Ben jij de koning(in) van je leven?

As a genuine king or queen you always wear your invisible crown

Jouw koninkrijk
Stel dat jouw leven jouw koninkrijk is. Jij bent de Koning(in).Dat al jouw verschillende delen onder jouw leiding staan.  Je gekwetste kind, je spontane kind, je kritische en zorgzame delen, je saboteur, je volwassene,maar ook je lijf met alle onderdelen en je emoties. Je behoeften, je verlangens en je weerstanden; je getalenteerde en je beperkte delen . Welke kwaliteiten heb jij dan nodig?

Bewust aanwezig zijn
Bewust aanwezig zijn heb je nodig om te kunnen waarnemen wat er zich in je afspeelt.Op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Om te kunnen luisteren naar je innerlijke leiding.Daarvoor heb je gronding nodig. Focus op je ademhaling. Beweging. Je onderlijf voelen.

Leiding nemen en geven
Alleen luisteren is niet genoeg. Geef je ook gevolg aan je ingevingen? Durf jij jezelf een zetje te geven, ook als jouw innerlijke delen protesteren, weerstand voelen, met elkaar strijden of bang zijn? Durf jij dan de stappen te zetten die jouw ziel wil zetten?

Beschermen en dragen
Kun jij jezelf beschermen en dragen door alle aardse ervaringen heen? Ben je in staat om je emoties toe te laten en er bij te zijn als een liefdevolle ouder bij een verdrietig, angstig of boos kind. Zodat de gevoelens kunnen doorstromen en jou kunnen loslaten.

Waarderen
Waardeer jij jezelf met al je talenten en beperkingen?Ik ontmoet zo vaak mensen die geloven dat ze niet de moeite waard zijn, dat ze niet goed genoeg zijn. Overtuigingen die onwaar zijn hebben de leiding over hun leven gekregen. Kun jij als koning(in) interesse tonen in deze delen? Ze omarmen en waarderen?

In je kracht staan
Een koning(in) is krachtig zonder dominant te zijn. Spreekt een waarheid van binnenuit. Durft te leiden vanuit dienstbaarheid aan het geheel. Een open hartDe koning(in) leeft met een open hart en handelt van hieruit in plaats vanuit het hoofd. Zo kan hij of zij van binnenuit leven en handelen voor het hoogste goed van iedereen die hem of haar nabij is.

Wil jij de koning(in) van je leven zijn?
Om te groeien in je koning(inne)schap kan stembevrijding bij ons behulp zijn.Door te zingen wat in je leeft, leer jij leiding te nemen over jouw koninkrijk, te leven vanuit je hart in plaats van je hoofd en jezelf te zijn zoals je werkelijk bent. In verbinding en vrijheid.

Kijk voor ons aanbod hier

Meer inspiratie

Wat houd jij verborgen?

Ja, inspireer me

Stembevrijding is het wonder dat je bent belichamen.

Ja, inspireer me
Ja, ik wil contact

Laat je inspireren door Jacky

Voor oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen. Ontvang nu meteen mijn gratis chakra klankmeditatie.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Jacky Peeters

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.