Ontdek je eigen waarde door stembevrijding

Van "ik doe er niet toe" naar "alles in mij mag er zijn"Doorbraak
Gisteren had één van mijn klanten een fantastische doorbraak. Altijd bang geweest om zich kwetsbaar te tonen, brak ze tijdens de sessie. Ze uitte haar diepe verdriet over haar levenslange gebrek aan eigenwaarde, die ze nu wél kan voelen.

Eigenwaarde
Veel van mijn cliënten - en ook ik heb daar lang mee geworsteld -  voelen zich op de een of andere manier niet goed genoeg. "Ik doe er niet toe"; "ïk mag er niet zijn"; "ik ben de moeite niet waard" en meer van dit type overtuigingen dragen ze met zich mee. Deze overtuigingen leiden tot een leven vanuit tekort dat zich uit in het hebben weinig geld, geen werk  of onbevredigende relaties. Een symptoom is ook dat ze zich niet durven laten zien en horen of zich juist overschreeuwen. Perfectionisme of juist onderpresteren zijn ook gevolgen.

Zingen wat er in je leeft
Stembevrijding nodigt je uit jezelf te laten horen. Ook  -  of juist -  als je spanning, ongemak en weerstand voelt en allerlei oordelende stemmetjes, neem je in een veilige setting de stap om je stem te laten klinken. Eerst is er bewustwording van je negatief geloof  - zoals Jan Geurtz dat zo treffend noemt. En daarna kun je het overstijgen. Dan groeit je eigenwaarde van binnenuit. Zingen en klank geven aan alles wat er in je leeft helpt daar enorm bij. Je gaat ervaren dat jij er helemaal mag zijn, met alles in jou.

Jaaaaa
Zo ook mijn cliënte. Door de sessies bij mij groeide een grote Ja naar zichzelf. In de uiterlijke wereld kon ze hierdoor opeens op verschillende plekken aan het werk. En heeft ze nu een baan waar haar hart van gaat zingen. Onder háár voorwaarden. Zo kan het gaan. Met stembevrijding.

Wil jij kennismaken met ons en dit magische werk?
Dé manier om jouw waarheid te leren kennen en uiten. Een bevrijding van jezelf via je zingende stem. Maak dan een afspraak met me voor een sessie "proeven aan stembevrijding".

Meer inspiratie

Angst is een illusie

Ja, inspireer me

Bewoon jij je lichaam of leef je in je hoofd?

Ja, inspireer me
Ja, ik wil contact

Laat je inspireren door Jacky

Voor oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen. Ontvang nu meteen mijn gratis chakra klankmeditatie.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Jacky Peeters

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.