Hoe stembevrijding jouw échte zelf bevrijdt

Uit je opgekropte gevoelens, zeg moeiteloos nee en vind je innerlijke kracht.

Een uitbarsting van boosheid

Het was tijdens een van mijn stembevrijdingsretreats. Zij, een meegaande zachtaardige vrouw, was in het midden van de groep komen zitten. Ze voelde dat er iets uit wilde. Het was niet meer tegen te houden. En hoe spannend ze het ook vond: ze nam mijn uitnodiging aan. Onder mijn begeleiding kwam er een enorme uitbarsting van boosheid los.


Mijn opgekropte gevoelens kwamen er zo maar uit

Later vertelde ze mij over haar ervaring: "Mijn boosheid kwam er zo maar uit. Het was heel eng en confronterend. Heel kwetsbaar om dit te laten zien en horen te midden van alle anderen. Toch deed ik het. Door te zingen, schreeuwen, toon te geven aan mijn gevoel, kwamen mijn opgekropte gevoelens naar buiten".


Klaar met zichzelf

Ze besloot een stembevrijdingstraject met mij aan te gaan. Hierover vertelt ze: "Ik was echt klaar met mezelf. Mijn hele leven zorgde ik al voor anderen.  En ik maakte me overal zorgen om. Alles nam ik op me. Daar kreeg ik steeds meer last van. Ik wist nu dat er een andere "ik" in me zat. En haar wilde ik bevrijden."


Getransformeerd: "van mijn valse naar mijn ware zelf"

Terugkijkend zegt ze: "Ik ben assertief en krachtig geworden. Getransformeerd. Ik heb veel losgelaten. Ik heb mijn boosheid en verdriet eruit kunnen laten. Ik durf nu mijn gevoelens te uiten. Voorheen slikte ik ze altijd in. Ik kan nu goed nee zeggen en  durf dat, omdat ik het zo voel. Ik zorg minder voor anderen en kies voor mezelf.


Herken jij jezelf in dit verhaal. Ben je ook klaar met jezelf? Verlang je ernaar je stem te laten horen en je ware zelf te bevrijden?

Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken en te voelen of we een klik hebben. Je bent van harte welkom.

Meer inspiratie

Angst is een illusie

Ja, inspireer me

Bewoon jij je lichaam of leef je in je hoofd?

Ja, inspireer me
Ja, ik wil contact

Laat je inspireren door Jacky

Voor oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen. Ontvang nu meteen mijn gratis chakra klankmeditatie.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Jacky Peeters

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.