke, maar wel zeer verlichtende en opruimende. Dank dat je me hebt helpen loslaten wat me niet langer diende en me hebt leren vertrouwen op die prachtige bron van innerlijke vrijheid, licht en wijsheid, op mijn heldere ‘allesheid’.

Sofie 37

Ik voel een heel groot verschil sinds het weekend, ik ben er heel blij mee. Dankjewel om die ruimte in de wereld te brengen!
Jacky Peeters - ervaringen
Bedankt voor het prachtige weekend! Ik ben zo blij dat ik gekomen ben. Je hebt me heel veel geschonken, dankjewel daarvoor. Ik vind het wonderbaarlijk hoeveel ruimte je schenkt aan iedereen en aan ons eigen beleving/ ervaring. Je geeft het echt uit handen en laat het gewoon stromen, zo mooi. Je pusht helemaal niet en het komt gewoon, omdat het mag.

Elsje 42

Dankzij het traject bij jou heb ik mijn licht weer teruggevonden en ben ik in mijn kracht gaan staan
Jacky Peeters - ervaringen
Lieve Jacky, Dankzij het traject bij jou heb ik mijn licht weer teruggevonden en ben ik in mijn kracht gaan staan. Ik kan nu zoveel beter voelen wat ik nodig heb en daardoor durf ik nu voor het eerst voor mezelf te kiezen. Ik voel me zo dankbaar! Dank je voor je wijze raad, voor je prachtige zang en vooral je liefdevolle vertrouwen dat je me schonk. Liefs, Elsje

Diny 76

Ik wist niet dat ik zoveel potentie in me had. Het diepste van mijn oerklank heb ik kunnen laten horen!
Jacky Peeters - ervaringen
Zondag om 17.00 los komen van een prachtweekend. Ik wist niet dat ik zoveel potentie in me had. Het diepste van mijn oerklank heb ik kunnen laten horen. De klank waar echt alles inzat. Mijn pijn, verdriet, verlatenheid, mijn blijdschap en vreugde en vertrouwen Ik heb dit kunnen doen met de veilige begeleiding van Jacky en haar team. In de groep voelde ik mij een met allen. Ik ben zó dankbaar....

Eva 42

“Er zijn geen muurtjes meer”
Jacky Peeters - ervaringen
“Ik ben zangeres en ik verlangde ernaar op het podium te zingen vanuit mijn ware zelf. Tijdens het traject zijn er lagen afgepeld; er zijn geen muurtjes meer. Nu durf ik tijdens optredens mijn kwetsbaarheid te tonen. Ik kan mijn licht laten schijnen.".

Welmoet 41

Zo fijn om me nu op volle kracht te kunnen uiten!
Jacky Peeters - ervaringen
Jacky kan heel goed aanvoelen wat nodig is, in het hier en nu. Zacht en krachtig tegelijk. Elke sessie gingen we in op wat er op dat moment speelde, en tegelijk waren we in 7 sessies ook echt ‘rond’ met betrekking tot mijn "leervraag". Ik snap nu helemaal waarom het stembevrijding heet. Zo fijn, om me door middel van mijn stem op volle kracht te kunnen uiten.

Edith 60

"Ik voelde mij helemaal veilig bij Jacky, mede door haar mooie openheid, zonder enig verlies aan professionaliteit"
Jacky Peeters - ervaringen
In de sessies stembevrijding heeft Jacky mij heel liefdevol mijn innerlijke reis laten maken. Ik voelde me helemaal veilig bij Jacky mede doordat zij situaties en gevoelens kon herkennen en dit ook uitsprak. Hierbij voelde ik een mooie openheid van haar, zonder iets van haar professionaliteit te verliezen. Zij is een waarachtige coach.

Marscha

Het weekend was voor mij een proces van ruimte innemen en voor mijn eigen kracht te durven staan, phieuw!
Jacky Peeters - ervaringen
Ontzettend bedankt voor wat jullie voor me betekend hebben, maar ook voor wat jullie betekenen voor de wereld. Een onmisbare bijdrage. Ik heb genoten en me laten inspireren door Jacky's scherpe intuïtie, vrolijke levenslust en vertrouwen. En door Jan's rust, kracht, veiligheid en eigenzinnigheid.

Roos 57

"Mijn kleine 'ik' kan nu spelen, lachen en zingen"
Jacky Peeters - ervaringen
Toen Jan en Jacky voor me zongen kwam er onverwacht oude angst en pijn naar boven. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Zij begeleidden me hier liefdevol en met de juiste aanwijzingen in. Mijn kleine "ik" staat niet meer tegen een muur gedrukt, maar kan nu spelen, lachen en zingen. Ik ben Jacky en Jan erg dankbaar voor deze mooie stemhealing.

Niki 31

De pijn is lichter en vooral ervaar ik vrede en vreugde om het "niets hoeven"
Jacky Peeters - ervaringen
De stemhealing heeft een enorm krachtig effect gehad, nog dagen lang erna. De pijn in mijn rug is lichter en vooral ervaar ik vrede en vreugde om het "niets hoeven" waar ik met Jacky over sprak. Daardoor voel ik meer energie en een bodempje van kracht om dingen weer langzaam te beginnen. Ik ben heel dankbaar dat je er bent.

Helen

Ik ben met een grote glimlach. al zingend weer naar huis gereden en voel me bevrijd.
Jacky Peeters - ervaringen
Jacky daagt je uit om net dat stapje uit je comfortzone te zetten zonder over je grenzen heen te gaan. Ze voelt intuïtief aan wat passend is bij iedere deelnemer. Ze is in staat om samen met Jan een sfeer van verbondenheid en ondersteuning onder de deelnemers te creëren, ondanks dat je elkaar aan het begin helemaal niet kent. Ik ben met een grote glimlach. al zingenden bevrijd naar huis gereden.

Maria 65

Er was een open en ontspannen sfeer in de groep en deze bleef, ondanks de soms zware issues die aan het licht kwamen.
Jacky Peeters - ervaringen
Ik voelde me meteen op mijn gemak. Door de manier van werken door Jacky en Jan was er een open en ontspannen sfeer in de groep. Er werd met lichaamsbeweging en humor gewerkt, waardoor de ontspanning als vanzelf kwam. Ik ben erg dankbaar dat een oude blokkade in mij, die zich steeds meer uitte in een brok in de keel tot kokhalzen toe, werd doorbroken.

