Retreat

Dé week die je leven transformeert in Keltisch Spanje.

Wat biedt het jou?

De retreat biedt je de gelegenheid diep de ervaring van je stem in te duiken, in een groep. Het is een vervullende ervaring om jezelf écht te kunnen laten zien en horen. Je schoonheid, je authenticiteit. Maar ook je beperkingen, je gestuntel, je schaduw mogen er zijn. je mag ervaren dat alles in jou er toe doet. Ervaren dat er werkelijk naar je geluisterd wordt. Dat er ruimte is voor jou. Dat jij je plek mag innemen in de groep en daarmee in de wereld. De prachtige natuur, de zee en helende plek die Centro Punta de Couso is, ondersteunen hier in hoge mate bij.

Wat kun je verwachten?

Je wordt door Jacky meegenomen op een bevrijdende reis naar jezelf. Naar jezelf echt laten horen en zien in een veilige setting. Haar partner Jan ondersteunt haar. Het programma is intens, en er is tegelijkertijd voldoende ruimte om met jezelf te zijn, te integreren en te genieten van de prachtige natuur en de zee. De retreat biedt je de mogelijkheid te oefenen met jezelf zijn in vrijheid, in verbinding met anderen. Je wordt steeds uitgenodigd jouw waarheid te voelen, te volgen en te uiten. Deelnemers aan de vorige zeven retreats ervaarden prachtige kwaliteiten als ruimte, openheid, blijdschap en dankbaarheid. Verder maakt de locatie van soundhealer Jacomina Kistemaker het op zichzelf al de moeite waard om mee te gaan.

Wat vragen we van jou?

Voor wie?

Wat zeggen anderen?

Ton 60

Ik ben dankbaar voor die prachtige week met jullie samen. Ook met de moeilijke en verdrietige momenten. daar kwam later vaak weer ontlading en ontspanning van. Ik mocht zoveel van mezelf laten zien en zoveel van jullie zien. Alles mag er nu zijn. Ik kan er mee zijn en er uitdrukking aan geven. Wat wil ik nog meer?

Praktische informatie

Verblijf bij Centro Punta de Couso in tweepersoonskamers. Data worden bekend gemaakt zodra er meer duidelijkheid is omtrent versoepeling van de Coronamaatregelen. Wij stimuleren reizen per bus. Als je interesse hebt in deze reis, laat het ons weten. Dan kom je op de lijst en houden we je op de hoogte! Onderstaande prijs is een vanafprijs, exclusief reiskosten.

Prijs en tijdsduur

Deze activiteit duurt acht dagen en de investering is 1150 euro.

Programma

Deze activiteit duurt acht dagen en is gratis

Het Resultaat

Data

Deze activiteit wordt gehouden in 2021 (datum nader te bepalen)

Over de locatie

Info over de locatie

Andere activiteiten

Relatiezingen

Ontmoet elkaar op geheel nieuwe wijze door Relatiezingen. Verrassend, bevrijdend en verbindend.
Meer informatie

Online cursus stembevrijding

Zing jezelf vrij vanuit je eigen huis
Meer informatie

Stemhealing en energiewerk voor je woning

Voel jij je niet lekker in je huis of voelt het niet prettig aan?
Meer informatie

Aanmelden voor 'Retreat'

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps... er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop stem je ermee in dat je jezelf of jouw kind aanmeldt voor de activiteit 'Retreat'. Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters en verbindt je hiermee tot betaling (banknummer NL39 INGB 0007956713 t.n.v. J.M.E. Peeters, Vleuten).

Voor wie?

“The wound is where the light gets in” Rumi
Ik begeleid graag mensen die met mij de diepte in willen om zichzelf  via hun stem te bevrijden. En wel op een speelse manier. Herken jij je in verlangens als: : “ik wil mijn échte zelf bevrijden”; “ik wil mijn ziel laten zingen”; ik wil mijn gevoelens leren voelen en uiten”; ik wil voluit leven en liefhebben”; ik wil mijn stem laten klinken”; ik verlang ernaar mijn waarheid te kennen en te uiten” of “ik wil me vrij kunnen uiten”, dan klikt het waarschijnlijk wel tussen ons.

Op deze manier groeien en jezelf bevrijden vraagt moed, inzet en investering. Je bent bereid om dat allemaal in te zetten, omdat je vindt dat je het waard bent. Moedig ben je, als je mét je angst stappen durft te zetten; Je verlangt ernaar je hart te openen, al heb je wonden; Je kiest voor liefde, niet voor angst; Je verlangt ernaar jezelf te kunnen dragen in elke omstandigheid, in elke emotie: echte vrijheid. Je wil jouw unieke stem en jouw waarheid ontdekken en uiten. En tot slot: je voelt dat je dit proces met mij wilt aangaan en daarin wilt investeren in een commitment met jezelf.

Liefdevol en open

Ruimte voor jouw ervaring.

Voel je vrij om jezelf te laten zien en horen. Jij bent waardevol. Tijdens de sessies brengt Jacky zichzelf in, waarmee ze jou uitnodigt om jezelf te openen. Met haar sterke inlevingsvermogen schept ze alle ruimte voor jou.

Speelse diepgang

Veilig de diepte in.

Je gaat voelen wat je onderdrukt en uiten wat je normaal niet durft. Wat zich tijdens de sessie ook aandient, het is welkom. Jacky combineert diepgang met speelsheid. Zo leidt ze jou naar alles wat er in jou aan het licht wil komen. 

Doortastend

Direct tot de kern.

Doorbreek blokkades, onderdrukte emoties en trauma’s. Alles mag er zijn. Dat kan spannend zijn, maar is ook zó bevrijdend. Jacky daagt jou altijd uit. Liefdevol én veilig. Intuïtief én gefocust.