Keelblokkade? Ontdek de parel die erin verborgen zit.

Laat je begeleiden naar een leven vol ruimte, vreugde en innerlijke vrijheid.Blokkade op de keel

Veel van mijn cliënten komen bij me vanwege een blokkade op hun keel. Daar willen ze graag vanaf. Meestal beseffen ze van te voren niet, dat deze blokkade een schat is die hen naar een enorme bevrijding gaat leiden.

Symptoom
Eigenlijk vertelt de blokkade: "hier moet je zijn".  Hij richt je aandacht op een gebied dat onvrij is en niet kan stromen, juist om je te helpen jezelf innerlijk te bevrijden. Je keel zegt: "lieverd, je bent jezelf niet, richt je aandacht op mij om jezelf vrij te maken".

Hoge schreeuw, overgeven, overgave
Onlangs nog ervaarde een cliënte die regelmatig in het openbaar moet spreken en daarvan al haar hele leven spanning ervaart enorme opluchting en bevrijding doordat ze zich door mij door haar blokkade heen liet begeleiden. Daar was moed voor nodig. Via een paar hoge schreeuwen, via lage klanken en zelfs overgeven kwam ze tot overgave. Eindelijk durfde ze haar échte stem te laten horen.

Niet weten
Als je jezelf niet écht kunt of durft te laten horen, is dat meestal omdat je bang bent voor gevoelens die je niet kent of onderdrukt hebt.. Pijnlijke ervaringen die je nog niet verwerkt hebt of door overdracht hebt meegekregen. Door in het diepe te springen, terwijl je van te voren niet weet wat je gaat ervaren, vind je een kostbare parel. Namelijk je authentieke stem. Jouw instrument naar ruimte, naar vreugde, naar levenskracht en innerlijke vrijheid.

Reisgenote
Ik, Jacky, ben graag je reisgenote op jouw bijzondere pad naar voluit leven in vrijheid. Ik bied jou met mijn aanwezigheid het vertrouwen en de veiligheid om te laten stromen wat vast is komen te zitten. Zodat jij écht jezelf kunt zijn.

Warme groet,

Jacky

P.S. Wist je al dat je als lid van mijn inspiratiemails gebruik kunt maken van een gratis sessie proeven aan stembevrijding?
Schrijf je dus in en bel me gerust om een afspraak in te plannen op 06-42353864. Je bent van harte welkom.

Meer inspiratie

Zijn stem werd letterlijk bevrijd

Ja, inspireer me

Als anderen me maar niet horen!

Ja, inspireer me
Ja, ik wil contact

Laat je inspireren door Jacky

Voor oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen. Ontvang nu meteen mijn gratis chakra klankmeditatie.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Jacky Peeters

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.