Over angst en bevrijding. En de kracht van zingen.

Om je ware zelf te bevrijden heb je jouw angsten in de ogen te kijken. Jouw stem is daarbij het krachtigste instrument dat ik ken.

Wat ik allemaal zou doen als ik niet bang was
Vandaag was ik ontroerd en blij door de ervaringen van een vrouw die haar traject "bevrijd" afrondde. Zij leed aan chronische vermoeidheid, depressie en angsten. Aanleiding voor haar bevrijding was een opmerking die ze eerder maakte of liever verzuchtte: "Wat ik allemaal voor leuke dingen zou doen als ik niet zo bang was."

Aan de slag
Als ik zo iets hoor, dan gaan we er meteen mee aan de slag. "Oke" zei ik, " laten we een lijst maken van wat je dan allemaal zou doen".Ze noemde van alles op. Op vakantie gaan naar een waddeneiland, een vriendin uitnodigen voor een wandeling aan zee, een favoriet hotel boeken en nog veel meer. Ze begon helemaal te stralen bij het idee. Behalve als ze dacht aan het echt gaan doen: "Nee, dat durf ik echt niet!"

Oncomfortabele opdrachten
Bij mijn trajecten horen opdrachten voor thuis. Integratie in het dagelijks leven vind ik erg belangrijk. Voor deze bange dame was het tijd voor 2 spannende uitdagingen: die vriendin uitnodigen om naar zee te gaan én dat hotel boeken. "Vér buiten mijn comfortzone," zei ze.

Overwinning
Vandaag kwam ze dus stralend binnen. Die vriendin kon niet, en toen was ze dus alleen naar het strand gegaan. Met de trein, fiets gehuurd....Heel erg spannend, maar ze had genóten. En twee gedichten geschreven. Sterker nog: ze had ook het favoriete hotel geboekt! Volgende week gaat ze. Mijn hart maakte sprongetjes van blijdschap.

Haar oorspronkelijke zelf herontdekt
Toen vroeg ik haar het gedicht te zingen dat ze aan zee geschreven had.En dat deed ze vol overgave.Ze zong van een wijds uitzicht, van de heldere zon die haar bange hart verwarmde en van bevrijding. Ze zong zichzelf letterlijk vrij.Even later vertelde ze dat ze zich voelde als een kind, ze had haar oorspronkelijke zelf weer gevonden. " Ik wist niet dat bevrijding zo kon voelen" zei ze met tranen in haar ogen.

Wil jij ook jezelf bevrijden en de kracht van zingen ervaren?
Kijk dan nu naar mijn aanbod.

Je bent van harte welkom.

Warme groet,

Jacky

Meer inspiratie

Zijn stem werd letterlijk bevrijd

Ja, inspireer me

Als anderen me maar niet horen!

Ja, inspireer me
Ja, ik wil contact

Laat je inspireren door Jacky

Voor oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen. Ontvang nu meteen mijn gratis chakra klankmeditatie.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Jacky Peeters

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.