Camiel 38

"Ik accepteer de dingen nu zoals ze zijn"
Jacky Peeters - ervaringen
"Ik ben gaan kiezen voor gezondheid in relaties. Ik maak gemakkelijker verbinding, terwijl de contacten dieper gaan. Ik sta nu zowel sterk als zacht in het leven."

Marga

Ik voel me na het traject opener, meer in contact met mijn hart en mijn relaties zijn verbeterd.
Jacky Peeters - ervaringen
Het stembevrijdingstraject bij Jacky kan ik je van harte aanbevelen. Jacky is een liefdevol, inspirerend, betrokken en bevlogen persoon. Zij helpt je op verschillende manieren om je doelen te bereiken en te werken aan thema's die op dat moment aan de orde zijn. Ik voel me na het traject opener, meer in contact met mijn hart en mijn relaties zijn verbeterd.

Lin Ye 47

Jacky ervaar ik als deskundig, liefdevol en verbindend.
Jacky Peeters - ervaringen
Ik heb enorm genoten van mijn individuele traject met Jacky de afgelopen maanden. In dit traject heb ik kunnen ervaren dat ik enorm ben gegroeid de laatste jaren. Ook heb ik gevoeld dat "geluid maken met mijn stem" mij enorm kan doen gronden. Jacky ervaar ik als zeer deskundig, liefdevol en verbindend.

Tadusi

Dankzij jullie rust, vertrouwen, kennis, alertheid en speelsheid kon ik mij openen en laten stromen wat bevrijd wilde worden.
Jacky Peeters - ervaringen
De retreat op Schier was bevrijdend, openend, verhelderend en magisch. Wat was er veel onderling vertrouwen en dat met een voor mij volkomen vreemde groep! Dat kwam ongetwijfeld door jullie zeer gedegen programma en het meest door jullie ondersteuning: Wat een rust, vertrouwen, kennis, alertheid, maar ook speelsheid straalden jullie uit. Voel diepe dankbaarheid voor dit grote cadeau!

Jeanet 58

"Ik kan me vrij en volwassen uiten, yeah!"
Jacky Peeters - ervaringen
De eerste keer was spannend, maar daarna keek ik elke week uit naar de volgende sessie met Jacky. Elke keer weer was het een verrassing welke blokkade of oude ervaring ik onder begeleiding van Jacky mocht ‘bevrijden’ . Na 7 weken was er meer dan mijn leerdoel bereikt; inzicht, bewustwording, alles mag er zijn, ik mag gelukkig zijn! Ik kan me vrij en volwassen uiten, yeah! Dankjewel Jacky

Jolanda 39

Stevig geaard en scherpzinnig afgestemd op boven. Dat is hoe ik Jacky omschrijf.
Jacky Peeters - ervaringen
Stevig geaard en scherpzinnig afgestemd op boven. Dat is hoe ik Jacky omschrijf en waarom de retraite mij exact heeft gegeven wat ik nodig had. Ik kan er veel over zeggen maar dit is voor mij de kern en waarom ik de retraite van harte aanbeveel. Een groot cadeau aan jezelf. In community we heal.

Paulette

Ik sta veel steviger in mezelf, kan en durf mezelf nu te uiten en ga het leven met veel meer vertrouwen tegemoet. Dank je wel Jacky!
Jacky Peeters - ervaringen
De afgelopen maanden heb ik een traject stembevrijding gevolgd bij Jacky. Het heeft mij veel gebracht. Het traject was voor mij echt een katalysator voor een veranderingsproces in mezelf. Ik sta veel steviger in mezelf, kan en durf mezelf nu te uiten en ga het leven met veel meer vertrouwen tegemoet. Dank je wel Jacky!

Anna 59

"Heling van voorouders"
Jacky Peeters - ervaringen
Door middel van de combinatie van stembevrijding en opstellingen heb ik tijdens het weekend en in aansluitende sessies een rouwproces kunnen aangaan ten aanzien van een patroon van voortdurend mijzelf belasten. Uitmondend in jarenlang ver over mijn grenzen gaan tot ik niet meer kon. Uiteindelijk heb ik dit oeroude patroon kunnen teruggeven aan mijn voorouders. Wat een bevrijding.

Theo 55

“Jacky brengt transformaties teweeg”
Jacky Peeters - ervaringen
Jacky kan goed invoelen wat mensen en situaties nodig hebben en weet met haar brede ervaring precies de juiste interventies te doen om werkelijke transformaties teweeg te brengen.

Paulien 41

De begeleiding van Jacky is krachtig maar o zo liefdevol: intuïtief weet zij precies wat nodig is. Een ware medicijnvrouw!
Jacky Peeters - ervaringen
"Wat een bijzonder en intens weekend was het. Diepgaand en grensverleggend. En wat voelde ik me gedragen door Jacky, Jan en de groep. En dan de krachtige maar o zo liefdevolle begeleiding van Jacky: intuitief weet zij precies wat nodig is. Een ware medicijnvrouw! De hele groep ging door een heel proces. Het voelde vertrouwd en veilig. Ik raad het iedereen aan die echt de diepte in wil gaan!

Linda 39

Ik voel me nu zoveel vrijer. Ik kan nu verder bouwen aan een mooie, vrije toekomst. Het is een mooie ervaring die ik iedereen gun.
Jacky Peeters - ervaringen
Tijdens de winterretreat is er een nieuwe bewustzijnswereld voor mij open gegaan. Ik dacht dat ik het verleden een plek had gegeven, maar werd opnieuw geconfronteerd met angst en trauma's uit het verleden. De kracht die dan naar boven komt is overweldigend. Dankzij de begeleiding, steun, warmte en liefde van Jacky, Jan en de groep heb ik met liefde mijn angstren kunnen omarmen.

Helga 43

"Lief zijn naar mezelf heeft mijn zingen voorgoed veranderd"
Jacky Peeters - ervaringen
"Stembevrijding was een nieuwe ervaring na talloze klassieke zanglessen. Met geduld, wijsheid en zonder enig oordeel luistert Jacky. Ze kan hart-rakende woorden in een lied feilloos herkennen en open bespreken zodat deelnemers deze met open hart en bevrijde stem écht zingen. Het heeft ook mijn stem geopend en mijn zingen voorgoed veranderd."

