Wonderen bestaan!

Door bereid te zijn je over te geven, kan mogelijk worden wat onmogelijk lijkt. En dat geeft vervulling en geluk.

Ik ben bereid
Een van de belangrijkste dingen die ik geleerd heb is dat het leven niet altijd leuk is, dat ik niet altijd krijg wat ik wil en dat overgave aan de realiteit (willen wat er is) vervulling en geluk brengt.Niet dat dit altijd gemakkelijk is, want ik ben geneigd te vechten en loslaten is in eerste instantie niet met mijn sterkste punt. Toch word ik er zo onderhand een expert in. Zoals Fia zingt: "I am mastering the art of letting go". En leer steeds beter wonderen te creëeren.

Hoe creëer je een wonder?
Ten eerste: Heb helder wat je vraag of verlangen is.
Ten tweede: Vraag hulp! Voor veel mensen is hulp vragen en ontvangen moeilijk, zo niet onmogelijk. Toch is het een belangrijke sleutel in het vervullen van je verlangens. Hulp kun je vragen aan echte mensen, aan overleden dierbaren, aan dieren, aan een engel, een gids, spirits, het universum of God. Wat voor jou werkt.
Ten derde: Uit je verlangen met heel je wezen. Vraag, bid of - beter nog - zing je verlangen met hart en ziel de kosmos in.
Ten vierde: Vraag of de uitkomst voor het hoogste goed mag zijn. Dus niet alleen voor jou, maar voor iedereen. Ook als er tegengestelde belangen zijn.
Ten vijfde: Vertrouw en laat los of en hoe je vraag beantwoord of je verlangen vervuld wordt. Dat haalt de drang van de vervulling van je wens af en geeft een vrij gevoel. Dit vergt oefening.
Te zesde: Ben aanwezig en luister wat er naar je toekomt.
Ten zevende: Onderneem actie wanneer dat van je gevraagd wordt. Het is mogelijk dat je dan dingen gaat doen die spannend voor je zijn.  
Ten achtste: Het is een wonder op zich als je gelukkig en vervult kunt zijn met welke uitkomst dan ook. Als je wilt wat er is!

Een gevoelige kwestie
Er gebeurden deze week zoveel kleine en grote wonderen dat ik er pagina's mee zou kunnen vullen. Een daarvan wil ik met je delen.
Afgelopen week begeleidde ik een - gelovige - dame die een traject bij me volgt bij het verwerken van een gevoelige kwestie met haar overleden man. Ook na de dood van een geliefde kun je wat ongezegd is nog uiten.
Ik ben steeds diep onder de indruk van de onvoorwaardelijke liefde die deze vrouw laat zien. En ook van haar bereidheid zich over te geven aan de God van haar geloof en zich open te stellen voor mijn begeleiding. Het gaat goed met haar en ze voelt zich gelukkig. Daarnaast worstelt ze met het thema seksualiteit in haar leven doordat er in haar gezin van herkomst misbruik heeft plaatsgevonden. Daardoor heeft ze in haar huwelijk nooit van seks kunnen genieten, maar dit wel voorgewend. Dit hindert haar in het contact met haar overleden man en in het loslaat-proces.
Tijdens de sessie gaat ze onder mijn begeleiding alsnog het gesprek met hem aan en vraagt ze vergeving voor het feit dat ze niet open en eerlijk is geweest naar hem. Omdat ze niet wist hoe. Hiermee vergeeft en bevrijdt ze zichzelf. De sfeer in de ruimte wordt sereen en allebei worden we gevuld met een gevoel van liefde en geluk. Ze voelt zich bevrijd, open en de liefde kan weer volledig stromen.

Bevrijding van je ware zelf
Als je mijn blogs voor het eerst leest, weet dan dat ik met een grote variatie aan thema's met je kan werken met mijn rijk gevulde toolbox. In de eerste plaats door volledig aanwezig te zijn en te luisteren.
Door jou te begeleiden bij het voelen en uiten van je lichaam, je emoties en jezelf.  Met je eigen stem en de mijne. Individueel of in een groep. Zingen en klanken vormen daar altijd een belangrijk onderdeel van.
Uiteindelijk gaat het altijd om bevrijding van jezelf, zodat jij jezelf kunt zijn en kunt laten zien en horen zoals je echt bent. En het transformeren van wat jou daarin belemmert. Vaak gaat dat juist samen met acceptatie van je schaduwkanten. En vergeving van jezelf en anderen.
Zou dat niet een wonder zijn?

Wil jij samen met mij kleine of grote wonderen creëren?
Kijk dan eens op jackypeeters.nl/aanbod.

Je bent van harte welkom!

Jacky

Meer inspiratie

Hoe breng jij de hemel op aarde?

Ja, inspireer me

Waar schaam jij je voor?

Ja, inspireer me
Ja, ik wil contact

Laat je inspireren door Jacky

Voor oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen. Ontvang nu meteen mijn gratis chakra klankmeditatie.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Jacky Peeters

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.