Ben ik nou nog niet klaar?

‍Over ergens vanaf willen en klaar willen zijn. Laat die gedachten toch gaan!

Nog niet klaar?
Toen ik nog in opleiding was geloofde ik het echt. Dat ik na deze training klaar zou zijn.Ik moet daar nu wel eens stiekem om glimlachen. Want klaar ik ben nooit geweest en dat zal ik ook niet zijn.Al ben ik al vanaf mijn 19e levensjaar bezig met therapie en trainingen en begeleid ik zelf al bijna 20 jaar mensen.

Een gedachte die je niet hoeft te geloven
Het idee dat je klaar zou moeten en kunnen zijn is in feite een gedachte die je bent gaan geloven. Of het is een verlangen om van dingen af te willen. Van ongemakkelijke gevoelens en situaties, van pijn, verdriet, angsten. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik heb al zoveel gedaan en toch.....
Deze zin hoor ik vaak van mensen die bij me komen. Ze hebben inderdaad al heel veel onderzocht, gedaan, gevolgd. Vaak coachen ze zelf ook mensen.Ik reageer dan met de zin: "Laat de gedachte maar los dat je klaar moet zijn. Alleen dat al kan bevrijdend zijn. Je komt bij mij ook nergens vanaf. Ik begeleid je juist bij het omarmen en toelaten van alles wat er in je leeft.

Paradox
Het is een mooie paradox. Waar je vanaf wilt wordt groter. Wat je toelaat en omarmt verzacht. Dat toelaten gaat heel mooi met stembevrijding. Door wat er in je leeft te zingen. En door verantwoordelijkheid te nemen voor je triggers en deze te durven uiten naar anderen.

Oefenen met mij of in een groepDit is wat je bij ons heel goed kunt oefenen. Ik nodig je altijd uit te benoemen wat je voelt. We zien in onze groepen ook hoe mooi dit is. Als mensen alles durven te uiten ontstaat juist daardoor geen gedoe en veel liefde, bevrijding, verbinding en dankbaarheid onderling. Het gaat toch niet over de ander, maar over jezelf.Jezelf kunnen dragen met alles wat zich aandient: dat is werkelijke vrijheid.

Wil jij ook loslaten dat je klaar moet zijn en jezelf volledig omarmen met alles wat er in je leeft?

Wij begeleiden je er graag bij.
Kijk dus eens bij ons aanbod.

Je bent van harte welkom!

Warme groet,

Jacky


Meer inspiratie

Zijn stem werd letterlijk bevrijd

Ja, inspireer me

Als anderen me maar niet horen!

Ja, inspireer me
Ja, ik wil contact

Laat je inspireren door Jacky

Voor oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen. Ontvang nu meteen mijn gratis chakra klankmeditatie.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Jacky Peeters

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.