Ervaringen

Bekijk hier de ervaringen van andere klanten

Ruben 43

"Ik voelde meteen dat ik bij Jacky moest zijn"
"Dank je voor deze kans, deze sessie en voor je aandacht en je energie! Ik vond het erg fijn. Ik voelde al dat ik bij je moest zijn. Daarom wil ik verder met jou, in een traject”

Josje 32

"Jacky zette mij in mijn kracht"
"Hoewel ik Jacky nog niet gezien had, voelde de healing op afstand heel veilig. Ik voelde diepe oude energieën de ruimte krijgen om te helen. Ook zette ze mij in mijn kracht en gaf ze me ruimte om bij mijn geval te komen. Daardoor ontstond het besef en het vertrouwen dat ik feilloos weet wat ik nodig heb."

Helga 43

" Lief zijn naar mezelf heeft mijn zingen voorgoed veranderd"
"Stembevrijding was een nieuwe ervaring na talloze klassieke zanglessen. Met geduld, wijsheid en zonder enig oordeel luistert Jacky. Ze kan hart-rakende woorden in een lied feilloos herkennen en open bespreken zodat deelnemers deze met open hart en bevrijde stem écht zingen. Het heeft ook mijn stem geopend en mijn zingen voorgoed veranderd."

Astrid 52

"Een nieuw licht op mijn leven"
Ik ben dankbaar voor de bijzondere, verrassende ervaring: een trancereis door mijn lichaam en leven, in diepe ontspanning genietend van jullie klanken. Was ontroerend en helend en met geweldig resultaat: de pijn in mijn voet was verdwenen en er heeft een systemische verschuiving plaatsgevonden. Een nieuw licht op mijn leven.

Carla 58

"Jacky, jij bent echt een topper"
“Ik was echt klaar met mezelf. Boos dat ik mijn hele leven al voor anderen zorgde. En ik maakte me overal zorgen over. Door het traject bij Jacky is er een andere Carla tevoorschijn gekomen. Assertiever en krachtiger. Ik durf nu te uiten wat ik voel en ik kan op een goede manier nee zeggen."

Bianca 31

“Verruimend en bevrijdend”
Ik heb de sessie als verruimend en bevrijdend ervaren. Heel bijzonder!

Willemien 49

Het maakte letterlijk iets los van binnen
Een mooie manier om op een andere manier met mijn gevoel om te gaan. Het voelde heel natuurlijk en maakte letterlijk iets los van binnen: het gaf ruimte. De online lessen bieden de veiligheid van thuis en tegelijkertijd heerste er een open sfeer waar iedereen in zijn waarde gelaten werd. Jacky en Jan zijn fijne mensen om mee te werken: toegankelijk en waar!

Selina 17

"Jacky laat mij dingen in mijn lichaam voelen wat ik niet zelf kan voelen"
"Als ik bij Jacky geweest ben voel ik mij altijd een stuk lichter. Het lijkt dan alsof ik al mijn zorgen en problemen even weg zijn. Jacky laat mij dingen in mijn lichaam voelen wat ik niet zelf kan voelen. Ik kom graag bij Jacky."

Anna 59

"Heling van voorouders"
Door middel van de combinatie van stembevrijding en opstellingen heb ik tijdens het weekend en in aansluitende sessies een rouwproces kunnen aangaan ten aanzien van een patroon van voortdurend mijzelf belasten. Uitmondend in jarenlang ver over mijn grenzen gaan tot ik niet meer kon. Uiteindelijk heb ik dit oeroude patroon kunnen teruggeven aan mijn voorouders. Wat een bevrijding.

Gijs 46

"Onze patronen werden meteen zichtbaar"
"Toen we samen zongen onder begeleiding van Jacky en Jan, merkte ik meteen dat ik me aan ging passen aan Bea. In plaats van mijn eigen klanken te maken, paste ik ze aan zodat het harmonieus zou klinken. Relatiezingen maakt die patronen meteen zichtbaar. Bijzonder, want het is al langer onze wens om meer op onszelf te staan in onze relatie."

Elly 71

“Dat wat er altijd al uitwilde, kon ik eindelijk uiten”
"Door traumatische ervaringen in mijn jeugd had ik altijd een bibberende, haperende stem. Ik heb nu een vollere stem én ik accepteer het als mijn stem door emoties wat minder klinkt. Jacky stimuleert op geheel eigen wijze omdat eruit te laten komen wat er altijd al uit wilde."

Camiel 38

"Ik accepteer de dingen nu zoals ze zijn"
"Ik ben gaan kiezen voor gezondheid in relaties. Ik maak gemakkelijker verbinding, terwijl de contacten dieper gaan. Ik sta nu zowel sterk als zacht in het leven."

Wies en Robert 54

"Elkaar horen en voelen zonder woorden"
Samen zingen was voor ons een compleet andere manier van elkaar ontmoeten. We zijn al heel lang samen en dit voelde fris en nieuw. Speels en anders. Wij konden elkaars trilling voelen en weer nieuwsgierig zijn naar elkaar. In de samenklank vonden we een nieuwe manier van verbinden en communiceren, zonder woorden.

