Zing eens "JAAAAAA"

Wat als je alles in en om jezelf totaal kunt aanvaarden? Nu?

"Acceptatie, vreugde en enthousiasme zijn de drie sleutels tot geluk" Eckhart Tolle


Experiment

Omdat je interesse hebt in stembevrijding nodig ik je in dit verse nieuwe jaar uit voor een klein experiment. Want in de ervaring ontdek je wat het is.
Doe je mee?

Stap in dit moment
Neem de tijd om een paar keer diep in en uit te ademen en je gedachten te laten, zonder dat ze weg hoeven. Je doet er gewoon even niks mee.
Terwijl je ademt voel je je voeten op de grond en neem je stap voor stap je hele lichaam waar... van je voeten tot je kruin. Tegelijkertijd ben je je licht bewust van de ruimte om je heen.

Zing "JAAAAA"
Realiseer je nu eens: dit moment is het enige wat echt is. Ik ben hier nu. Mijn hele leven heeft geleid tot dit ene moment. Het verleden bestaat niet meer en de toekomst is er nog niet. Adem dan nog eens diep in en zing uitademend voluit "JAAAA". Herhaal dit een paar keer zodat je er lekker inkomt.

Een ja, ook naar de nee's
En kijk of je in dat zingen een ja kunt geven aan jezelf, aan alles in jou en je leven, zelfs aan alles waar jij je tegen verzet. Een ja ook naar de nee's dus.
Hoe is dat? Wat ervaar je?

Stembevrijding
Ja-zingen is een geliefde en krachtige stembevrijdingsoefening die ik graag aanbied in mijn sessies en in groepen die ik begeleid.
Dit omdat het zingen je onmiddellijk in dit moment brengt met alles wat er in je leeft, en het ja-woord je bewust maakt van je acceptatie én je weerstanden. En door die AAAAA, opent je stem ook nog eens heerlijk. Als je de moed hebt om het voluit te zingen.

Moed
Nog niet gedaan? Probeer het echt eens. Want stembevrijding beweegt zich op het vlak van spanning, angst en vrijheid. Durf je de sprong te wagen om je zingende stem te laten horen terwijl je het spannend, eng of misschien wel heel raar vindt?

Laten horen wie jij écht bent
Velen vóór jou, inclusief ikzelf en mijn partner Jan, hebben bevrijding én écht contact met zichzelf en anderen gevonden door simpelweg Jaa te zeggen naar authentiek zingen. Dat is zingen wat er in je leeft en heeft niet te maken met een mooi lied zingen of iets ten gehore brengen. Het is laten horen wie jij écht bent. Jouw waarheid.
En dat brengt je bij acceptatie, vreugde en enthousiasme tegelijk. De sleutels naar geluk waar Eckhart Tolle het hierboven over heeft.

Mail me over je ervaring
Ik ben benieuwd wat deze oefening jou brengt. Wat voel je, wat ervaar je? Mail me gerust: ik vind dat leuk en ik geef altijd antwoord.
Met mijn liefdevolle wensen voor jouw nieuwe jaar. De sleutel naar geluk zit in jou (en je stem).

Warme groet,

Jacky

P.S. Tot 13 januari  bied ik nog de mogelijkheid van een speciale stembevrijdingscombinatie: 3 individuele sessies (online of live op afspraak) samen met 3 online workshops in een groep voor 333 euro. De eerste online workshop is volgende week woensdagavond 13 januari om 19.30 en wordt begeleid door mij en Jan. Er zijn nog 2 plekken. Een unieke kans. Meld je aan bij mijn aanbod.

Meer inspiratie

Angst is een illusie

Ja, inspireer me

Bewoon jij je lichaam of leef je in je hoofd?

Ja, inspireer me
Ja, ik wil contact

Laat je inspireren door Jacky

Voor oefening, inspiratie en wonderbaarlijke verhalen. Ontvang nu meteen mijn gratis chakra klankmeditatie.
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.
Jacky Peeters

Cadeau van Jacky

Schrijf je in voor de inspiratiemails en ontvang mijn Chakra-klankmeditatie voor balans en het openen van je stem.
Chakra
* Met het aanklikken van bovenstaande knop ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jacky Peeters.