Selina 17

"Jacky laat mij dingen in mijn lichaam voelen wat ik niet zelf kan voelen"
Jacky Peeters - ervaringen
"Als ik bij Jacky geweest ben voel ik mij altijd een stuk lichter. Het lijkt dan alsof ik al mijn zorgen en problemen even weg zijn. Jacky laat mij dingen in mijn lichaam voelen wat ik niet zelf kan voelen. Ik kom graag bij Jacky."

Hellen 44

"Mijn zoontje kon eindelijk rustig slapen"
Jacky Peeters - ervaringen
"In ons huurhuis uit 1900 gebeurde onverklaarbare dingen als mijn zoontje in de buurt was. Een loodzwaar beeld viel zomaar om, de glazen douchecabine viel in 1000 stukken en lampen vielen zomaar uit het plafond. Hij zag een verschijning en durfde niet te slapen. Na de stemhealing hielden deze gebeurtenissen op, de verschijning werd nooit meer gezien en mijn zoontje sliep."

Sjoerd 47

Ik bleek dingen te kunnen waarvan ik niet wist dat ik ze kon. Zo mooi en bevrijdend!
Jacky Peeters - ervaringen
De retreat met Jacky en Jan is bijzonder. Er is een magische wereld en dat werd zichtbaar tijdens de stembevrijdingsweek. Ik bleek dingen te kunnen waarvan ik niet wist dat ik ze kon. Jacky en Jan bieden echt een veilige omgeving waarin zelfexpressie er helemaal mag zijn. Zo mooi en bevrijdend! Een retreat die ik iedereen toewens.

Cynthia 46

Geef jezelf toestemming jouw unieke schoonheid - jouw ziel - te laten zingen.
Jacky Peeters - ervaringen
Jacky geeft haar cliënten de ruimte hun eigen weg te vinden en te luisteren naar hun innerlijke stem. Ik gaf mezelf -in het vertrouwen dat ik in ‘goede’ handen was- toestemming om remmingen los te laten en mijn stem naar buiten te brengen. Zo ontstond mijn ‘lijflied’, met de woorden "leven, ademen, stromen en ziel". Mijn innerlijke stem laten horen heeft mij dicht bij mezelf gebracht.

Liefka 79

Ik doe nu dagelijks thuis een oefening. Fijn om elke dag uit het hoofd naar gevoel te gaan en alles wat zich aandient zingend te uiten, zonder oordeel
Jacky Peeters - ervaringen
Na een individuele sessie bij Jacky, waarin ik onder haar deskundige, maar vooral liefdevolle begeleiding mijn keel kon openen en mijn stem kon laten horen, volgde ik in mei ook een dagworkshop Stembevrijding en dat smaakte naar meer ! Dus kocht ik de online-cursus! Mijn stem wordt steeds helderder en krachtiger en dat zonder moeite . Ik kom steeds meer thuis bij mezelf .

Ton 60

"Alles mag er nu zijn"
Jacky Peeters - ervaringen
Ik ben dankbaar voor die prachtige week met jullie samen. Ook met de moeilijke en verdrietige momenten. daar kwam later vaak weer ontlading en ontspanning van. Ik mocht zoveel van mezelf laten zien en zoveel van jullie zien. Alles mag er nu zijn. Ik kan er mee zijn en er uitdrukking aan geven. Wat wil ik nog meer?

Chantal 52

Jacky voelt goed aan wat nodig is om pijnpunten naar boven te laten komen
Jacky Peeters - ervaringen
Ik deed een weekend stembevrijding bij Jacky met als doel mijn zangschaamte te overwinnen. Het weekend bood ook de mogelijkheid een (familie)opstelling te doen. Jacky voelt goed aan wat nodig is om pijnpunten naar boven te laten komen. De inzichten die ik tijdens de opstelling heb opgedaan, helpen mij de verbinding met mijn kinderen te versterken. Een extra cadeautje bij het leren durven zingen.

Gijs 46

"Onze patronen werden meteen zichtbaar"
Jacky Peeters - ervaringen
"Toen we samen zongen onder begeleiding van Jacky en Jan, merkte ik meteen dat ik me aan ging passen aan Bea. In plaats van mijn eigen klanken te maken, paste ik ze aan zodat het harmonieus zou klinken. Relatiezingen maakt die patronen meteen zichtbaar. Bijzonder, want het is al langer onze wens om meer op onszelf te staan in onze relatie."

Silvia 48

Hoe mooi is het om toegezongen te worden door jezelf en anderen
Jacky Peeters - ervaringen
Het weekend zelf was een reis vanuit de baarmoeder naar buiten. Hoe mooi is het om toegezongen te worden door jezelf en anderen! Hoe helend is het dat ik heb mogen ervaren hoe het was om vast te zitten in het geboortekanaal. Om opnieuw geboren te worden en de essentie rond het bijna geaborteerd worden te verwerken. Ik heb de kring vrouwen waar ik bij hoor en blijf horen mogen zien.

Mientje 69

"Mijn huis werd eindelijk verkocht"
Jacky Peeters - ervaringen
"Na de dood van mijn man wilde ik opnieuw beginnen en verhuizen. Echter, het lukte me 7 jaar lang niet om ons huis te verkopen. Tijdens de stemhealing bleek dat er nog veel onverwerkt verdriet in de weg zat. Het huis hield me als het ware vast, tot ik de uitgestelde emoties naar mijn overleden man alsnog gevoeld en geuit had. Daarna ging het stromen en datzelfde jaar nog verkocht ik het huis."

Willemien 49

"Het maakte letterlijk iets los van binnen"
Jacky Peeters - ervaringen
Een mooie manier om op een andere manier met mijn gevoel om te gaan. Het voelde heel natuurlijk en maakte letterlijk iets los van binnen: het gaf ruimte. De online lessen bieden de veiligheid van thuis en tegelijkertijd heerste er een open sfeer waar iedereen in zijn waarde gelaten werd. Jacky en Jan zijn fijne mensen om mee te werken: toegankelijk en waar!