Mientje 69

"Mijn huis werd eindelijk verkocht"
"Na de dood van mijn man wilde ik opnieuw beginnen en verhuizen. Echter, het lukte me 7 jaar lang niet om ons huis te verkopen. Tijdens de stemhealing bleek dat er nog veel onverwerkt verdriet in de weg zat. Het huis hield me als het ware vast, tot ik de uitgestelde emoties naar mijn overleden man alsnog gevoeld en geuit had. Daarna ging het stromen en datzelfde jaar nog verkocht ik het huis."

Loes 27

“Ik heb nu vertrouwen in wat het leven mij biedt”
"Jacky geeft ruimte om stem te geven aan mijn diepste gevoelens. Zij loodst mij door mijn barrières heen. Ik heb nu vertrouwen in wat het leven mij biedt. Mijn ziel heeft leren spreken. Ik heb leren uitdragen wie ik echt van binnen ben."

Twan

"Veilig en tegelijk intiem"
Ik was benieuwd of stembevrijding online mogelijk is. Het viel me enorm mee. Het voelde veilig, vanuit mijn eigen plek. En tegelijkertijd is het intiem, omdat je iedereen in zijn eigen omgeving hoort en ziet.

Ton 60

"Alles mag er nu zijn"
Ik ben dankbaar voor die prachtige week met jullie samen. Ook met de moeilijke en verdrietige momenten. daar kwam later vaak weer ontlading en ontspanning van. Ik mocht zoveel van mezelf laten zien en zoveel van jullie zien. Alles mag er nu zijn. Ik kan er mee zijn en er uitdrukking aan geven. Wat wil ik nog meer?

Jeanet 58

Ik kan me vrij en volwassen uiten, yeah!
De eerste keer was spannend, maar daarna keek ik elke week uit naar de volgende sessie met Jacky. Elke keer weer was het een verrassing welke blokkade of oude ervaring ik onder begeleiding van Jacky mocht ‘bevrijden’ . Na 7 weken was er meer dan mijn leerdoel bereikt; inzicht, bewustwording, alles mag er zijn, ik mag gelukkig zijn! Ik kan me vrij en volwassen uiten, yeah! Dankjewel Jacky

Barbi

"Met de vibraties losten mijn emotionele blokkades op"
Het was een heel positieve ervaring. Aan het begin voelde ik veel emotionele blokkades maar met de vibraties van de stem van Jacky en Jan losten deze op. Dank jullie wel!

Renata 47

"Aangeraakt door de liefde zelf"
Jacky en Jan zongen voor mijn bekken dat chronisch pijn doet. De dag erna nog voelde ik mij opgetild, zelfs verliefd door hun helende zang. Aangeraakt door de liefde zelf.

Rosalie 17

"Ik kan altijd alles zeggen"
"Ik kom al van jongs af aan bij Jacky. Hierdoor hebben we een hele goede band opgebouwd. Er hangt altijd een heel fijne en veilige sfeer en ik kan altijd alles zeggen. Ik voel me altijd heel veel beter als ik bij haar ben geweest"

Roos 57

"Mijn kleine 'ik' kan nu spelen, lachen en zingen"
Toen Jan en Jacky voor me zongen kwam er onverwacht oude angst en pijn naar boven. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Zij begeleiden met hier liefdevol en met de juiste aanwijzingen in. Mijn kleine "ik" staat niet meer tegen een muur gedrukt, maar kan nu spelen, lachen en zingen. Ik ben Jacky en Jan erg dankbaar voor deze mooie stemhealing.

Theo 55

“Jacky brengt transformaties teweeg”
Jacky kan goed invoelen wat mensen en situaties nodig hebben en weet met haar brede ervaring precies de juiste interventies te doen om werkelijke transformaties teweeg te brengen.

Henk 62

"Het is feest in mij"
"Wow, wat een waardevolle sessie… Dankjewel voor de liefdevolle aandacht en de helende klanken. Ik ben echt een stap dichter bij mezelf gekomen. Ondanks de slapeloze nacht voor de sessie, kon ik moeiteloos terugreizen naar het ongeschonden kind in mij. Dankbaar dat ik dat lijntje nu weer kan vinden. Het is feest in mij! 💝"

Hellen 44

"Mijn zoontje kon eindelijk rustig slapen"
"In ons huurhuis uit 1900 gebeurde onverklaarbare dingen als mijn zoontje in de buurt was. Een loodzwaar beeld viel zomaar om, de glazen douchecabine viel in 1000 stukken en lampen vielen zomaar uit het plafond. Hij zag een verschijning en durfde niet te slapen. Na de stemhealing hielden deze gebeurtenissen op, de verschijning werd nooit meer gezien en mijn zoontje sliep."

Eva 42

“Er zijn geen muurtjes meer”
“Ik ben zangeres en ik verlangde ernaar op het podium te zingen vanuit mijn ware zelf. Tijdens het traject zijn er lagen afgepeld; er zijn geen muurtjes meer. Nu durf ik tijdens optredens mijn kwetsbaarheid te tonen. Ik kan mijn licht laten schijnen.".

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies breng ik mijzelf in, waarmee ik jou uitnodig om jezelf te openen. Met mijn sterke inlevingsvermogen schept ik alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Ik combineer diepgang met speelsheid. Zo leid ik je naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Ik daag je altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.