Je stem verbindt jou weer met je innerlijk kind

"Heal my child, come back into life, Heal my child, come back into love" Jennifer Ann


Jezelf als  kind ontmoeten
Afgelopen week maakte ik het weer meerdere keren mee, dat cliënten en deelnemers aan ons afgelopen weekend stembevrijding en opstellingen de verbinding met hun innerlijk kind hervonden. Door te zingen. En door dat kind te ont-moeten in een opstelling.

Paniek bij de geboorte
Eén cliënte die met spina bifida is geboren en haar hele leven al in een rolstoel zit, ervaarde tijdens een online "proeven aan stembevrijding-sessie" voor het allereerst de paniek rond haar geboorte. Toen zij geboren werd, schrok iedereen om haar heen en dat heeft ze destijds natuurlijk in al haar cellen gevoeld. Ze had zich dat nooit eerder gerealiseerd.
Door eenvoudig samen met mij te ademen en spontane klanken te zingen, reageerde haar lichaam met kramp op verschillende plekken. Door daar met volle aandacht bij te zijn en te zingen, kon ze de paniek in haar lijf ervaren, klank geven en vervolgens de pasgeboren baby die ze toen was in haar armen nemen en  geruststellen. Daardoor ontspande ze totaal en voelde ze zich blij.

Wonderen zijn werkelijk
Bij een andere cliënte kon ik tijdens een trancereis - ik begeleid dan met mijn eigen stem en mijn sjamanendrum terwijl de cliënt op een matras ligt -- het innerlijk kind waarnemen als vastzittend in het geboortekanaal. Met mijn zingen kon ik ervaren dat ik ruimte creërde voor de baby. Ik had er nu zelf contact mee en kon het als het ware een hernieuwde geboorte geven. Dit alles klinkt je misschien vreemd of wonderbaarlijk in de oren. Echter: we zijn klank, trilling, energie en met dat besef worden wonderen werkelijk. Ook voor jou!

Opgesloten in het keelchakra
Bij een deelnemer aan ons weekend uitte onverwerkt verdriet - zijn moeder was zijn hele jeugd ziek en zij stierf toen hij nog een puber was  - zich als een blokkade op het keelchakra. Op magische wijze opende zijn stem zich door de stembevrijdingsoefeningen en kon hij in een opstelling zijn innerlijke, eenzame en verstarde kind ontmoeten en zich er weer mee verbinden.
Dit is wat hij erover schreef:

*Heal my child
"This weekend I had a beautiful healing "voice liberation" weekend with Jacky and Jan. Wow, what amazing. It touched so many things in my system. So many things are becoming more clear. And so much is healed in the process. I so love doing this work on myself with so many beautiful, loving, caring and skilled people to help me on my path. So grateful and thankful for these people coming on my path. It's a blessing and it fullfils my heart.
With every piece of myself I heal, life becomes more beautiful and beautiful each time".Ware vrijheid én verbinding ervaren
Jouw zingende stem brengt samen wat afgescheiden lijkt. De angstige, bevroren, boze en eenzame delen in ons - ontstaan op momenten dat je jezelf niet kon dragen en anderen dat ook niet konden of deden - komen door de trillingen van de klanken weer tot leven.
In een opstelling kun je dat deel zien en horen, de gevoelens alsnog toelaten, het alsnog geven wat het nodig heeft en je ermee verbinden.
Door de verbinding met jezelf te herstellen door stembevrijding en opstellingen,
ervaar je ware vrijheid. En werkelijk contact met anderen.

Verlang jij ook naar verbinding in vrijheid?
Ik begeleid je graag er graag bij.
Meld je aan voor een individuele sessie "proeven aan stembevrijding" live in Vleuten of online.
Of meld je aan voor een workshop, weekend of retreat in een groep

Je bent van harte welkom

Warme groet,

Jacky

Meer inspiratie

Wat houd jij verborgen?

Ja, inspireer me

Stembevrijding is het wonder dat je bent belichamen.

Ja, inspireer me
Ja, ik wil contact

Laat je inspireren door Jacky

Voor oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen. Ontvang nu meteen mijn gratis chakra klankmeditatie.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Jacky Peeters

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.