Marjolein 52

Ik mag nu mijn eigen pad kiezen en dat voelt heel erg goed.
Jacky Peeters - ervaringen
Ik paste mij altijd aan, wilde het iedereen naar de zin maken en schoof mijn gevoelens en behoeften aan de kant. Daar was ik klaar mee. De behoefte om mezelf te laten horen en zien was heel groot geworden. Door met Jacky zingend naar binnen te keren en mijn belemmeringen te onderzoeken, opende ik mij en ging ik van me laten horen. Ik mag nu mezelf zijn, voel me rustiger en heb vertrouwen gekregen.

Stephan 49

Na het loslaten van mijn boosheid, is liefde voelbaar voor mij
Jacky Peeters - ervaringen
Tijdens Jacky's energetische huisreiniging bleek dat ik mijn moeder had los te laten. Tevens kwam een opgesloten boosheid naar mijn, al lang geleden, overleden vader naar boven. In een traject zijn we hier mee bezig gegaan, waarna de boosheid heeft plaatsgemaakt voor een bepaalde vorm van liefde die voor mij nu voelbaar is. Nu ben ik vrij om mijn energie te gebruiken om andere mensen te helpen.

Sabine 46

Geheel onverwacht heb ik onder de lieve begeleiding van Jan en Jacky mijn geboortetrauma kunnen bevrijden met mijn stem.
Jacky Peeters - ervaringen
Wow, wat een geweldige dag! Geheel onverwacht heb ik onder de lieve begeleiding van Jan en Jacky mijn geboortetrauma kunnen bevrijden met mijn stem. Mijn innerlijke baby is daarna geheeld in samenwerking met de liefdevolle ondersteuning van de hele groep. Wat een bijzondere ervaring, ik ben ontzettend dankbaar

Lenneke

Ik heb genoten van onze ontmoeting, Jacky's rust, geduld en doortastendheid.
Jacky Peeters - ervaringen
De belangeloze tijd die Jacky aan me gaf, was bijzonder verrijkend. Ik heb genoten van onze ontmoeting, haar rust, geduld en doortastendheid. Hopelijk zien we elkaar nog eens terug bij een retreat of een workshop. Veel liefs en succes gewenst.

Bram 33

Als een wetenschapper zoomt Jacky in en houdt een onderzoekende houding aan. En speelt dan op creatieve, speelse en passende wijze in op de situatie.
Jacky Peeters - ervaringen
De wijze waarop Jacky en Jan samenwerken zorgt voor een setting waarin geleerd, gespeeld en verwerkt kan worden. Ik heb heel veel plezier gehad bij de stembevrijdingsoefeningen en ook verdriet en boosheid losgelaten. En een nieuw deel van mezelf omarmd. Wil je op een lichte, professionele en speelse manier met jezelf en je stem aan de slag? Dan raad ik Jacky en Jan zeker aan!

Greetje 63

Een weekend van liefde, verbondenheid, plezier en verdriet en grote dankbaarheid. Het mag er allemaal zijn.
Jacky Peeters - ervaringen
Het weekend stembevrijding was voor mij ook echt bevrijdend. Mijzelf te laten horen en zien en gehoord en gezien te worden. Liefdevol aangemoedigd en begeleid door Jacky, om los te laten en te helen. Een weekend van liefde,verbondenheid, plezier en verdriet en grote dankbaarheid. Het mag er allemaal zijn.

Lidy 64

Volwassen geworden! Ik heb zeker een kwartier zitten jubelen in de auto en de tranen biggelden over mn wangen. Van blijdschap deze keer!
Jacky Peeters - ervaringen
Op de heenweg naar de laatste sessie (7) toe, voelde ik de drang om Jacky nog te vertellen hoe moeilijk ik het heb gehad in mn pubertijd. Maar nog vòòr ik halverwege was voelde ik dat dit niet meer nodig was. Dat ik oude pijn nu zèlf kan dragen!!!! Een grote vreugde borrelde op uit de diepte. Ik ben Volwassen!!! 64 jaar oud, en met een paar sessies volwassen geworden, Wow, Gewéldig!!

Ingrid

Er werd verschillende keren een diepere laag in mij wakker geschud
Jacky Peeters - ervaringen
Door open te durven staan omdat Jacky, Jan en de groep deze veiligheid bood, werd er verschillende keren een diepere laag in mij wakker geschud. Dit kwam met emotie naar de oppervlakte. Doordat ik ook voor anderen hun belevenissen openstond bracht dit me wat en het koste me ook veel energie.

Henk 62

"Het is feest in mij"
Jacky Peeters - ervaringen
"Wow, wat een waardevolle sessie… Dankjewel voor de liefdevolle aandacht en de helende klanken. Ik ben echt een stap dichter bij mezelf gekomen. Ondanks de slapeloze nacht voor de sessie, kon ik moeiteloos terugreizen naar het ongeschonden kind in mij. Dankbaar dat ik dat lijntje nu weer kan vinden. Het is feest in mij! 💝"

Marijke

Heel rustig en liefdevol geeft Jacky de begeleiding die op dat moment nodig is met zang, drum en healing
Jacky Peeters - ervaringen
Ik heb hele mooie ervaringen gehad tijdens de sessies met Jacky. Ze bracht me terug naar kindstukken die geheeld konden worden. Heel rustig en liefdevol geeft ze de begeleiding die op dat moment nodig is met zang, drum en healing. Ik ben dankbaar.

Gaby 54

Het overtrof mijn stoutste verwachtingen! Diepe verborgen klanken van mijn ware stem kwamen omhoog. Een ware bevrijding naar mijn diepste kern.
Jacky Peeters - ervaringen
In een fijne open ruimte weten Jacky en Jan een warme geborgen sfeer te creëren met de groep, waarin ik me snel veilig genoeg voelde om me mee te laten stromen met wat eruit me wilde komen. En dát overtrof mijn stoutste verwachtingen. Diepe verborgen klanken van mijn ware stem kwamen omhoog: een ware bevrijding. Ik voel me licht en ruim en bij mijn ware kern aangekomen. Om nooit meer te vergeten!

Ilona 48

Ik ben diep onder de indruk van de hele dag, van jullie begeleiding, die licht en krachtig voelde.
Jacky Peeters - ervaringen
Ik had een diep verlangen om gehoord te worden en mijn eigen stem te horen. Ik ben diep onder de indruk van jullie begeleiding, die licht en krachtig voelde. Het heeft mij sterk geholpen uit mijn schulp te komen en mijn plek in te nemen. Ik maak een diepe buiging voor jullie, voor de groep, de plek en voor mezelf. Dank je wel, ik beveel het iedereen aan zo’n mooi cadeau aan jezelf te geven.

