Stembevrijding brengt je bij de diepere lagen in jezelf

Praten kan helpen en inzichten geven. Maar je zingende stem brengt je écht bij de kern.Al zoveel gedaan
Veel van mijn klanten hebben al veel gedaan op het gebied van bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en traumaverwerking. Toch blijven ze tegen dezelfde patronen aanlopen. Voelen ze dat ze niet écht tot de kern zijn gekomen.

Bewustzijn en inzichten alleen brengen je niet bij de kern
Zo verging het mij ook. Zo'n 20 jaar therapie legden een basis onder mijn bestaan. Ik leerde mezelf steeds beter kennen en toch: ik kwam niet werkelijk verder. Ik was niet thuis in mezelf. Stembevrijding bracht me daar wel. Omdat je in je lijf werkt en niet in je hoofd. In je gevoel in plaats van in je denken. Uit je oordelen en beperkende overtuigingen naar openheid, ruimte en vrijheid.

Zoektocht naar echtheid
Ik herken deze zoektocht bij de mensen die bij me komen en die aan onze groepen deelnemen. Als ik vraag wat hun verlangen is, dan is dat meestal iets in de zin van: Ik wil écht mezelf zelf zijn; ik wil mijn échte gevoelens voelen en uiten. Wat dat échte dan is, is moeilijk in woorden te vatten. Toch is het wel voelbaar wat ermee bedoeld wordt. Ik ben dankbaar dat ik mijn bestemming heb gevonden in het doorgeven van mijn eigen bevrijdende ervaring aan anderen. Daarin zie ik keer op keer de kracht van zingen.

Eenvoudig en snel naar de diepere lagen
Het mooie is: We hebben allemaal een stem gekregen die kan zingen, die klanken kan maken. Die ons eenvoudig en snel naar de diepe lagen in ons kan brengen. Naar de gevoelens die ingekapseld in je verkrampingen en spanningen verborgen liggen te wachten om bevrijd te worden.Door contact te maken met die spanning en er klank aan te geven, komen opgesloten gevoelens los en bevrijd je jezelf ervan.

Oordelen
De meeste mensen in onze maatschappij gebruiken die functie nauwelijks. Onze zingende stem is omgeven door oordelen en afwijzing. We zijn bang om raar te zijn, voor de oordelen van anderen, voor het gevoel van ongemak. Eigenlijk zijn het te oordelen over jezelf die je op anderen projecteert.

Vergrootglas
In feite leg je jezelf met zingen onder een vergrootglas. Opeens zie en hoor je levensgroot de oordelen over jezelf. Tegelijkertijd brengen de trillingen van de klanken je levensstroom op gang. Ze trillen dwars door je blokkades heen, waardoor opgesloten gevoelens van pijn of boosheid vrij kunnen komen. Gisteren nog begeleidde ik een jonge vrouw online. Ze was bang om geluid te maken, bang dat haar buurvrouw of de kinderen haar zouden horen en veroordelen. Ik vroeg haar om de beperkende gedachten waar te nemen, maar zich er niet door te laten weerhouden. Aan het einde van de sessie was ze diep geraakt en wist ze dat ze met stembevrijding, hoe spannend ook, op het juiste spoor zit.

Houd je niet langer in en bevrijd jezelf
Door voluit te uiten wat er in je leeft, door middel van je klanken en je zingen, maak jij jezelf vrij. De verhalen over wat je pijn gedaan heeft laten je los omdat je lijf ze loslaat. Je hoeft ze niet langer in je hoofd te herhalen omdat jij je gedachten niet langer gelooft, je diep in jezelf de pijn hebt durven voelen en deze zingend hebt durven uiten. Dan volgen steevast gevoelens van blijdschap, dankbaarheid en verbinding. Van écht zijn en thuis bij jezelf.

Wil jij ook de diepere lagen in jezelf ont-dekken?
Kijk eens bij ons rijke aanbod en schrijf je in voor een van onze activiteiten.


Je bent van harte welkom!

Warme groet,

Jacky

Meer inspiratie

Wat houd jij verborgen?

Ja, inspireer me

Stembevrijding is het wonder dat je bent belichamen.

Ja, inspireer me
Ja, ik wil contact

Laat je inspireren door Jacky

Voor oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen. Ontvang nu meteen mijn gratis chakra klankmeditatie.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Jacky Peeters

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.