Zingen als Medicijn

Is het tijd voor een doorbraak?

In mijn gratis webinar kun je zelf ervaren wat er gebeurt als jij je stem vrij laat stromen. Ik vertel over stembevrijding en wat het mij heeft gebracht. Maar vooral laat ik je met oefeningen ervaren wat het jou kan brengen.

In dit webinar ontdek je dat jij kunt zingen wat in je leeft, hoe jij jezelf vrij kunt voelen én hoe jij je levensenergie kunt laten stromen. Tot snel!

Jacky Peeters, Stembevrijder.

Aanmelden voor de webinar

24 april 20.00 uur
Foto van Jacky
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Professionele begeleiding door ervaren Jacky Peeters.

Uit je emoties en ervaar ontspanning en opluchting.

Open je stem, keelchakra en hart.

Kom in je lijf! Voelen in plaats van denken. Zingen in plaats van praten.

Reviews

Lees de ervaringen van anderen.

Gaby

Het overtrof mijn stoutste verwachtingen! Diepe verborgen klanken van mijn ware stem kwamen omhoog. Een ware bevrijding naar mijn diepste kern.

Bram

Als een wetenschapper zoomt Jacky in en houdt een onderzoekende houding aan. En speelt dan op creatieve, speelse en passende wijze in op de situatie.

Hieke

Ik kijk terug op een magisch traject dat helemaal rond is! Intens, diepgaand en ook praktisch en concreet.

Cor

Het was een bevrijdende en mooie ervaring waarbij ik prachtige mensen heb ontmoet die hun ziel en zaligheid durfden te geven.

FAQ

Alle vragen en antwoorden.

Gaat dit over jou?

Ik heb het vermogen ontwikkeld om naar mezelf te kijken, ik heb er alleen hulp bij nodig.

Iemand die me helpt de weg te vinden naar mijn échte zelf, naar het ontdekken van mijn behoeften en verlangens en die te leren uiten. Die me helpt mezelf te zijn. Die krachtige stralende mens, die ook kwetsbaar en open durft te zijn. Iemand die weet wat zij/hijwil en daarvoor uit durft te komen. Een mens die talenten in de wereld zet en daarmee ook financieel op eigen benen staat.

Ik zoek iemand die me tools aanreikt die ik steeds ook zelf weer kan toepassen.

Ik wil er helemaal voor gaan en heb er ook geld voor over. Ik wil er ook voor reizen. Dat maakt me allemaal niet uit.

Praten erover is niet voldoende. Ik heb iets anders nodig. Voorbij woorden.

Ik wil mijn lichaam voelen en mijn hart openen. Ik wil mijn stem laten horen. Mijn échte stem, die van binnenuit komt. Niet de stem die gehoorzaam is, zich aanpast en zich gedraagt hoe het hoort. Nee, een vrije, wilde stem. Een stem die mag afwijken, die buiten de gebaande paden gaat, die schreeuwen mag en ook zacht mag zijn. Die nee mag zeggen en voluit Jaaa. Die keihard mag huilen en schaterlachen tot ik erbij neerval. Een stem die haar eigen lied zingt. Het lied van haar ziel. Een vrije stem.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

In dit webinar kan ook jij op een laagdrempelige manier onderzoeken en ervaren of stembevrijding iets voor je is. Je kunt bijvoorbeeld baat hebben bij dit webinar wanneer:

  • Je vastzit en verlangt naar bevrijding, al kun je niet in woorden uitdrukken wat dat precies inhoudt;
  • Praten over waar je last van hebt niet meer voldoende is om verder te komen;
  • Je verlangt naar contact met een diepere laag in jezelf;
  • Je onderdrukte emoties wil laten vrijkomen en je verlangt naar echte verbinding;
  • Je verlangt naar gehoord en gezien worden en wilt breken met oude patronen.

Ik kan niet zingen. Is het dan ook iets voor mij?

In de wereld van stembevrijding kan iedereen zingen. Wist je dat ieder mens een unieke stem heeft, net zo uniek als je vingerafdruk? Niemand kan dus zingen zoals jij. Je hoeft niet op een podium, het gaat om zingen wat er in je leeft. Dat kan mooi zijn, maar dat hoeft helemaal niet. Het kan ook pijn zijn, boosheid of angst.
Bij inheemse volkeren is het heel normaal dat iedereen zingt, bijvoorbeeld om anderen te helpen genezen of om met elkaar te rouwen. Het is zingen in de breedste zin; klank geven aan wat jij ervaart. In je lijf, in je emoties, een gebed. Dat kan één toon zijn, je naam, ja of nee of een heel lied dat zomaar uit jou blijkt te komen. Een lied van je ziel, met of zonder woorden. Dit eenvoudige instrument dat je altijd bij je draagt, jouw eigen zingende stem, is er om jou en anderen te bevrijden, te verbinden en te helen. Jouw medicijn.

Wat is stembevrijding?

Stembevrijding helpt onder andere bij het loslaten van blokkades, angst en trauma’s. Dit helpt je bij het vinden van je innerlijke zelf, geluk, zelfverzekerdheid en vertrouwen. 

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.