Lexy 41

Verdriet verwerken door middel van klank…diep de grot in van je hart waarin dit opgeslagen ligt. Met de fijne, warme en veilige begeleiding van Jacky.
Jacky Peeters - ervaringen
Wat een fantastische ervaring om bij Jacky te mogen zijn. Elke keer weer een warm welkom. Een verbinding vanuit het hart met elkaar. Liefdevolle aandacht en duwtjes die ervoor zorgden dat ik stappen durfde te ondernemen die ik tot dan toe spannend vond of misschien nooit had genomen. Emoties die zich aandienden en er mochten zijn. Ze durven voelen en zingen. Me de hele tijd veilig voelen.

Nancy 52

Het weekend was hart en keel openend. Dit voelt als thuiskomen!
Jacky Peeters - ervaringen
Wauw wat was dit bevrijdend, magisch, intens, angsten in de ogen kijkend, het mooiste cadeau aan mijzelf, verlichtend, ruimte scheppend en vooral hart en keel openend!! Wat ben ik jullie dankbaar, dit had ik nooit alleen gekund. Blij dat ik de moed had om jullie toe te laten. Wat een veilige bedding van liefde. Ik voel mij gezien en gehoord. Dankbaar to the moon and back. Het voelt als thuiskomen!

Aggy

Jacky stimuleert enorm op een veilige en geduldige manier
Jacky Peeters - ervaringen
Ik heb de afgelopen maanden een traject stembevrijding gevolgd bij Jacky. Het heeft me veel gebracht. Mijn grootste winst zit hem in denken in overvloed. En er ook nog van mogen genieten! Jacky heeft me hierin enorm gestimuleerd op een fijne en geduldige manier. Zo'n traject van 7 bijeenkomsten is wat mij betreft zeker de moeite waard! Dankjewel Jacky!

Eyal 32

Het stembevrijdingsweekend was amazing. Zo veel is geraakt. Zo veel is helder geworden en geheeld. Ik voel me gezegend en vervuld!
Jacky Peeters - ervaringen
Ik had een prachtig helend stembevrijdingsweekend bij Jacky en Jan. Wow, amazing! Het raakte zó veel in mijn systeem. Zo veel is helder geworden en geheeld. Ik hou ervan dit werk te doen met mooie, liefhebbende, zorgzame en getalenteerde mensen om mij te helpen. Zo dankbaar dat deze mensen op mijn pad komen. Ik voel me gezegend en vervuld.

Barbi

"Met de vibraties losten mijn emotionele blokkades op"
Jacky Peeters - ervaringen
Het was een heel positieve ervaring. Aan het begin voelde ik veel emotionele blokkades maar met de vibraties van de stem van Jacky en Jan losten deze op. Dank jullie wel!

Nieske 60

Ontdekken dat ik mijn eigen, eigenste stem mag hebben en uiten: Goud waard!
Jacky Peeters - ervaringen
Heb al zoveel therapieen gevolgd. Vond deze het spannendst...en ben zo blij en dankbaar dat ik dit heb gedaan. Niet onterecht dat ik het zo spannend vond, omdat het zo dichtbij mijn diepste kwetsbaarheden kwam. Ontdekken, dat ik mijn eigen, eigenste stem mag hebben en uiten... Goud waard. Dank jullie Jacky en Jan, voor de begeleiding en begeleiding bij mijn proces!

Sjouke 56

"Ik wist niet dat ik zoveel kon voelen."
Jacky Peeters - ervaringen
Jacky straalt rust uit en heeft aandacht voor je. Ik mocht mijn vergeten kind weer in mijn armen nemen, inzichten krijgen en loslaten waar ik last van had. In een weekend met ook opstellingen ontdekte ik dat ik veel meer kan voelen dan ik wist. Ik mocht geven en ontvangen en sta nu veel positiever in het leven. Bedankt voor deze les en ervaring.

Jovita 48

In de veilige setting van Jacky kon ik de boosheid en het verdriet over mijn overleden man enorm de ruimte geven. Ik voel me nu vrijer en lichter.
Jacky Peeters - ervaringen
In het weekend Stembevrijding en Opstellingen kon ik de boosheid die binnen mij leefde zo enorm de ruimte geven, samen met het verdriet van het niet goed afscheid hebben kunnen nemen van mijn overleden man. Ik voel me nu vrijer en lichter en ik ervaar een ontspannen buik. Een intense, prachtige ervaring die kon ontstaan in de veilige setting die Jacky neerzet en het vertrouwen dat ze geeft.

Etoile 50

Ik heb letterlijk en figuurlijk mijn eigen plek ingenomen waardoor ik mijn innerlijke rust heb gevonden
Jacky Peeters - ervaringen
Het weekend was onvergetelijk. Door de familieopstelling kan ik nu uit liefde en vertrouwen leven. Het heeft een positief effect gehad op de relatie met mijzelf en anderen. Zingen is mijn grootste passie, maar ik vond mijn stem en mezelf nooit goed genoeg en kon er zelf niet van genieten. Ik beleefde de allermooiste ervaring toen ik mijn eigen lied mocht zingen en daar zelf zo van genoot!

Marieke 42

Een waardevol weekend waar ik door jullie warme welkom en begeleiding écht tevoorschijn kon komen met alles wat er in mij leeft.
Jacky Peeters - ervaringen
Ik kijk terug op een waardevol weekend waar ik belangrijke stappen voor mezelf heb kunnen zetten. Jullie warme welkom en iedere uitnodiging om mijn stem/ gitaarspel te laten horen voelden erg goed. Zo belangrijk voor mij om écht tevoorschijn te komen met alles wat er in mij leeft en precies dat kon ik tijdens het weekend ook aangaan door jullie begeleiding. Die ervaringen neem ik mee op mijn pad.

