Ik zing niet omdat ik gelukkig ben, ik ben gelukkig omdat ik zing

Over onzekerheid en angst versus openheid en liefde

Uitvergroot

Er wordt veel geschreven, gezegd en geïnterpreteerd over deze crisis. Er is chaos, angst en weerstand. Maar ook overgave, eenheid en verbinding. Eenzaamheid, alleen zijn met jezelf of juist intensief samenzijn met de ander. Diepere verbindingen of (verdere) afscheiding.

Juist als je helemaal alleen bent óf dicht op elkaar zit word je getriggerd in wat je normaal gesproken kunt vermijden. Projecties versterken. Alles komt voorbij. Alleen: het wordt allemaal uitvergroot. Ik merk dit ook. We zijn naakt en kunnen ons niet meer verbergen. Bewustzijn en een waarnemende geest zijn hier behulpzame vermogens.


Zachte oren, liefdevolle ogen, een open hart en een unieke stem

Hoe kun je juist nu verbinding maken, met jezelf en de ander? In plaats van afgescheiden te raken van jezelf en anderen door angst en onzekerheid. Door wat er nu bij jou leeft te onderzoeken, toe te laten, te voelen en in contact te brengen. Zonder jezelf of een ander te beschuldigen. Zijn met wat er is en hierover durven delen. Dat is kwetsbaar, maar juist daarom ook zo verbindend. In vrijheid.

Kun je je verhouden met wat er is? Kun je jezelf dragen, ook als je bang bent, geraakt wordt, je alleen voelt. Als dingen anders zijn dan je verlangt. Als je teleurgesteld bent, boos of verdrietig. Het is gemakkelijk om je vrij en blij te voelen als alles verloopt zoals je wilt. Kun je ook nog ontspannen en blij  zijn als de dingen anders gaan. Zoals nu? En mag jij blij zijn als anderen het lastig hebben en ziek zijn. Zoals nu?

Kun je in alle openheid delen wat er in je omgaat, zonder dat er iets of iemand hoeft te veranderen? Dat is vrijheid. Kun je met zachte ogen en liefdevolle oren kijken en luisteren naar de ander?

Kans

Ik denk dat deze periode een kans is.
Een kans om wat je tot nu toe met succes onderdrukte aan het licht te laten komen
en te transformeren.

Stembevrijding gaat precies hierover. Door te zingen wat er in je leeft, open je letterlijk jezelf via je stem. Door klank te geven aan dat wat er is, omarm je het, geef je het ruimte, leer je het kennen, kun je ermee zijn, verlicht je jezelf. Je zingt voluit ja naar wat er is. Mij ondersteunt dit al jarenlang, elke keer weer. En het stemt me gelukkig anderen daarin te mogen meenemen.

Cadeau

Sinds kort krijgt iedere nieuwe abonnee op mijn inspiratiemail mijn chakraklank-meditatie cadeau. Die wil ik jou natuurlijk niet onthouden. De oefening balanceert je energie en opent je stem. Je vind de meditatie op jackypeeters.nl/cadeau.
Ik wens je kracht, zachtheid en liefs.


Kan ik je ergens bij ondersteunen of voel je dat er nu echt iets wil vrijkomen?

In april geef ik elke week 1 gratis online "proeven aan stembevrijding-sessie" weg ter waarde van 55 euro. Stuur me een mail als je hiervoor in aanmerking wilt komen.

Meer inspiratie

Wat houd jij verborgen?

Ja, inspireer me

Stembevrijding is het wonder dat je bent belichamen.

Ja, inspireer me
Ja, ik wil contact

Laat je inspireren door Jacky

Voor oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen. Ontvang nu meteen mijn gratis chakra klankmeditatie.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Jacky Peeters

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.