SHUT UP!

HUH? Denk je misschien?Ja, ik heb het tegen jou.Maar het is niet wat je verwacht.

Wie moet zijn mond houden?
Als ik "shut up" zeg dan heb ik het niet tegen jou als persoon, maar tegen je mind.Je monkeymind wel te verstaan. Die term is een concept uit het Boeddhisme en beschrijft een staat van rusteloosheid, wispelturigheid en gebrek aan controle over je gedachten.

Transformatie en angst
Misschien herken je het wel. We zitten met z'n allen in een enorm transformatieproces. Daarbij komt alles wat in de schaduw verborgen zit aan het licht.Dat geldt voor mij net zo goed als voor jou.Dus ook ik had de afgelopen dagen last van mijn "apenhoofd". En had ik naar angsten te kijken die op diepe lagen in mij lagen te wachten om uit de schaduw te komen. Angst voor tekort, terwijl ik de overgave aan overvloed zo goed ken. Angst voor het onbekende, terwijl ik al zo vaak wonderen heb ervaren in mijn leven.

Peace of mind
Als ik het moeilijk heb, dan vraag ik gemakkelijk hulp. Ik ga naar een coach of therapeut of bel een geliefde vriendin. Wat ik ook dagelijks doe, is hulp vragen aan een zuivere bron in de kosmos. Dat kan gewoon HELP zeggen of zingen zijn. Of ik vraag Jezus, Maria of een engel om hulp. Mijn overleden honden of mijn innerlijke medicijnvrouw. Ik volg wat in me opkomt.Vandaag liep ik met mijn "HELP" over de dijk tegenover onze yurt en ik begon eerst gewoon wat te zingen. Toen kwamen er duidelijke woorden al zingend over mijn lippen: "Go to the middle of your centre en fill it with gold. Stay in the middle and fill yourself with gold."Daarna kwam als vanzelf de mantra "nam myoho renge kyo" omhoog op een prachtige melodie die ik nog nooit eerder gehoord of gezongen had. Het was een dankbare ervaring.Ik stelde de vraag: "Wat wil mijn ziel?" En mijn ziel antwoordde: "Peace of mind!"Zie daar het thema van deze inspiratiemail.Sinds die wandeling voel ik me ontspannen en vrij en er is een weldadige rust in mij gekomen.

Angst als wegwijzer
Dus: angst wil aangekeken worden. Angst wijst je de weg. Dat maak ik ook zo vaak mee met de mensen die bij me komen. Jezelf en je stem gaan openen vindt bijna iedereen spannend en tegelijkertijd voel jij misschien ook dat het de hoogste tijd is om met die spanning stappen te gaan zetten. Stappen naar bevrijding!Je ziel wil dat je uit je comfortzone stapt. Moed en DurfDaar is moed voor nodig, Niet voor niets is één van mijn motto's: "Moedige mensen zetten stappen als ze bang zijn." Daar word ik zelf immers ook steeds weer in uitgedaagd. Het is dus moedig als je Ja zegt (of beter nog Jaaaa zingt) naar het onbekende, het niet-weten. En stembevrijidng biedt daar een enorme krachtige oefening in? Durf jij?

Kijk op www.jackypeeters.nl/aanbod.

Je bent van harte welkom!

Liefs

Jacky

Meer inspiratie

Zijn stem werd letterlijk bevrijd

Ja, inspireer me

Als anderen me maar niet horen!

Ja, inspireer me
Ja, ik wil contact

Laat je inspireren door Jacky

Voor oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen. Ontvang nu meteen mijn gratis chakra klankmeditatie.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Jacky Peeters

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.