Renee 27

Ik heb een enorme kracht in mijzelf mogen ervaren. Alles stroomde en dat doet het nog steeds.
Jacky Peeters - ervaringen
De retreat bij Jacky en Jan was magisch. Zo'n mooi cadeau voor mijzelf. In die week heb ik een enorme kracht in mijzelf mogen ontdekken. Een geschenk om te mogen ervaren. Er is veel geheeld en ik heb enorme shifts gemaakt. Alles stroomde en dat doet het nog steeds in mijn leven. Heel dankbaar voor Jacky en Jan. Heel dankbaar voor die prachtige week.

Elly 71

“Dat wat er altijd al uitwilde, kon ik eindelijk uiten”
Jacky Peeters - ervaringen
"Door traumatische ervaringen in mijn jeugd had ik altijd een bibberende, haperende stem. Ik heb nu een vollere stem én ik accepteer het als mijn stem door emoties wat minder klinkt. Jacky stimuleert op geheel eigen wijze omdat eruit te laten komen wat er altijd al uit wilde."

Herman en Gaya

Het was overweldigend verbindend om elkaar te ontmoeten in klank en trilling.
Jacky Peeters - ervaringen
Op de dag dat we gingen samenwonen deden we een sessie relatiezingen. Deze verbindende ceremonie was zo intiem, puur en in contact met onze zielen dat we er eigenlijk geen woorden voor hebben. Het stroomde naar en door elkaar. Het was overweldigend verbindend om elkaar te ontmoeten in klank en trilling; zo een bekrachtiging van onze liefde. Ik noem het relatieringen, zo......ja, ik wil. Veel dank!

Leen 38

Ik voelde me helemaal gezien en gehoord. Je voelde wat ik nodig heb en maakte daar ruimte voor. Wat was het heerlijk om samen met jou te mogen zingen.
Jacky Peeters - ervaringen
Zo dankbaar voor de bijzondere, magische reis die ik samen met jou mocht ervaren. Onderweg mocht er zoveel liefde en zachtheid stromen. Ik heb de helende kracht en magie van klank ontdekt, ik heb mijn hart durven openen, ik werd een lieve, zorgzame moeder voor mezelf en dat was enkel mogelijk door jouw zachte, liefdevolle aanwezigheid. Ik voelde me zo veilig en gedragen door jou. Hartelijk dank!

Renée 35

Ik ben met een open houding gekomen en heb met die houding deelgenomen maar dat ik zulke gevoelens en verbondenheid zou ervaren had ik niet verwacht.
Jacky Peeters - ervaringen
Jullie begeleiding is zo professioneel dat ik gelijk het gevoel kreeg dat het oké was om te voelen en te laten gebeuren. Ik heb zoveel ruimte gevoeld om te voelen zonder te denken. Ik gun iedereen deze onvergetelijke ervaring en ben er zo enthousiast over dat ik deze met iedereen die mij dierbaar is wil delen. Wat fijn dat er zulke fijne mensen zijn zoals jullie met een bijzondere gave.

Esther 34

Een erg krachtige workshop als je het mij vraagt. Juist omdat het buiten mijn comfortzone was, kwam ik mezelf in alle facetten tegen.
Jacky Peeters - ervaringen
Het weekend heeft op een diep level nog doorgewerkt. Ik ben erg blij met de stappen die ik gezet heb door de setting die jullie hebben gecreëerd, de begeleiding natuurlijk en jullie aanwezigheid. Een erg krachtige workshop als je het mij vraagt, juist omdat het zo buiten je/mijn comfortzone was, kom je jezelf in alle facetten tegen.

Mieke

Wat een pareltjes, Jacky en Jan! Ik heb zielenklanken gehoord en wonden zien helen in de veilige bedding die zij creëren.
Jacky Peeters - ervaringen
De workshop Stembevrijding van een dag onder hun begeleiding heeft stukken in mij geheeld en voor een opening gezorgd naar dieper voelen in mezelf, uiting gegeven in klank aan mijn verlangen om mezelf volledig te belichamen. De intuïtieve manier waarmee Jacky te werk gaat, getuigt van professionele vaardigheden en een groot empatisch vermogen.

Renata 47

"Aangeraakt door de liefde zelf"
Jacky Peeters - ervaringen
Jacky en Jan zongen voor mijn bekken dat chronisch pijn doet. De dag erna nog voelde ik mij opgetild, zelfs verliefd door hun helende zang. Aangeraakt door de liefde zelf.

Irene 67

De stembevrijdingsdag in "de Hemel op Aarde" was professioneel, vrolijk, diepgaand, kwetsbaar, helend en zacht.
Jacky Peeters - ervaringen
Ik heb genoten van de stembevrijdingsdag in "de Hemel op Aarde". Professioneel, vrolijk, diepgaand, kwetsbaar, helend en zacht. We voelden ons enorm welkom geheten ondanks dat we te laat waren Ook de groep vond ik bijzonder harmonieus Leuk om cadeau te geven. Dank voor jullie inzet.

Ruben 43

"Ik voelde meteen dat ik bij Jacky moest zijn"
Jacky Peeters - ervaringen
"Dank je voor deze kans, deze sessie en voor je aandacht en je energie! Ik vond het erg fijn. Ik voelde al dat ik bij je moest zijn. Daarom wil ik verder met jou, in een traject”

Josje 32

"Jacky zette mij in mijn kracht"
Jacky Peeters - ervaringen
"Hoewel ik Jacky nog niet gezien had, voelde de healing op afstand heel veilig. Ik voelde diepe oude energieën de ruimte krijgen om te helen. Ook zette ze mij in mijn kracht en gaf ze me ruimte om bij mijn gevoell te komen. Daardoor ontstond het besef en het vertrouwen dat ik feilloos weet wat ik nodig heb."

