Hoe stembevrijding jou gezonde relaties kan brengen

Heb je moeite je staande te houden? Je doet enorm je best, maar het werkt allemaal niet meer. Misschien is zachtheid ook voor jou de sleutel naar authentieke kracht.

“Ik voel me verstrikt in al mijn relaties. Zo kan het niet meer. Ik loop vast. Privé met vrienden én in mijn liefdesrelatie. Ook op het werk. Ik heb voortdurend het gevoel dat ik tekort schiet. En daardoor ga ik steeds meer mijn best doen. Harder werken. Zonder resultaat. Sterker nog: het wordt alleen maar erger. “


Met deze worsteling kwam een man bij me voor een eerste sessie. “Waar verlang je naar?” vroeg ik. “Ik wil mezelf bevrijden. Bevrijden van het juk.” En zo begon zijn stembevrijdingstraject: een grote ontdekkingsreis naar binnen, om van daaruit zijn eigen weg te leren gaan.

Kwetsbaarheid als sleutel tot bevrijding

De sleutel tot bevrijding bleek te zitten in het leren zacht te zijn voor zichzelf. Juist door kwetsbaar te durven zijn, werd hij steviger. Stembevrijding brengt mensen bij hun gevoel, bij wie ze écht zijn. Voorbij muurtjes en bedekkingen. Onderdrukte emoties en blokkades komen aan het licht, kunnen worden toegelaten en geuit. Dat is inderdaad een kwetsbaar en spannend proces, maar juist daardoor zo vruchtbaar en bevrijdend.

Van een onbewoond eiland de oceaan weer op

“Tijdens het traject had ik het gevoel dat ik schipbreuk had geleden en op een onbewoond eiland terecht was gekomen, in plaats van rond te wandelen op een continent. Op dat eiland moest ik wel stilstaan bij een diepere laag in mezelf. Ik kwam op een heel persoonlijk gevoelsniveau terecht. Dat bleek het meest gezonde pad te zijn.”

Acceptatie en diepe verbindingen

Na een periode van verdriet en rouw - want een aantal relaties, waaronder zijn liefdesrelatie, liet hij los – kon hij de dingen accepteren zoals ze zijn. Hij kon kiezen voor gezonde relaties en bouwde aan een bij hem passende sociale omgeving. Nu heeft hij verbindingen die zowel gemakkelijk als diepgaand zijn. En al jaren een vervullende liefdesrelatie: “Ik sta nu sterk en zacht in het leven”.

Spreekt dit verhaal je aan?

Neem gerust eens contact op met mij, Jacky Peeters. Samen met jou bekijk ik met liefde wat passend is om jouw verlangen te vervullen

Meer inspiratie

Zijn stem werd letterlijk bevrijd

Ja, inspireer me

Als anderen me maar niet horen!

Ja, inspireer me
Ja, ik wil contact

Laat je inspireren door Jacky

Voor oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen. Ontvang nu meteen mijn gratis chakra klankmeditatie.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Jacky Peeters

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.