Over vasthouden en loslaten tegelijk

Op een besluit mag je terugkomen: nothing is set in stone!

Een sprong

Misschien weet je het, misschien ook niet. In 2022 besloten mijn partner Jan en ik geheel onverwacht om naar Friesland te verhuizen. We kregen de kans een yurt te kopen in een boomgaard en we voelden allebei een absolute Ja naar deze stap. En zo gebeurde het dat ik na 22 jaar in de omgeving van Utrecht te hebben gewoond en gewerkt naar Nij Beets verhuisde.

MaarssenT
Tot dat moment had ik altijd in mijn eigen huis sessies gegeven. Ik wilde mezelf en mijn klanten een overgangsperiode geven en ging op zoek naar een plek in de omgeving van Utrecht.Op een facebookbericht reageerde Bert dat hij mijn oproep had gezien. Hij had nog nooit een ruimte verhuurd, maar voelde een sprankje en nodigde me uit.

Schitterend plekje aan de Vecht
Zo kwam ik op een schitterend plekje aan de Vecht terecht om mijn stembevrijdende trajecten te geven. Bij Liesbeth en Bert die daar in een woonboot wonen en met wie ik een fijne klik bleek te hebben. En ik kan er nog overnachten ook! Twee jaar reis ik al op maandag en dinsdag naar dit plekje toe om sessies te geven.

Een besluit
Tegelijkertijd kreeg ik ook in Friesland een prachtige werkruimte tot mijn beschikking, 300 meter van de yurt. Bij buurman Kees, die net "Ut Ateljee" had gebouwd. Zo bouw ik ook daar aan een mooie praktijk die lekker stroomt. Wat een overvloed aan manifestaties!Afgelopen najaar dacht ik dat het tijd was om het op en neer reizen naar Maarssen in 2024 te gaan loslaten en dat voelde toen als een goed besluit. Ik communiceerde het ook via mijn inspiratiemails. zoals je waarschijnlijk wel weet.

Oh nee!
Maar hoe meer 1 februari 2024 naderde, des te meer voelde ik een verkramping in mezelf. Ik begon me af te vragen of ik er wel klaar voor ben dat fijne plekje en mijn contacten in die omgeving los te laten.Eerst dacht ik nog: "Je hebt het nu eenmaal besloten; blijf er nu ook maar bij." Maar de "Oh nee" in mezelf werd steeds sterker. En ik stond mezelf toe te onderzoeken of vasthouden voor mij eigenlijk beter voelde.

Vasthouden én loslaten
Toen kwam er een idee in me op, waar ik eerder nog niet aan gedacht had.Wat als ik besluit eens in de twee weken naar Maarssen te gaan?Dan hou ik het nog voor een deel vast en laat ik ook een deel los. Zo hoef ik minder te reizen en creëer ik meer ruimte voor mezelf in Friesland, hoef ik mijn plekje in Maarssen niet los te laten en kan ik daar ook die mensen blijven begeleiden voor wie Friesland te ver is en die niet online begeleid willen worden (hoewel dit beslist niet onderdoet voor de live vorm).

Wil jij individueel begeleid worden door middel van een traject stembevrijding en stemhealing?

Kijk op proeven aan stembevrijding of individueel traject

Meer inspiratie

Hoe breng jij de hemel op aarde?

Ja, inspireer me

Waar schaam jij je voor?

Ja, inspireer me
Ja, ik wil contact

Laat je inspireren door Jacky

Voor oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen. Ontvang nu meteen mijn gratis chakra klankmeditatie.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Jacky Peeters

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.