"God is nooit te laat, maar ook nooit te vroeg" White Bull

Een rouwproces valt niet te dwingen, want het kent zijn eigen tijd.

Een rouwproces valt niet te dwingenI
Ik begeleid een vrouw die 4,5jaar geleden haar zus verloor.
Over haar proces wil ik vandaag - met haar toestemming - schrijven.Want we krijgen allemaal, - ook jij - te maken met verlies en rouw.En een rouwproces kent zijn eigen tijd. Wanneer het gebeurde verwerkt is, valt niet te dwingen.

God's timing
Vandaar dat ik het door mij geliefde citaat van White Bull bovenaan deze inspiratiemail heb geplaatst. Want als je ergens kunt ervaren dat je geen controle hebt, dan is het wel rondom de dood en de gevoelens die je daarbij ervaart. Zeker als de dood onverwacht komt en niet te bevatten is zoals bij de zus van mijn cliënte, die koos om zelf uit het leven te stappen.(Voor God kun je hier ook universum in de plaats zetten)Alles gebeurt op zijn eigen tempo en tijd.

Opgesloten schrik
De vrouw die vandaag bij me was worstelde met vermoeidheid en gebrek aan energie sinds haar zus overleden was.Toen ze voor het eerst kwam, vertelde ze me over haar onbegrijpelijke angst om hetzelfde te doen als haar zus, terwijl ze dat helemaal nooit zou willen.Tijdens het traject bij mij had ze al veel bevrijdende stappen gezet, waaronder het opzeggen van haar baan.Vandaag vertelde ze me dat ze zich stukken beter voelt en dat haar energie een stijgende lijn laat zien. Maar dat die angstgedachte toch nog soms aan haar knaagde.We besloten terug te keren naar het moment dat ze geconfronteerd werd met de dood van haar zus en alle gevoelens die er nog in haar zaten ten aanzien van dat moment uit te nodigen. Ze was er klaar voor om ze te voelen en te uiten via klanken.Wat bleek: ze was zo enorm geschrokken van de onverwachte dood van haar zus, dat ze deze schrik in zichzelf opgesloten had.

Enorme bevrijding
Vandaag was het moment dat deze schrik aan het licht mocht komen. Een explosie aan gevoelens kwam los. Machteloosheid, intense boosheid en pijn.En daarna voelde ze zich helemaal licht.Wat een krachtig instrument is toch onze stem bij de verwerking van diep weggestopte gevoelens.

BeddingZ
Ze liet me me later weten: "Wat een indrukwekkende sessie weer. En wat gaf je een waardevolle bedding om alles te laten stromen."

Ik deel dit, omdat dit is wat ik ook jou kan bieden: Een liefdevolle bedding om te durven de diepste gevoelens te voelen en naar buiten te laten komen.Op het moment dat jij er klaar voor bent.

Kijk op ons aanbod.

Je bent van harte welkom!

Liefs, Jacky

Meer inspiratie

Wat houd jij verborgen?

Ja, inspireer me

Stembevrijding is het wonder dat je bent belichamen.

Ja, inspireer me
Ja, ik wil contact

Laat je inspireren door Jacky

Voor oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen. Ontvang nu meteen mijn gratis chakra klankmeditatie.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Jacky Peeters

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.