Oh jee, als de buren me maar niet horen!‍

Je wilt je heel graag laten horen, maar vindt toch allerlei uitvluchten om het niet te doen.

De buren
Als lezer van mijn inspiratiemails ben jij (waarschijnlijk) iemand die een verlangen heeft om je stem te laten horen; een verlangen jezelf te zijn en jezelf in openheid te laten zien. Vrij te zijn en in échte verbinding met jezelf en anderen. Jouw plek in het leven in te nemen en te leven in plaats van overleven.Misschien is wat ik schrijf niet nieuw voor je omdat je me al kent en al iets/veel bij me gedaan hebt. Misschien ken je me nog niet of pas sinds kort.Dat maakt niet uit. Ik stimuleer je graag om ook thuis te beginnen (bijvoorbeeld door mijn webinar, huiswerk op maat of mijn onlinetraining) of door te gaan met het stembevrijdende werk. Velen doen dat ook. Toch is het eerste wat ik vaak hoor als ik bijvoorbeeld opper om dagelijks te zingen wat er in hen leeft: "Ik ben bang dat de buren me dan horen"; "Mijn huis is gehorig"; "Ik durf het alleen als er niemand thuis is" en meer van dat soort tegenwerpingen.

Waar ben je bang voor?
Tegenwerpingen zijn vaak een teken dat je bang bent. Bang voor wat je gaat voelen als je naar binnen keert en vervolgens uit wat er écht binnenin je leeft.Meestal projecteer je op de buitenwereld ( je buren, partner, kinderen, collega's) wat je al in jezelf afwijst.Er leven onbewuste overtuigingen die niet waar zijn zoals: "Ik ben niet goed genoeg"; Ik mag er niet zijn"; Ik mag geen tijd en ruimte innemen"; "Ik ben het niet waard om tijd en geld aan mezelf te besteden." Herken je dit? Waar ben jij bang voor? Welke tegenwerpingen gebruik jij om jezelf tegen te houden terwijl je hart en ziel de stap wel willen zetten? Deel het vrijblijvend met me. Ik antwoord altijd.

Moedige mensen zetten stappen als ze bang zijn
Ik haal nog maar eens mijn bovenstaande motto aan. Soms zeggen mensen: "Ik verlang ernaar zonder angst mijn stem te laten horen". Ik snap dat. Toch is de weg volgens mij door de angst heen. Want als je al heel lang in je comfortzone bent gebleven of er opnieuw in terechtgekomen bent, dan kunnen angst, schaamte, schuld, verdriet en boosheid uit de schaduw komen en heb je dat eerst helemaal te doorvoelen en te uiten. In die reis vindt je dan de bevrijding die je zocht. In aanvaarding van alles in jou. De mensen die ik begeleid zeggen vrijwel altijd: Ik vind het erg spannend en toch voel ik dat ik naar je toe wil.

Herken je wat ik schrijf? Raak ik een snaar bij je aan?
Ben je bereid je tegenwerpingen te doorzien en je angsten aan te kijken? Stembevrijding helpt écht om je stem te openen. Ik hoor zo vaak van mijn klanten dat ze nu wel grenzen durven stellen of spontaan hun waarheid durven te zeggen. Zingen en klank geven aan wat er in je leeft bieden je een weg naar het openen van dit mooie instrument dat je altijd bij je hebt: jouw eigen unieke stem!

Kijk gerust eens naar ons aanbod. Je bent van harte welkom!

En......de buren horen mij ook als ik me buiten bij de yurt even helemaal laat gaan. En ze wonen niet dichtbij :).

Meer inspiratie

Wat houd jij verborgen?

Ja, inspireer me

Stembevrijding is het wonder dat je bent belichamen.

Ja, inspireer me
Ja, ik wil contact

Laat je inspireren door Jacky

Voor oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen. Ontvang nu meteen mijn gratis chakra klankmeditatie.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Jacky Peeters

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.