Rosalie 17

"Ik kan altijd alles zeggen"
Jacky Peeters - ervaringen
"Ik kom al van jongs af aan bij Jacky. Hierdoor hebben we een hele goede band opgebouwd. Er hangt altijd een heel fijne en veilige sfeer en ik kan altijd alles zeggen. Ik voel me altijd heel veel beter als ik bij haar ben geweest"

Diederick 29

Jacky en Jan doen zoiets knaps; met zoveel aandacht, liefde en geborgenheid, intunend op wat elk individu nodig heeft.
Jacky Peeters - ervaringen
Door deze workshop is mijn argwaan naar spiritualiteit weggegaan. Jan & Jacky hebben bij mij de juiste snaar weten te raken. Ze hebben mij gefaciliteerd me over te geven, te laten connecten met "voelen" en in het moment zijn. Het heeft me overtuigd van het feit dat er dingen kunnen ontstaan die je niet kunt bedenken en die je verder kunnen helpen in de zoektocht naar het tevreden zijn met jezelf

Clara 70

Mijn keel is open en ik ben dicht bij mezelf gekomen
Jacky Peeters - ervaringen
De week van Schier heeft me zo goed gedaan, ik ben zo blij dat ik de stembevrijding heb gedaan. Mijn stem klinkt beter, ik heb veel minder druk op mijn stem met zingen doordat ik heb geleerd mijn kaken los te laten en daardoor een open keel te krijgen! Wauw!!!!! Ik heb veel goeie inzichten gekregen door onze gesprekken met elkaar en ben daardoor dicht bij mij zelf gekomen

Carla 58

"Jacky, jij bent echt een topper"
Jacky Peeters - ervaringen
“Ik was echt klaar met mezelf. Boos dat ik mijn hele leven al voor anderen zorgde. En ik maakte me overal zorgen over. Door het traject bij Jacky is er een andere Carla tevoorschijn gekomen. Assertiever en krachtiger. Ik durf nu te uiten wat ik voel en ik kan op een goede manier nee zeggen."

Geziena 70

Ik heb genoten van de geweldige retreat, de sfeer van eenheid die we met elkaar hadden. Ik voel me echt bevrijd met deze vernieuwde versie van mezelf.
Jacky Peeters - ervaringen
Ik ben je zo dankbaar, Jacky. Vrij en blij zijn wie je bent. Jezelf durven uiten met al je emoties naar ware vrijheid. Ik heb mijn ware stem ontdekt en het heeft me echt bevrijd. Ook Jan ben ik dankbaar voor de klanken die hij me gespiegeld heeft en Clementine is een fantastische kokkin met haar verrukkelijke maaltijden. Wat een geweldig team zijn jullie met z'n drieën.

Cintha 60

Het was helend en bevrijdend klank te geven aan het diepe verlangen van mijn zielendoel.
Jacky Peeters - ervaringen
Meteen de eerste sessie bij Jacky bracht me bij m'n zielendoel. Zo fijn om via de reis naar binnen, begeleid door de drum en Jacky's stem contact te maken met het pas geïncarneerde kind dat nog volledig bewust was van haar doel. Het was helend en bevrijdend om klank te geven aan dit diepe verlangen. Dankzij de fijne begeleiding van Jacky kwam er veel aan het licht inclusief contact met mijn gids.

Katelijn 50

"De zomeretreat op Schier heeft mij diep geraakt; ik leef in het NU!"
Jacky Peeters - ervaringen
“Door de zomerretreat ben ik dicht bij mezelf gekomen, ben ik emotioneel gegroeid en heb meer liefde voor mezelf gevoeld. Wat een magische week in een prachtige omgeving met gelijkgestemden.. Deze ervaring heeft mij diep geraakt; ik leef in het NU!”

Bianca 31

“Verruimend en bevrijdend”
Jacky Peeters - ervaringen
Ik heb de sessie als verruimend en bevrijdend ervaren. Heel bijzonder!

Jan 56

Vrij om uit te drukken wat ik wil
Jacky Peeters - ervaringen
Al van jongs af had ik moeite om me uit te spreken. Onder de liefdevolle en deskundige begeleiding van Jacky zijn we samen de verschillende ervaringen langsgegaan en deze op allerhande manieren bezongen, beschreeuwd, bekeken en opgesteld. De sessies hebben veel voor me betekend, veel is losgekomen en verwerkt. Hierdoor voel ik me lichter, ik kan me vrij uitdrukken en ben helderder. Dank je wel.

Loes 27

“Ik heb nu vertrouwen in wat het leven mij biedt”
Jacky Peeters - ervaringen
"Jacky geeft ruimte om stem te geven aan mijn diepste gevoelens. Zij loodst mij door mijn barrières heen. Ik heb nu vertrouwen in wat het leven mij biedt. Mijn ziel heeft leren spreken. Ik heb leren uitdragen wie ik echt van binnen ben."

Yvonne 36

Ik voel veel meer stromen in mezelf. En veel meer warmte en liefde in mijn lijf.
Jacky Peeters - ervaringen
Ontzettend bedankt voor de geweldige dag! Wat heb ik genoten. Ik geniet nog steeds na. Ik ben super dankbaar voor die dag en alles wat er heeft mogen plaatsvinden. Ik voel het veel meer stromen in mezelf. Ik voel veel meer warmte en liefde in mijn lijf. Mijn gedachten proberen het soms over te nemen, maar dat mag. Het is een proces. Mijn zoontje doet ook al mooi mee met zingen en uiten.

Heleen 59

Met haar aanwezigheid en heldere voelen reikt Jacky precies datgene aan dat de ingang is tot heling. Magisch!
Jacky Peeters - ervaringen
Mijn stem is echt tot leven gekomen: ik zing en maak geluid om mijn lijf en emoties te voelen. Door de familieopstelling is er meer rust in mijn systeem gekomen, de orde is hersteld en het idee dat ik niet gezien werd/word is verdwenen. Zo mooi hoe Jacky iedereen uitnodigt om zich te openen en stappen te zetten in de weg naar bevrijding, hoe klein ook.

Karin 50

Met veel liefde en aandacht kijkt Jacky wat het meest behulpzaam is op het moment. Daarbij nodigt ze uit juist lastige situaties aandacht te geven.
Jacky Peeters - ervaringen
De afgelopen periode heb ik 7 mooie stembevrijdings- en stemhealingsessies mogen ervaren: elke sessie was anders. Jacky heeft een groot arsenaal aan hulpmiddelen, zodat ze goed kan inspringen op wat er op het moment nodig is. Ze doet dat met veel liefde en aandacht en nodigt steeds uit om juist lastige situaties aan te gaan. Van alle handvatten die ik heb gekregen maak ik met veel plezier gebruik!

