Ik moet het allemaal zelf kunnen. Is dat waar?

Ben je iemand die veel geeft? Misschien is het tijd om te ontvangen.


"Je bent waardevol omdat je bestaat. Niet om wat je doet of hebt gedaan, maar gewoon omdat je bestaat" Max Lucado.


Veel geven
Regelmatig komen er mensen in mijn praktijk met fysieke pijn. Pijnlijke gewrichten, een versleten heup, stijve schouders en nek. Soms ook zijn ze ernstig ziek geweest.
Vaak zijn dit sterke mensen die hun hele leven al veel geven aan anderen. Dat is een mooie eigenschap, een prachtige kwaliteit.

Angst om kwetsbaar te zijn
Sommigen zijn zelf therapeut of coach, anderen dragen zorg voor oude of zieke ouders, weer anderen nemen de lasten van het gezin op hun schouders.
In veel gevallen blijkt dat deze mensen het moeilijk vinden om te ontvangen. Om zelf steun te vragen. Het voelt onwennig en eng om kwetsbaar te zijn. Herken je dit?

Patroon
Het alleen moeten doen en sterk zijn is meestal een patroon dat uit je jeugd stamt. Een manier om niet met jezelf bezig te hoeven zijn. Om pijnlijke gevoelens, eenzaamheid of een leegte te vermijden. Of het is een poging om gezien te worden, waardering te krijgen of zelf het gevoel te krijgen waardevol te zijn. Of een combinatie van deze factoren. Echter, op een gegeven moment werkt dit niet meer.

Veel gedaan
Veel mensen die bij me komen hebben al veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, zijn al lang op het spirituele pad of begeleiden zelf al jaren mensen. Ze snappen vaak ook precies hoe het zit in henzelf. Dan kan de gedachte het alleen te moeten kunnen nog sterker zijn. Juist dan kan het een helende stap zijn om steun te vragen en samen een laag dieper te gaan.

Je lichaam is je raadgever
Het lichaam geeft signalen af dat er iets niet klopt. Er is onvoldoende of geen balans tussen ontvangen en geven. Tussen inademen en uitademen als het ware. Tussen vanbinnen voelen en afstemmen op anderen. En dat gaat pijn doen, je krijgt vage klachten, slaapproblemen of je wordt ziek. Luister je naar je lichaam?

Ruimte voor jou
Verlang jij naar ruimte voor jou? Wil je leren hoe je kwetsbaar kunt zijn? Je gevoelens en verlangens te uiten en te vragen wat je nodig hebt? Te ontdekken dat je waardevol bent, simpelweg om wie jij bent? Jezelf en je lichaam te geven wat jullie nodig hebben. Te leven in een natuurlijke stroom van geven en ontvangen. Vanuit liefde en vrijheid.

Je hoeft het niet alleen te doen
Ik ben er om je hierbij te begeleiden. Dat doe ik met passie, liefde en in een veilige setting.
Neem gerust eens contact met me op: 06-42353864 of contact@jackypeeters.nl.
Warme groet,

Jacky

Meer inspiratie

Wat houd jij verborgen?

Ja, inspireer me

Stembevrijding is het wonder dat je bent belichamen.

Ja, inspireer me
Ja, ik wil contact

Laat je inspireren door Jacky

Voor oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen. Ontvang nu meteen mijn gratis chakra klankmeditatie.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Jacky Peeters

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.