Frans 43

Een week van kinderlijke vreugde om samen te beleven; van veel gelachen maar ook gehuild; waarin alles welkom was en iedereen zichzelf mocht zijjn
Jacky Peeters - ervaringen
Wat ben ik blij dat ik gegaan ben en deze fantastische week heb mogen beleven. Een week waarin wildvreemden vrienden werden, die vreemde plek vertrouwd werd en buiten mijn comfortzone gaan mijn nieuwe comfortzone werd. Een week vol met nieuwe ervaringen, nieuwe inzichten en “oude” emoties die er ook mochten zijn... Een week van verbinding met mezelf en anderen; een week om nooit meer te vergeten!

Hieke 41

Ik kijk terug op een magisch traject dat helemaal rond is! Intens, diepgaand en ook praktisch en concreet.
Jacky Peeters - ervaringen
Jacky is ontzettend aanwezig in het moment waardoor het juiste om te doen haar altijd bereikt. Het was intens, diepgaand en ook heel praktisch en concreet. Ik heb nog nooit zoveel synchroniciteit ervaren in mijn leven gedurende het traject. En doordat ik veranderde, veranderde ook de wereld om mij heen, als vanzelf. Ontzettend dankbaar en blij dat ik mezelf dit heb gegeven.

Janyce

Ik ben blij dat ik Jacky en haar manier van werken heb leren kennen. Mijn ogen en mijn hart staan wijd open voor de waarde en betekenis van voelen
Jacky Peeters - ervaringen
Doorgaans ben ik van het analyseren en verklaren, maar in termen van persoonlijke groei bracht dat rationele mij niet meer verder. Tijd om de comfortzone te verlaten en dat kon bij Jacky. Gedurende mijn individuele traject bij haar heb ik beter leren loslaten en toelaten en op mijn gevoel en intuïtie leren vertrouwen. Het blijft uiteraard werk in uitvoering, die persoonlijke groei!

Irene

Ik had me geen betere gids kunnen wensen
Jacky Peeters - ervaringen
Bij de eerste kennismaking met Jacky werd er al zoveel geraakt. De warmte en veiligheid die ik voelde bij Jacky en de trilling van de drum maakten mij duidelijk dat ik een traject mocht ingaan. Ik liet me door haar begeleiden naar het hervinden van mijn stem en de connectie met mijzelf. Ik had me geen betere gids kunnen wensen. Ik voel me erg dankbaar en gun iedereen deze waardevolle ervaring.

Jolet

Prachtig om te ervaren hoe jij ons alle vrijheid gaf, maar wel binnen jouw grenzen....dit gaf mij een warm en veilig gevoel!
Jacky Peeters - ervaringen
Na 72 uur zing ik nog steeds❣️wat een prachtig weekend heb ik ervaren. Mooi, ontroerend, liefdevol, verdrietig, blij …..vrij om mijn eigen gevoel te voelen en te zingen. Maar ook zeker zo waardevol om een stukje mee te lopen op de weg van mijn groepsgenoten. Met beide benen op en mijn hoofd in de wolken vervolg ik mijn pad waarop ik jou zeker nog tegen hoop te komen.

Clara

Wat een geweldige meditatie!
Jacky Peeters - ervaringen
Ik heb er zo veel aan, ik doe het zo vaak mogelijk! En voel me al veel beter. Voel ook mijn vastgezeten blokkades, en bevrijding in mijn lichaam!

Jane 46

Mijn cirkel is rond. Dank je wel Jacky voor je magisch werk en begeleiding: diepgaand, kwetsbaar, intens, vrolijk, helend, verrassend, zacht, veilig,
Jacky Peeters - ervaringen
Regelmatig werd ik overvallen door een blokkade in mijn keel en één ding wist ik: "klaar ermee, het moet eruit!" Bij Jacky werd meteen zoveel geraakt: wauw amazing wat een match en direct JA gezegd op het stembevrijdingstraject. Jacky stimuleert op unieke wijze om eruit te laten komen wat er alijd al uit wilde. Ik zal het woord ‘stembevrijding’ nooit meer vergeten, want is ongelooflijk bevrijdend.

Lidy 64

"Het was metéen bij de eerste sessie "Bingo". Ik voelde ter plekke mn ruggegraat recht worden en een liefdevolle krachtstroom opwellen.
Jacky Peeters - ervaringen
Ik wilde in mijn vertrouwde slachtofferrol blijven. Jacky ontving mijn pijn hierbij en stimuleerde me dit te uiten, samen met de sjamanendrum. Ze draaide het gesprek op een natuurlijke manier naar een uitnodiging om vanuit mn volwassen Zelf zingen. Eerst voelde ik weerstand. Met Jacky's liefdevolle houding kon ik vanuit compassie naar mijzelf uitzingen wat mijn eigen rol in de situatie was.

Nicoline

De zon, stralen energie en het hart dat altijd klopt: ik kom weer fijn tot mezelf!
Jacky Peeters - ervaringen
Ik voel het: een nieuwe zakelijke toekomst wacht op mij! Je bent een aantal maanden met me meegelopen en ik laat je graag weten dat ik daar in dankbaarheid op terugkijk. Ik draag jouw inbreng elke dag met me mee. Harte Groet, Nicoline

Martine

De dagworkshop stembevrijding was heel indrukwekkend, speels en diep! Een absoluut cadeautje aan jezelf!
Jacky Peeters - ervaringen
De dagworkshop stembevrijding was heel indrukwekkend en ging, ondanks dat er ook veel speelsheid was, voor iedereen diep. Fijne begeleiding van Jacky en ruimte voor iedereen om in te brengen wat hem/haar bezighield. Een absoluut cadeautje aan jezelf!

Cor

Het was een bevrijdende en mooie ervaring waarbij ik prachtige mensen heb ontmoet die hun ziel en zaligheid durfden te geven.
Jacky Peeters - ervaringen
Jacky schept een veilige en ongedwongen sfeer waarin je mag zijn wie je bent en waar ook ongemakkelijkheid mag zijn. Ze daagt je uit klank te geven aan ongemakkelijkheden en blokkades. Mensen durfden zichzelf te zijn en hun kwetsbare kanten en pijn te laten zien en horen. Ik heb nu meer durf in mijn zingen en ben minder bezig met wat anderen er van vinden.

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies breng ik mijzelf in, waarmee ik jou uitnodig om jezelf te openen. Met mijn sterke inlevingsvermogen schept ik alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Ik combineer diepgang met speelsheid. Zo leid ik je naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Ik daag je altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.